Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hűűűű, ez kemény menet volt
gratula nickynek, végre!!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Misi 007
Közösségépítő
Mit ment a kis bice-bóca nem semmi!
-
mefistofeles
addikt
Le a kalappal Lorenzo előtt! Ha még rajtolni is megtanul.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
neduddki
nagyúr
HI!
mi van Haga-val es a Ducattival sbk-ban?
udv
neduddki
p.s. egy aprokat levagyokmaradva:- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
biadzssssiiiiiiii, nagyon kente
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz neduddki #9507 üzenetére
valamit félrenéztek a fejlesztésnél..
Szép volt az első futás, de több kell, mert többször is mázlinak éreztem hogy a hátsók összekakaskodtak.
..és a szélárnyékot el kell venni.
Az is jó hogy átépítették az első sikánt (mármint motoros versenynek jó), mert ott kegyetlenül kellett törni a ritmust, ez most jól is jött Max-nak.
De hajrá kalóz, előre a végtelenbe...és valamit még állítsatok -
blazsey2
senior tag
Na Max ezt a futamot is behúzta,szép volt
PSN ID:blazseydr
-
ALI_G
veterán
Az előző moto2-es mérkőzés nagy bukásai fent vannak youtube-on? megtalálta valaki?
-
Integra
titán
második futamon mi volt meg ssp-ben?
-
Integra
titán
-
törölt tag
válasz Integra #9516 üzenetére
háááát igazából nagyon nem lepődnék meg, a motor jó és a feltételek adottak, Rossi-n sztem nem múlna, mert olaszként ziher neki is tetszene a felállás, valamint Lorenzo nyomja őt kifele a Yamaha-tól azaz a VB címek gyűjtésére nem nagyon van garancia. Lorenzo-t a Yamaha meg akarja tartani, mert jobb a csapatban tudni mint az ellenfeleknél.
Jeremy az egyetlen fekete folt, ő elvileg már nem akar váltani, ezt le is nyilatkozta régebben.
Azaz vagy megtudja győzni Vale' vagy nélküle kell mennie. -
Integra
titán
válasz #70869248 #9517 üzenetére
pont erre gondoltam én is
suppo-stoner-hrc azért elég ütős lesz.. ráadásul ugye a suppo-stoner kapcsolat igen jó. szerintem suppo mikor aláírt a hondához, tudta, hogy stonert is áthozza.
vajon ki megy? szerintem pedrosa. annak ellenére, hogy most nagyon igyekszik, és dovi kevesebbet van elől, nem nagyon láttam most az élbolyban.
rossi pedig fura lenne ha jeremy nélkül átmenne, mert rossi sikerének titka jeremy, ez teljesen egyértelmű.
vajon egy lorenzo-jeremy páros mennyire működne? valószínű, ahogy mondod, a yamaha pontosan tudja, hogy most már inkább lorenzo a jövő és nem rossi.
rossiról meg mindig is tudni lehetett, hogy dukira akar ülni, mert kell egy tisztán olasz bajnoki cím neki. amit absz megértek és fura lenne, ha nem szerezné meg.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #9519 üzenetére
na viszont ha jeremy visszavonul és nem megy rossival a dukihoz, akkor nem vagyok biztos benne, hogy rossi megszerzi a dukival a vb címet..
a végén még pedróza fog kikötni a yamahánál
bár spies-t jobban fogják ott komálni. ez a szegény pedrosa egy mostoha gyerek asszem, és erről tudjuk ki tehet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #9520 üzenetére
Szvsz Pedrosa-nál a jelenlegi év a döntő, ha itt nem sikerül meggyőzőt alakítania akkor elengedi a HRC, mert már az 5. évét tapossa a Honda gyári csapatánál, és ha eddig nem jött ki belőle a potenciál akkor huss.
Yamaha:Lorenzo-Pedrosa két spanyol...nem gondolnám hogy előnyös, ráadásul két viszonylag nehezen kezelhető motoros.
Rossi-Ducati-nál nem vágom még hogy mennyire jó irányba indultak el a jelenlegi fejlesztéssel, eddig jó iránynak tűnik...azaz jó lehet Rossi-nak is, de ha nem tudnak kellően haladni ezirányba akkor Rossi bajba is kerülhet, mert egy motor átgyúrásához, mint anno a Yamaha-nál, szüksége lenne Burgess-re.
Tehát ha át kell vezényelni a motort akkor szüksége van rá, de ha nem akkor szvsz(!) sikeres lehet Burgess nélkül is. Itt most Nicky további szereplése lehet beszédes, mert alatta kiderül hogy merre tart a Ducati. Stoner-nél semmi nem derült ki régebben sem....még a mai napig egy ködös terület hogy Stoner miért volt annyira sikeres, Melandri pedig miért szenvedett. -
mefistofeles
addikt
válasz Integra #9516 üzenetére
Azért az eléggé meredek, hogy szezon közben üljön Rossi egy ismeretlen gépre, amit ráadásul senki sem tud megülni Stoneren kívül. Ezzel a VB címről egyértelműen lemondana. Jövőre meg ki tudja mi lesz.... Ez így eléggé érthetetlen váltás lenne.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Integra
titán
válasz #70869248 #9521 üzenetére
idei szezon már szerintem lefutott, mert jövőre jönnek újra a literes gépek (végre)
vagyis mindenki új motort és erőforrást tervez. a hondának is muszáj, mert a v5-öt nem engedik vissza, ez szegénységi bizonyítván amúgy szabályalkotókról.
úgyhogy talán pont nekik a legkeményebb a történet jövőre, de szerintem suppo már régesrég ezen dolgozik 24/7.
ilyen szempontból a jövő évet nagyon lutrinak tartom minden csapatnál. ami azért jó...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
bautista, te kis hülye [kulcs-csonttörés]
tudnám hogy a picsába forr be a motogp versenyzőknek 1 hét alatt a csontjuk jó ez a costa[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Tudja valaki, hogy mi van Haga-val? Betegség, depresszió?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
blazsey2
senior tag
Haga egy nagy rejtély mindenkinek
Na azért Max remélem a következő futamon felfér a dobogóra.Bár nem olyan rossz ez a 4-ik hely.
Kicsit unalmas ez a Dél-Afrikai pálya.PSN ID:blazseydr
-
Allien
veterán
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet megnézni a futamot? Természetesen, a digin KÍVÜL! Arra az apósom egy petákot nem áldozna (a digit útálja). Az se baj, ha fizetős, csak NE digitv-s legyen!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
törölt tag
Nem várt jó eredmény Talma-tól. Grat!
-
Flashcash
Közösségépítő
Stoner sokat bukik idén.
Úgy néz ki Rossi vs. Lorenzo, erről fog szólni az idei év. -
qestion
aktív tag
nem volt nagy szám ez a futam...
a pálya
-
törölt tag
válasz qestion #9533 üzenetére
19.->5.
A királykategória is meglepő volt, Lorenzo gyalult..Dovi' szintén, és Hayden is nagyot kepesztett...Pedrosa-t nem is értem, talán valami tapadásproblémája lett, vagy csak koncentrációt vesztett..nem tudom.
Rossi-t szinte észre sem lehetett venni a pályán, annak ellenére hogy 2. lett.
Spies-ért kár, Edu-ért szintén..valszeg nem állt össze a technika. -
Flashcash
Közösségépítő
válasz qestion #9535 üzenetére
Nem gondoltam volna pár éve, hogy egy f1 futam izgalmasabb lesz mint egy motogp.
Tényleg nagyon unalmas volt. A mezőny messze lemaradva, csak 6db versenyképes motor van, de ott se változnak nagyon a helyezések.
Valamit csinálniuk kéne nekik is a szabályokkal, legyenek nehezebben kezelhető 1000-es gépek megint vagy valami amivel összébb hozzák a mezőnyt. A költségek is magasak, ha motor témában csak ennyi indulót sikerült összeszedni.
-
mefistofeles
addikt
válasz Flashcash #9537 üzenetére
Hát azért az F1-nem izgalmasabb sőt! Ha nem lenne a sok esős futam, akkor simán végig lehet szunyókálni az egészet. A szabályokkal pedig megölik a versenyzést.
MotoGp-ben (sem) nagyon régen nem volt, hogy 5-10 versenyző küzdjön az első helyért. Van jelenleg 3-4 potenciális győztes motoros és ezekből kettő a legjobb vason is ül. Én még mindíg 100x izgalmasabbnak tartom mint a F1-et. Bármely technikai sportban, ha egy gép jobb a többinél az természetesen lecsökkenti az esélyesek számát. A gyári Yamaha most ez a technika (top pilótákkal), még Pedrosa és Stoner tudott velük valamit kezdeni. Most Stoner érthetetlenül megbízhatatatlan, így gyakorlatilag hárman maradtak, de azért pl. amit Lorenzo művel idén én már csak azért is megnézem a futamokat. Azt is tutira vehetjük, hogy Rossival lesz még pár lélegzetelálító csatájuk.
Abban tökéletesen igaza van Integrának, hogy a 800-as motort nagy gáz, volt bevezetni.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
TayRol
nagyúr
szokas szerint ezt sem lattam, de yamaha 1-2 lesz ev vegen, tuti.
-
TayRol
nagyúr
hatde hogy kiutotte a gurulo motor a masik alol (asszem Cluzel) a gepet!
nagyon rovid osszefoglalo. -
TayRol
nagyúr
valaki nezte tegnap a wsbk-t? az apriliak megint alaztak a mezonyt. (mondjuk az elso versenyeny a zsenialis checa az elrol esett ki 3 korrel a vege elott elektronikai hiba miatt)
-
-
quby
őstag
Mostanában a motogp-s livetiming csak nekem késik vagy mindenkinek? Nekem majden használhatatlan Van 2-3 kör késében is van....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
mefistofeles
addikt
Rossi sípcsonttörést szenvedett, a második szabadedzésen. Ezen a futamon biztosan nem lesz ott! Az edzést amúgy Lorenzo nyerte. Ha a versenyt is besöpri........
-
qestion
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest