Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz parandroid #110246 üzenetére

    Soha eletemben nem vettem kereskedotol kocsit, KP es maganszemelly. Soha nem is volt gond.

    Ez a 3-6 eves kategoria amit nezegetek szinte mind kereskedos, elvetve van egy-egy maganszemelly, ok joval olcsobban adjak a kocsit,.
    Gyakorlatilag nem tudok olyan embert a kornyezetemben aki sajat maga adna el a kocsijat. Ez egy felesleges nyug az ittenieknek.
    Havernak vagy egy fiatal( 5 eves) Chevy Impajaja, nagyon megkimelt, keves kilometeres, most vett egy 2013-as Grand Caravant. Az ottani markakereskedo $4K-ert szamitotta be volna a kocsijat. Elmet egy mezitlabas kereskedesbe ott $6.5K-t ajanlottak erte es $9K korul tennek ki.

    Ami jelenleg tetszik es arban is jo az messze van. 2.5-3 ora egy iranyba, viszont most talatam 3-4 esetleg 5 kocsit is egy rakason, lehet kiveszek egy nap szabit aztan lejarom oket sorba.

    Az a baj tul sokat olvastam utanna :DDD Ne merek venni mar semmit.

    A mazda CX-7 tetszik, de csak 2010 tol van szivo benzin az elotte levo 2.3L turbosba kifekszik a turbo, atugrik a lanc, megfo a motor. A szivo valami 160 lo a turbos 244 le? szivobol alig van, turbosbol Dunat lehetne rekeszteni.

    Chevy Equinox 2009 uj modell, jol sikerult, de a 2010-2011 motor zabalja az olajat. 1 liter/ 3000 Km-es olajfogyasztas GM szerint teljesen rendben van.

    Nissan Murano 2009-tol szinte mind V6-3.5 L, nincs a motorral gond viszont szinte mind AWD es mindbol a dol az olaj az osszkerek hajtasnal valamint a valtobol is, 2003 ota ismert a gond, de meg nem sikerult kijavitani/ elismerni egeszen 2012-ig panaszkodnak ra.

    M. Outlander, 2009-tol a V6-os motor baszott ritka lett, csak a GT be meg XLS-be rakjak, mar a 2.4-es benzineseket is nezem beloluk, de alig van elado. Viszont mar szivarognak be a 2011-2013-es modellek az arsavomba 2.0- benzines motorokkal ami nem kell a kutyanak sem, mert egyszeruen nem megy.

    AMD Power: Ezek tetszenek. Nagyon a szivo mazda vagy az outlander fele hajlok, de felek hogy mindegy mit veszek majd belenyulok valamibe aztan szivo lesz! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák