Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Hai a topik lakóknak! :)

    Gondoltam nem lesz fejvesztés ha belekontárkodok itt a napi ritmusba. :D Szóval a topik címét szeretném feltenni én is kérdésként. Első autómat szeretném levadászni, de őszintén szólva nem nagyon tudom merre induljak. Szeretnék 2-3 típust kiszemelni amire elkezdhetek vadászni.

    Alapvető szempontjaim:

    - Kb 600.000 - 1.000.000 HUF közötti ársávot nézegetem, frissen végeztem az egyetemen, nincs még sok megtakarított pénzem.

    - Nem izgat a tuning, autó Hi-Fi, stb... szóval széthajtott Golfok és hasonlók nem érdekelnek.

    - Alapvetően eredeti gyári állapotot keresek.

    - Tudom a "bussiness class" jóval feljebb van, de azért szeretnék egy elegánsabb külsejű autót (majd mondom miket nézegettem eddig).

    - Persze mondanom sem kell, pályám elején még nem keresem betegre magam és nem fán terem a pénz. Szeretnék egy takarékos autót amihez az alkatrész sem drága ha arra van szükség. Fogyasztás is igen fontos.

    - Mivel film forgatásokra és fotózásokra is ki kellene vele cipelnem cuccokat ezért ferde hátú, ötajtós, esetleg kombi érdekel (utóbbi csak nagyon feltételesen, mert hülye kis farok vagyok akinek fontos az autója kinézete és nem szeretem a kombis formákat).

    Szóval amiket eddig nézegettem azok főleg a Skoda Octaviák (de nem az első formátlan, szögletes széria az újraéledés környékéről). De ez kicsit kereten kívül van, mert nem biztos, hogy azzal járok jól ha a legolcsóbbra megyek rá. Nézegettem még a G Astrákat, de azok kicsit fantáziátlanok. Illetve ha már kombi, akkor (tudom furcsa ízlés), de a nem túl régi Fabiák is bejönnek.

    Alapvetően újabb ötleteket kérek tőletek. Szeretném a lehető legtöbb véleményt meghallgatni. :)

Új hozzászólás Aktív témák