Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• degec

senior tag

válasz radio100jozs #12230 üzenetére

a kivitelezőt hívd fel, upc nem fogja neked megmondani, mert upc-n belül nem jucc el odáig hogy megtudd (ha csak apu anyu nem ott dolgozik). generálkivitelezőt fel lehet hívni nekem is onnan van minden infóm nem titkos. intézd. ! sos be ! nekem csak dabas a fontos..nem azért mert önző vagyok, hanem mert erre van időm követni. megadtam minden infót hónapokkal ezelőtt.. mindenki tudja magának intézni a dologot. metalcom zrt-t kell felhívnod és előadni magadat.hogy ne kelljen visszatekerned a fórumba sem. üdv upc-t 3 szor hivtam fel üzletit is mind a hárman mást mondtak, mert nem tudják szóval tök feleslegesen kínlódsz azzal. :) fészbuk email dettó ugyanez igaz. hajrá ! :C :C :K :K szűrreális hogy az upc ne mtudja hogy hova megy.. de én mivel már igen jól belelátok a működésükbe, kajak nem csodálkozom ezen, és az alvállalkozókkal is igen jól elvagyok..tényleg ezen semmi meglepő nincs.kifejtettem hogy ki irányítja ezt upc szinten ,Vele is online-ba vagyok de mindent nem írhatok le ide, mert megb*nak érte :D ki tudod nyomozgatni magadnak. és elsőkézből kapsz infót, nem a hüje upc ügyfélszolgtól fészen emailben telefonon.elküldöd privátba számodat felhívlak segítek mindent nem tudok leírni de talán telóba :D ha ennyire kell :C

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák