Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
OFF: nekem valahogy EZ ugrott be elsőre:
jó kis kimbinésön a fekete-arany-= No way back from Here =-
-
TayRol
nagyúr
talma osszecsukta a motorjat.
-
SzalaiG
addikt
Mikor lesz már meg Talma versenymotorja?
-
[lAyCsI]
addikt
-= No way back from Here =-
-
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
hétvégén WSBK....jáj el se hiszem, mindig félig megd'glök télen..pedig aztán sok sportot szeretek, de akkor 'élek' valahogy igazán amikor egyik héten WSBK/MotoGp másik héten Rally/F1...és persze hébe-hóba csemegék...WTCC/LMS/BSBK...stb
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #9276 üzenetére
Ez valami akkora mocsár hogy hihetetlen, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Jó volt a WSBK, remélem szegény Vermeulen remélem jól lesz, elég gáz volt ahogy beleesett a motorba és a gumiba.
Checa-nak nagyon örültem, Max-nak kemény kihívója lesz csapaton belül, de az Aprilia is jónak tünik, Fabrizio is erős lesz...Tosleland-nek én nem voltam különösebben nagy rajongója, de ezt a Yamaha-t előrébb kellene motorozni.
Nagy volt az első verseny befutója a 4ezredével, meg a második versenyé is...azt se tudta a rendező hogy mit mutasson -
Dragbajnok
tag
Sziasztok
Nem tud valaki egy linket adni a sbk race1-2.ről?Sajnos én sehol sem találom fent.
-
-Mike-
addikt
válasz Dragbajnok #9279 üzenetére
Holnap ismétli az eurosport 9:15-től mindkét futamot és 17:45-től is, sőt kedden is emberibb időben, hajnal 4től.
-
TayRol
nagyúr
az ominozus szoros befuto.
-
G.Zs.
senior tag
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
törölt tag
Elég biztató a duma
12 kört ment...bár volt aki kevesebbet, de valahogy én olyan rendben lévőnek érzem,..de holnap komoly javulás kell, és jóval több kör. -
törölt tag
válasz #70869248 #9291 üzenetére
Ma már 4. lett..de még mindig nem elég. Nem szabad 0.7-t bemérni az első és közé.
De azért ez már jó.
circuitvalencia.com -
törölt tag
válasz [lAyCsI] #9295 üzenetére
...meg kell mondjam most Gábor motorozása háttérbeszorult rendesen, ezzel a Sávoly üggyel.
Tök remélem hogy 1-2 héten belül lesznek használható infók, mert eddig ssszzz, ebbe még Aspar-k is besározódhatnak ahogy most nézem.
De szeretném ha Stefano és Gabi öszintén beszélhetne a kategóriaváltást előidéző hetekről...BalatonRing ilyesmi.
De egyenlőre csak várok, mert nálunk ami fekete az pillanatok alatt lehet fehér is.De szal ja, az eredmények jók, Gabi is úgy néz ki jó formában lesz....de azért kutya nehéz menet lesz ez, Elias, Rolfo, Pasini, Takahashi, De Angelis. Nem lesz egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
nem nyílvános a sávolyi tanulmány
ki hitte volna.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
Digisporton lesz a MotoGP. HD-ben. Dejo, hogy digink van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest