Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyttawrx

HARDVERAPRÓD

válasz AndrewBlase #158582 üzenetére

Szia. Arra amire írtad, hogy kell, arra bármelyik jó tudásban, igazából én sem értem a gamer szegmenst, azt miért nézte, mikor nem arra kell, ahogy írtad is. Ugye a tuf, rog... ezek melegednek nagyon, még nem volt olyan aki ne panaszkodott volna erre. :)

Használok egy ideje [link] ilyen gépet, én tettem bele még 8gb ramot, de ez lényegtelen is, minden nap hozom-viszem, eddig bírja a strapát.... :) remélem így is marad. Halk, csandes, gyors. Tettem az nvme ssd-re thermal pad-et, mert melegedett.
    Az apple-t akkor vegye, ha tudja is használni. (Majd megőrültem, amikor egyik ügyfelem windost kért egy hasonló gépre.... :) )
    Amiket felsoroltál, azok tudásban bármelyik bőven jó. A gamer gépeket én kivenném a listából, az acer, meg szerintem még silányabb, most volt a kezem alatt egy hasonló acer, abban a venti nagyon hangos volt, nem ajánlom.
    Használt gépek nem jöhetnek szóba? Lenovo thinkpad T4xx,T5xx, vagy Dell 7xxx sorozetok, mert ezek ugye erősebb, nyilván nem hullnak szét.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés