Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz atos19881101 #83950 üzenetére
Én nem látom más árnyalatúnak (ja és elvileg cserélve lettek az elemek, nem javítva).
Azt mondta hogy már kért árajánlatot meg időpontot csak még nem volt ideje. De igazából letojom, a navi úgyis használhatatlan elvileg itthon, mert csak nyugat európa térkép van hozzá (legalábbis az eddig megnézetteknél így volt és nem is lehet frissebbet venni).
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
nope00
tag
Erről vélemény látatlanba ha elmegyek megnézni mire figyeljek?
-
nope00
tag
válasz runner 125 #83954 üzenetére
Mire gondolsz olyan rossz állapotú lehet? Mert Németországban lakom jelenleg tehát papíroztatással gond nem lenne.
-
hdman
őstag
válasz runner 125 #83954 üzenetére
Na, eddig hogy tetszik a HRV? Ide is jöjjenek a tapasztalatok!
Sopron city :)
-
runner 125
nagyúr
Sokat nem ment azóta, beállítottam a garázsba, de másolt forgalmival nem akartuk használni.
Olyan gyorsan vettem meg, h még nem tudta a Nissan-Citroen autóház a nevükre venni. Úgyhogy az átírást kifizettem nekik és a jövő héten intézik, aztán postán küldik a törzskönyvet és a papírokat.Első tapasztalatokból azt tudtam leszűrni, amire számítottam. Forgalomra jól rálátni, a magas építés miatt könnyű a ki - beszállás, hely oldal irányban nincs sok, a hátsó lábtér viszont meggyőzően nagy, de persze nincs prémium komfortérzet. Csomagtartója sem nagy, de legalább magas, könnyen átlátható, nem kell lehajolni.
Szögegyszerű, de ettől függetlenül minőségi minden anyag, amolyan tipikus sohaelnemromló' japán érzet.Ezek ronda 17-es kerekek 215-ös gumival szvsz nagyok neki, tuti meglátszik majd a fogyasztáson is. Megy, de a teljesítménye most kb olyan lehet, mint egy 1.6-os 100 lovas személyautónak. A nagy kerék miatt a futómű is furcsa, kicsit pattogós rossz úton, bár ez lehet crossover betegség, vagy a csillapítók cserések.
110-es utazónál úgy 3200 körül forog, talán ez optimális neki és itt még a fogyi sem fog megugrani.
Intézem rá a gyári 16-os felniket, valamilyen minőségi (Conti EcoContact, vagy Michelin Energy Saver) 205/50 16-os gumival, illetve lejelentettem szervizre, két hét múlva olaj - szűrőcsere, légszűrőcsere, diffiolaj csere, váltóolajcsere, szervóolajcsere, két hátsó stab. pálca csere.
Vezérlést megnézetem majd milyen, nem értek hozzá, ha azt mondják akkor az is, illetve szokásos: fékek ellenőrzése és általános átnézés/hibafeltárás.
Szervizkönyvet majd szépen kitöltetem, cserés alkatrészek listája is megy a többi számla közé, szóval karban lesz tartva lelkiismeretesen ez is.
Telet várom már.
Kíváncsi leszek h mennyivel lesz másabb, de videókból leszűrve szépen megy nagy hóban is: 01, 02"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tomiii.
aktív tag
sziasztok
egyik haverom ford kulcsa teljesen elkopott, 3 hete be se birta inditani, de eddig nem volt problema, mert van masik auto, de mar csak kellene. 2 ember azt mondta, hogy ok is jartak igy, es nekik eroltetni kellett, de a teljesen elkopott kulcsot is letudta masolni a kulcsmasolo, ugy hogy magat a kulcsot nem is hasznalta csak meregette es rajzolgatott, majd ez alapjan elkeszult a hibatlan kulcs. a barazdak helyei meg latszanak, szerintetek is lehetseges enyhe nyomok alapjan masoltatni vagy szerezzek neki uj beteteket kulccsal?
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #83958 üzenetére
"Intézem rá a gyári 16-os felniket... 205/50 16-os gumival"
Nem gondoltam volna hogy kisebb a gyári kereke mint az enyémnek.
Give them hell Ukraine!
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Apollo gumikról mi a véleményetek?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
runner 125
nagyúr
Mid is van és mekkora kerékkel?
Hát nézd, ez egy kompakt crossover, beltér talán kicsit nagyobb, mint egy Ignis-ben, csak magasabb az egész autó.
_Kérdezem itt is, hátha:
205/60 R16 a gyári gumi méret. Néztem a váltókalkulátort, ha 205/65 R16-ot választanék, 21mm-rel nőne a teljes kerék átmérő, szóval 1cm-rel magasabb lenne az autó.
Árban nincs különbség közöttük, vajon ezt a 21mm-es átmérőtöbblett már megérzi a motor, nő a fogyi? Vagy maradjak a gyári méretnél?Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz runner 125 #83964 üzenetére
Én magam eddig úgy logikáztam, hogy nagyobb átmérő esetén ugyanolyan sebességnél kevesebbet kell forognia a motornak, így minimálisan csökkenhet a fogyi - bár az emelés miatt a légellenállás is változik nagyon minimális mértékben, és az aszfalttal érintkező felület is enyhén nőhet talán... Mindenesetre ilyen kicsi különbség még belefér, nálunk a kocsival kapott nyári szett 195/65R15 helyett 185/60, az másfél centi lefelé a kasztninak - határozottan kényelmetlenebb már, mint a rendes méret. Nálad viszont nagyobb a kerék is, arányaiban is kisebb a változás.
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #83964 üzenetére
"205/60 16"
"205/50 16"Azért nem mindegy.
Négyesgolf, 205/55 16 a téli, 215/40 18 a nyári.
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
válasz molnarpeter #83965 üzenetére
HI!
es mia ahejejzetatehtelenseinyomatekkal?:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nope00
tag
Nos megnéztem a Seatot voltak hibái rozsdásodás, fékek. Nem vettem meg. Hétfőre kinéztem egy másikat ez egy BMW 316i compact öreg de kevés kmrel. Erről is kérnék véleményt ha lehet.[link]
-
!Overdose!
őstag
válasz nope00 #83968 üzenetére
Nekem ezek a 16i-k mindig elég gyengének tűntek. Nem azt mondom, hogy ez a 100le ne lenne elég a normál közlekedéshez, de egy sportos márka, hátsókerékhajtású modelljében csalódás. Legalábbis nekem. Ezzel a motorral nem is igazán kuriózum, talán éppen ezért nincs is az egekben az ára az alacsony futásteljesítmény ellenére sem. Jól látom, hogy klíma sincs benne?
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Dany007
veterán
Üdv!
Megvan a Mondeo. Végre.
Eszméletlen szépen néz ki élőben. A képek abszolút nem adják vissza.
Vezetni meg szintén egy élmény volt. Legalábbis az elődeihez képest. Teljesen más világ.
Sokkal kezesebb, könnyedebb vezetni. Jó az úttartás és a menetkomfort is. Igaz 110 fölött már jön egy kis menetszél, de ez legyen a legnagyobb bajom. De szerintem nagyon szép lett kívül-belül.Ami szomorú, hogy nincs benn fogyasztásmérő... hát mindegy, max nem fogom lesni egész nap az aktuális fogyit.
Ami viszont pozitív, hogy van benne ESP és első szélvédő fűtés is, amit anno a hirdetésben nem is írtak. Viszont majdnem fél tank benzinnel kaptam meg! : o Meg is lepődtem. Szóval korrekt nagyon.Lesznek majd rendes képek. Ismerős befotózta körbe, megy a referenciái közé. Majd ha fent lesz az oldalon linkelem azt is. Azok legalább rendes géppel lőtt képek.
Kellemes ez az 1.8-as 125 lovas motor. Nem egy TDI, de no. Megelégszem vele. A 220k km is leginkább csak kívülről érződik, mert azért vannak rajta apróbb parkolási sérülések meg hasonlók.. .viszont kaptam tőlük egy üveg színre kevert festéket javítani. Ők is kijavították volna, csak egész délelőtt szakadt az eső.
Úgyhogy remélem most egy 8-10 évig nem kell másik autó után nézni. -
Dany007
veterán
válasz !Overdose! #83974 üzenetére
Azon leszek!
@joamilestoné:
Furcsa nekem is, azt hittem ez már alap. De az index szélén kéne lennie a kis gombjának, de ott nincs semmi...
Trend felszereltség, de v.színű pluszba kérték hozzá a digit klímát. -
Dany007
veterán
válasz szőröscica #83977 üzenetére
Jaja, úgyis tudom, hogy eddig 10 ezer forintból kb 240-260km-t mentem a régivel. Mindig ennyiért tankolok a benzin árváltozás meg minimális. Szóval ha lesz különbség akkor azt azért észre fogom tudni venni. : ) Ennyi meg elég.
-
runner 125
nagyúr
válasz molnarpeter #83965 üzenetére
Hjah, de a gyorsulás biztosan gyengébb lesz, hisz nagyob átmérőt kell megforgatni, ez által könnyen előfordul h nő a fogyi is.
Áh, nem vacilálok, marad a gyári 205/60 R16 méret. Köszi.Dany007
Grat hozzá, jól mutat.
Valamilyen elegáns gyári 16-17-es felni sokat dobna rajta."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hdman
őstag
válasz runner 125 #83979 üzenetére
+1, egy jol megválasztott felni és rá sem lehet ismerni a gépre!
Drakula!
Sopron city :)
-
AMD Power
titán
Változott valami mostanság az eredetvizsgával kapcsolatosan? Hallottam olyat ,hogy ott helyszínen nem derül ki ,hogy jó-e vagy sem. Csak az okmányirodában. De akkor mi lenne így az értelme?
-
AMD Power
titán
válasz !Overdose! #83983 üzenetére
Ennek igy semmi értelme. Kifizetsz 17000Ft meg az autó árát és az okmányirodában derül ki ,hogy jó-e vagy sem?
-
Dany007
veterán
válasz runner 125 #83979 üzenetére
Köszönöm!
Igen igen, ezt az egyet sajnálom, hogy nem volt hozzá alufelni. Majd gyűjtögetek rá, ez meg jó lesz a télinek.
De egyelőre akarok tartalékolni váratlan eseményekre, úgyhogy ez majd csak később lesz aktuális. De lehet Photoshopban azért kipróbálom hogy állna. -
nope00
tag
válasz tomiii. #83972 üzenetére
Sajnos a kinti biztosítás árak nem engednek meg nagyobb motort ennél mert akkor a gatyám is rá megy. Klímát én sem látok benne. Ami csábít az az alacsony futott km plusz a szervizkönyv és ahogy olvastam sok és olcsó az alkatrész. Más hibát tudtok? Mit nézzek meg rajta nagyon?
-
molnarpeter
nagyúr
-
lapa
veterán
nézzétek, egy csomóan már tudják milyen autót vegyenek. 3 milliárd forint, még akkor is ha budi 463-asok.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
gyutt vmi, ki tugy ami van benne???:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
trassher
addikt
www.willhaben.at oldalt ismeri innen valaki esetleg?
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest