Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Integra #9349 üzenetére
Ennél az időnél én kb egy nappal mennék lassabbatA második résznél mikor megy fel és jön le a hegyről, ugye lehagy két versenyzőt...belefilóztam hogy amikor életed körét futod, és azt hiszed maga vagy Fullgáz Eddie, és ennél a geccem szűk féktávnál gyakorlatilag a halált kerülted éppen.
...na akkor még valaki elmegy neked, az elég demoralizáló lehet -
Integra
titán
válasz #70869248 #9351 üzenetére
én is csak álmomban vagyok ilyen gyors meg profi
eszembe jutott nekem is, hogy nem csak hogy lehagyja, hanem szó szerint eldönget mellette vadbarom módjára.. igaz csak harmadszori nézésnél, mert csak fogtam fel ezt a részét, hogy szegény mukinak milyen érzés lehetett..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
@rglaaf
veterán
Vajon melyik adón nézzem majd a közvetitést? majd meg nézem be jön e az Al Jazeera Sports TV Broadcasters
PSN:BiZzare_0 ️
-
gézu
őstag
Az RCS & RDS távközlési cég, a a “Digi Sport” csatorna tulajdonosa pénteken jelentette be, hogy megvásárolta a MotoGP, a Moto2, illetve a 125 köbcentiméteres kategória versenyeinek exkluzív közvetítési jogait Magyarország területére a 2010-es, 2011-es, 2012-es és 2013-as szezonokra.
Akkor csak leadják, mondjuk rajtam nem segítIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
TayRol
nagyúr
remelem ez Talmaek uj desing-ja, mert baromi jol nez ki.
ha jol tudom, a ruha mar kesz, de a motort meg nem festettek at.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
plusz egy kis info.
13.00: Superbike elso futam!!! A masodik 18.00-kor lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az , de szvsz Camier fogja szorongatni a tökét, 2T motoron bárkivel összeengedném, de négyüteműn látom hogy fogható...szorítani kell neki, pedig én emlékszem amikor úgy ültem a futamai előtt hogy biztos voltam benne mint magamba. ...még akkor is amikor otthagyta az Aprilia-t és Honda-ra ült 250cc-ben.
De még a kétütemű királykategóriában is mérgelődni lehetett vele, mert nem állt ki fekete zászló alatt, vagy eldobta a motort az első 5 futamon négyszer.De a négyütemben meg meg kellett szokjam hogy izgulni kell érte.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Talma tesztel ezerrel, remeljuk, igy halad tovabb.
-
TayRol
nagyúr
válasz #70869248 #9372 üzenetére
Biaggi milyet rajtolt, atyaeg!
-
[lAyCsI]
addikt
-
raczger
őstag
válasz Integra #9377 üzenetére
túl sokat gyakorolt szimulátorban az elmúlt egy évben, az a baj (de most komolyan), na meg a sok meki+kóla is betett neki, aztán rávette magát már a fogyóra
mellesleg jó sok baromságot tudnak összehordani ott a kommentekben, hihetetlenek... mivel sokat szimeztem vele, dumáltunk is, tudom hogy normális ember, átlagnál talán picit nyíltabb ilyen szinten (mindent levideóz, feltölt, stb), mellesleg meg nem hülye gyerek, esze is megvan, csak hát amikor hülyéskedik az ember, nem feltétlen kulturáltan teszi aztwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
aki a masik topicban nem jar, annak ide is belinkelem.
oriasi video Colinnal es Bennel. -
törölt tag
hát ez világbajnok volt!!
Colin akkora arc hogy festeni nem lehetne jobbat, ekkora laza ...színésznek is elmehetne.
A mezőny egyik legtöbbet megélt figurája és mégis olyan derű árad belőle ami fantasztikus.
...és igazi, mindig igazi...semmi kimunkált, vagy megjátszott dolog nincs a viselkedésében, és hosszú pályafutása alatt még csak nem is emlékszem hasonlóra. -
Integra
titán
válasz #70869248 #9390 üzenetére
azzal a sok millio dolcsival a háta mögött éli azt az életet amit akar, nem a vb-ért görcsöl, tudja, hogy az nem lesz meg, de imád ott menni a középmezőnyben, tisztában van az értékkel amit képvisel.. jó lehet így élni. nagyon irígylem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #9391 üzenetére
..ha belegondolok még a WSBK-ban vesződött a Ducati-k +250cc-s előnyével négyhengeresként , aztán VB lett kéthengeressel. Hol van már Foggy, Slight, Chandler, Kocinski. Átjött a MotoGp-be és megmaradt itt, joggal, amikor elment Biaggi, Barros, Checa, Hopkins.
..és most is jó csapatnál van, és vigyorog -
Integra
titán
válasz #70869248 #9392 üzenetére
azt tudod, hogy abba a vtr projektbe a honda motor ága majdnem megfeküdt????
annyiba került kifejleszteni azt a motort, hogy megverjék a dukit, hogy már azért nem jutott pénz más motorok fejlesztésére.. szóval nem lesz több sp3 remény, ez biztos... sajnos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Allien
veterán
Van valakinek infója, hol lehet a digin kívül nézni majd a közvetítést? Sajnos, a motogptv.hu kilőve, nem tudtak megegyezni a Digi TV-vel.
Nálunk meg esélytelen a románokat bármilyen formában behozni, mert még parabolát sem lehet felrakni (több ok, pl dél felé nincs rálátásunk, meg a fal is román ellenes). Az se zavar, ha arabul karattyolnak "alatta".Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Integra
titán
dsf-en lesz valszeg a németeknél.
upc műholdban tuti benne van, meg amúgy is szabadon fogható is, de hogy kábelen..
mivel mo-n nem divat a német nyelv, ezért nem tartom biztosnak hogy a hulladék keresztmetszetbe még a dsf sávszélét is belesűrítették volna....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest