Új hozzászólás Aktív témák

  • #86322688

    törölt tag

    Srácok, egy jó tanács, én végig jártam a ranglétrát,és miután én is rengeteget költöttem az autókra, végre lenyugodtam, és elkezdtem gondolkodni.

    Háttérbe szorítottam minden egyéb elvárást és kizárólag a megbízhatóságra összpontosítottam, az eredmény,hogy megmaradt egy csomó pénzem ;-)...

    Hogy milyen autókat értek ezalatt, volt Skoda felíciám, a mai napig használják a családban, van a családban még 3 db. első kiadású 1.4-es almera, fél millió km hiba nélkül, az ismerősnek régi suzuki-a van, több száz ezer km hiba nélkül, toyota carina 800 ezer km-nél lett motor cserélve, corolla szintén és még bztos van pár......de el kell viselni, hogy fapados, nem gyorsul jól, sokan lenéznek ( bekaphatják).....de A-ból B-be mindig és minden körülmények között megbízhatóan működik, és itt a lényeg.
    Persze biztos van megbízható autó ami kényelmes is meg szép is de az valszeg több milla.

    Az egyik ismerősöm vásárolt egy Citroen C5-öt, az újabb kasznist, kérdezte milyen autó, mondom a legjobb, iszonyatosan kényelmes, jól megy, fekszi az utat mint az állat, full extrás, szép, de km-től függetlenül fél éven belül a szervizbe kötsz ki és több tízezret fizetsz...csak 3 hónap telt el ;-)

    Akinek van pénze, az vegyen amit akar, nekem nincs, ha lenne, megvenném a legerősebb Alfát full extrásan..;-)

Új hozzászólás Aktív témák