Új hozzászólás Aktív témák

  • blt.62

    őstag

    válasz bitpork #78481 üzenetére

    Sokáig nem kellett gondolkodnom azon, hogy mit is mondjak most neked! Kicsit ilyenkor vissza jön abból még valami, hogy van még rendes, önzetlen, segítőkész ember ezen a világon. Nem is tudom kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok neked! :R

    Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire részletesen átnézted az Audit, és áldoztál az idődből és a pénzedből rám. Nekem nagyon sokat számít a te véleményed.
    1,5 milliót kér a kocsiért de nekem elmondta, hogy 1,3 a vége. Ha ideadja 1,3-ért még akkor is 200 ezret rá kell nyomnom a műszakira, eredet vizsgára, átírásra és a féktárcsára, fékbetétre. Kérdeztem tőle, hogy sokkal drágább-e az Audi alkatrész mint a Citroen picasso cuccai, de azt mondta, hogy 12 ezer ft az Audi féktárcsa párja és 10 ezer ft a fékbetét a két első kerékre. Igaz lehet ez? Van itt is olcsóbb alkatrész kategória?
    Mennyi km-t lehet még menni ezzel az Audival, hogy induljon a motorja a hidegben is? Mi van ha az elveszett szervizkönyv mellett a kódoló kódja se lesz meg? A hűtővíz problémát hogyan tudom megoldani?

    Más: Holnap délután 4 körül ha kimegyek Deszkre (ha jól emlékszem ott laksz) akkor megtudnád nézni a picassom, hogy szerinted mit kérhetek érte ha beszámolná az Audiba? Szeretném 800-ba minimum beszámíttatni, mert tényleg nagyon jó a kocsim, valós 168 ezer km, vezetett szervizkönyv,friss műszaki. Vannak hibái pl: repedt szélvédő, elől kavics felverődés.

    [ Szerkesztve ]

    MegtorloXp

Új hozzászólás Aktív témák