-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzsó
csendes tag
Üdv!
Gree tulajokat,klíma szakértőket kérdeznék.Gree komfort 3,5kw-os klímát üzemeltetek,ez a második szezonja.Feltűnt,hogy hűtés üzemmódban nem világít a beltérin a kék hópihe.Párátlanítás,fűtés üzemmódban világítanak az ikonok.Mi lehet az oka? -
dzsordzsó
csendes tag
Gree Comfort tulajokat kérdezném,ill. aki tudja.Melyik beltéri,melyik távkapcsoló van hozzá?Pl:GWH12KF-K3DNA6G/I beltéri YB1F2 távirányítóval.Ezek a jelölések rajta vannak a beltéri oldalán lévő matricán,a távirányító hátulján.Vajon a különböző beltérik működnek a másik típusú távokkal?Melyik távnak van háttérvilágítása?
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzsó
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a véleményezését,így már azért jobb a rálátásom a dologra.
-
dzsordzsó
csendes tag
válasz csemberlen #8933 üzenetére
Mit gondolsz?Két 2,5-ös kellene?Akkor azokat hova helyeznéd?
-
dzsordzsó
csendes tag
Üdv!
Szeretném kikérni a véleményeteket,családi házról lenne szó,hűteni szeretném.A ház főfalai 40 cm széles, vályogból készültek,kivéve az alaprajzon satírozottat,az 38 cm Porotherm.A nyílászárók hőszigetelt, műanyagból készültek.A rajzon bejelöltem a kül-,ill. a beltéri helyét.Azt a helyet amit én jónak gondoltam.Jó lenne minél kevesebből kihozni,ezért egy klímát jelöltem.A kérdés,hogy mekkora teljesítményű kellene?Képes lenne lehűteni a két szobát,nappalit,kis szobát?Légyszi szakértsétek már meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest