Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lirle

csendes tag

válasz sztivo #141131 üzenetére

Köszönöm szépen a választ!

Ha az AOC és a 24GS60F között kellene dönteni, melyiket lenne érdemesebb választani?
    Volt régen CRT AOC monitorunk, megvoltunk elégedve, de az régen volt, most nem tudom milyen megbízhatósággal rendelkezik. :R

• Lirle

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
    Full HD felbontásra keresek 24"-os IPS monitort jó válaszidővel hogy ne legyen mosódás, jelenleg VA panelem van, de nem vagyok megelégedve. amiket néztem modelleket az én pénztárcámhoz, az két modell mégpedig:

AOC 24G4XE és LG UltraGear 24GN60R-B.

Szeretném ha segítenétek a döntésben, nVidia kártyám van, szeretném használni a G-sync et is, azért néztem ezeket a modelleket, a frissítés nekem mindegy hogy 144 vagy 180 Hz. Néha szeretnék 60HZ-en 60FPS-en játszani olyan játékokat mint a Heavy Rain vagy Ditroit és jó lenne ott is szép képet kapnék.

Célom: Szép kép, G-sync, ne legyen Ghosting, sokszor fórumozok és Youtube-ozok is de emellett játszom is gyakran.

Ha más modellt javasolnátok maximum 60 ezer forintig azt szívesen várom.

Ennyi infó van, kérlek csak értelmes hozzászólásokat írjatok.
    Köszönöm a válaszokat. :R

• Lirle

csendes tag

válasz tlac #139760 üzenetére

Igen, én most az imént. LG24GQ50F-B típusú monitort vásároltam a MediaMarkt-tól, ahol ugye 2 évet adnak az ársávra vonatkozó garancia szabály miatt, de az LG ha beregisztrálod a terméket náluk nyugtával és sorozatszámmal akkor ad még egy évet, és futárt küld a monitorért ha meghibásodik. Szóval ja, 3 év. :R

• Lirle

csendes tag

Tisztelt tagok, kedves mindenki!

Eddig 60HZ-en éltem egy Samsung S24D330-as monitorral, gondom nem volt vele soha.
    Vásároltam egy RTX 4060 8GB videó kártyát, ami már tudja a Frame Generation-t és ugye ennél csak erőltetett Vsync-et lehetne beállítani az NV Control Panelben, hogy szép folyamatos képet kapjak (60FPS-t ha használok minden hülyeséget + RT), de ilyenkor voltak gondjai és szerettem volna egy biztosabb megoldást. Így hát monitort cseréltem, ami egy LG UltraGear 24GQ50F-B típus lett, 1080P VA panel 165 HZ Freesync Premium így ki tudom használni a Gsync compatibilis módot is. Azért volt fontos számomra a csere, ha frame generation-el ugrált az FPS fel le, ne tördelje a képet.

Van ezzel a panellel valakinek tapasztalata?

(Bocsánat, ha nem jól érhető a kérdésem)

(Windows 11-en) Nekem annyi, hogy fura folyamatos görgetés közben a böngészőben a betűk színe, konkrétan sárgás, de ha megállítom a görgetést, fehér újra. Ugyanez a helyzet a kurozzal is windows-ban és a játékok menüjében szintén a kurzorral. Ha leveszem 60Hz-re a monitort, ez megszűnik. DP 1.2 kábelt adtak hozzá, azzal csatlakozik a monitorhoz. 60HZ-en használva + Gsync mód bekapcsolva vagy ki, teljesen mindegy, olyan fura szaggatott képet kapok, hogy érződik rajta az nem 60 FPS szeretne lenni mint a régi monitorral. Ezeket a magas frissítésű monitorokat nem is lehet 60HZ-en normálisan használni vagy ezzel a darabbal van valami esetleg? HDMI kábellel még nem próbáltam, de ha már adtak hozzá DP-kábelt, gondoltam csak ezzel kellene, és ezzel támogatott a 165 HZ-is.

Ilyen árfekvésben és a vélemények alapján választottam ezt a monitort.

Köszönöm a válaszokat, vagy csak a hozzászólást. :R

Új hozzászólás Aktív témák