Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz bitpork #60066 üzenetére

    Szvsz baromság. Legalábbis itthon biztos, hogy összeomlanak a közlekedés...
    Pl itt VP-ben rengeteg nagy kiterjedésű lakótelep van, ahol parkolóövezetként 30-as tábla van kint. Kb a város negyede ha úgy tetszik... Megnézném én azt, hogy a több tíz ezres lakótelepek között a több ezer autó majd 30-cal cammog ide-oda... Pestről nem is beszélve.

    Ami meg a vidéket illeti... szerintem nem kizárólag a gyorshajtás miatt vannak balesetek hanem a szabálytalan és idióta előzgetések miatt. Amikor a gyökér a domb előtt áll neki előzni vagy épp kanyar előtt mikor abszolút beláthatatlan az útszakasz. Na az ilyenek miatt van a legtöbb baleset. A gyorshajtás meg persze a másik ilyen. De szvsz a legtöbb baleset az idiotizmus és az alapvető elsőbbségi szabályok be nem tartása miatt van, nem a gyorshajtás miatt.

    Egyébként meg a szabályozás még jó is lenne ha a kresz a valóságban is használhatóan és működően lenne kitalálva. De az, hogy Angliában (a cikk szerint) max 110km/h-val lehetne menni szabályosan, az röhej.
    (most azt nem tudom hoax-e de egyszer régen a Sláger rádióban volt egy olyan felhívás, hogy i Love Kresz matricát lehetett venni a kutakon. És aki ezt megvette az vállalta, hogy betartja a kreszt 100%-ig. Majd aztán "állítólag" megfenyegették őket... mármint a rádiót hogy hagyják abba... mert kb romba dőlne a közlekedés ha mindenki betartaná a kreszt)

Új hozzászólás Aktív témák