Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz MunezXBK #82558 üzenetére

    Itt a fehérvári: [link]

    Képek alapján korrektnek tűnik. Csak a bal első ajtón, az ablak gombok környéke tűnik rettentően karcos lehasználtnak. Nincs túlextrázva, ellenben tele van lufival! :)

    Valami struccautónál van... De amióta azt mondtad, hogy az összes fehérvári kereskedő telibekamuzza az ember arcát azóta már nem is veszem komoly esélyesnek az ilyeneket. Nemtom, valahogy elment tőle a kedvem. :)

    Közben meg találtam mégegy fehérvárit: [link]
    Ez már egész kellemesen fel van szerelve. De kép kb nulla van róla... Friss vizsga... Gondolom csak áttolták hogy eladható legyen... Hát nem tudom. Szépnek szép amennyit látni róla, a belseje sincs szarrá kopva a minősíthetetlen minőségű fénykép ellenére... De nagyon lutrinak tűnik. :)

    @bitpork:

    Ez meg a szegedi: [link]
    Ez se tűnik rossznak a képek alapján. De miattam ne fáradj, nekem Szeged túl messze van. Miután "kicsit" megemeltem a költségvetést szegedi út oda meg két autóval vissza... Inkább szervizre költeném azt az összeget is. Mármint most az a terv, hogy az "első szerviz" olyan 150- de max 250k-ból megálljon. Plusz az átírás stb... Ja meg az autó ára olyan 900-1.0 környékén.
    Szóval miattam nem kell fáradozni, de a kollegának lehet érdekes lehet.
    Mindenesetre nekem a már a felajánlás is jól esik! :R Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák