Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni leinfozni a következő autót: JVN-004 TSMMZA11S00146597
Hálás lennék, akinek van rá lehetősége.Ha minden jól megy, megtaláltuk páromnak az autót végre
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
-
-v-
addikt
Srácok, 2-2 D-CAT / D4D toyota felejtő, ugye?
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Pipó
őstag
Kombi helyett (amit megnéztem roncs volt) egy Renault Kangoo 1.2B lett, 2000-es évjáratú. Érdekes, hogy nincs szervója, azt hittem ez már alap. Most a legnagyobb gondom (nem néztem meg vételkor) hogy a hátsó üléssor ülés részét nem tudom felhajtani. Két gyűrűt kellene kihúzni és úgy működne, de a gyűrűk hiányoznak, kiszakadhattak, a helyük van csak meg. Az ülés alá nyúlva fel tudok húzni két pöcköt, úgy vélem ezek rögzíthetik a padlóhoz, de ennek ellenére nem tudom megemelni. Lehet, hogy a gyűrűk még valamit kiakasztottak, de ezt nem látom/érzem. Ha valaki járatos ebben, írja már meg. Nemsokára szállítanom kell kisebb darabokat, jó lenne, ha nem az előredöntött háttámlára kellene pakolnom. THX
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
kovacsroli
senior tag
bitpork,köszi
Egy Kft. tulajdonában van az autó, ilyen esetben van valami plusz dolog, amire figyelnem kell az adás-vétel során?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
válasz kovacsroli #110162 üzenetére
Hajaj! Akkor a KFT-től kérsz egy hatósági igazolást hogy per- és tehermentes a kft minden tulajdona. Amint a kezedben van, még aznap átíratod az autó, különben még vissza is vehetik, és a pénzed is bukod! KP-t nem adhatsz, csak utalhatsz hogy a későbbi esetleges gondot elkerüld. Talán ennyi. Ezek nem játszanak ha neppertől veszed.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
Faternak full első szériás volt a 2.2 dcat 177le ből mint céges autó
sok gond volt azzal a szupertiszta második katalizátorral amivel promózták, ha jól emlékszem kétszer cserélték gariba
volt más gond is vele de sajnos már nem emlékszem a többire
ja és teljesen új volt, 3 éves koráig használta, tehát kifejezetten problémásnak volt mondható a verda
viszont előtte 1.6 octavia volt, ahhoz képest dinamikus volt, ment mint a veszedelem[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
VIPowER
őstag
Lehet nem ez a legjobb hely erre, de egy riasztót mennyire bonyolult kikötni (elromlott) egy autóból aminek a gazdája ezt szeretné? Egy Mitsubishi Galant-ról van szó. Jelenleg az autó nem is indul a riasztó miatt, azaz használhatatlan.
-
Zolás
addikt
válasz VIPowER #110167 üzenetére
Ha megfelelően lett beszerelve kb 5 perc mire leköti egy szakértő. Ha jóskapista tuningolta bele, akkor nagyobb a baj.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
8th
addikt
válasz hobizoli #110122 üzenetére
Ugyan az a kategória mint az Audi V8. Abba is hiába raktak puccos belsőt meg véényolcat meg összkerékhajtást akkor is csak egy 100-as Audi. Ez is csak egy Omega erős motorral nagy kerekekkel. Váci útra járt ki anno egy LO tulaj az ő szájából hallottam, hogy annyira hoki a gyári futómű alatta, hogy ez az autó csak egyenesen tud menni amint kanyarodni kell elvérzik leveri bármi ami egy picit is sportosabb egy átlag autónál. Cink.
Meg az a szenzációhajhász kattintásgeneráló TC alcím: Az Omega 270-nél még gyorsít. Az lehet csak az nem mindegy, hogy hogyan . Mert ~200ig valóban jól szalad köszönhető az elmebeteg hosszú váltónak és a kevés váltásnak de 250-260felett már vért pisál, hogy még tovább gyorsuljon. Jópofa autó ez ritkaság meg minden de nem ájultam el tőle. Van fent róla videó is: JST-433[ Szerkesztve ]
...
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Velemeny?:
Mazda 3 1,6 benzines
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
-
8th
addikt
válasz Integrale #110171 üzenetére
290nél megállt a kilométeróra és ugye ismerjük az Opel órákat. A valóságban az valahol 270környéke lehetett de talán még annyi sem. Azt megüti egy D2 S8 is pedig a motorja gyengébb a bódéja 200+ kg-al nehezebb ráadásul még összkerekes is. Jópofa autó a Lotus Omega de csak azért ilyen nagy a hype körülötte mert nagyon kevés készült belőle miközben se nem valódi sportkocsi se nem luxuslimuzin csak egy felkoxolt „A" Omega.
[ Szerkesztve ]
...
-
őstag
1.6 cr tdi 105 le-s motorról mik a vélemények? Típushibák? Mire kell nagyon odafigyelni vásárláskor? Turbó, stb drágább alkatrészek mennyire tartósak?
-
8th
addikt
válasz Csaby25 #110177 üzenetére
Mivel már öreg öreg autónak számít az ötödik generációs Golfhoz szinte bármit megkapsz jó minőségű olcsó utángyártottban míg a Mazdáshoz korántsem biztos. Az meg, hogy mihez mennyi alkatrész kell az csak tartás függő. Ha előző tulaj elhanyagolta vastagon költhetnél erre is arra is. Ha töröd a Golfot sokkal olcsóbban összerakják a Mazdához lényegesen kevesebb alkatrész van bontottban mint egy tucat Golfhoz.
...
-
fi:zi'k
nagyúr
7. gen. Accordnál miért ilyen ritka a 6 gangos váltó? Nagy motorok, nagy utazóautó és mégse.
Igaz csak kombikat néztem.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz !Overdose! #110183 üzenetére
Kombiknál ritka.
Mennyire jó a áttételezése az 5-ösnek?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gzbotii
nagyúr
válasz Csaby25 #110177 üzenetére
Menj ki a városba és néz szét. Nálunk a Mazda, Honda ritka mint a fehér holló. Minden fele Opel, VW, Ford, Renault. Szerintem sokkal macerasabb hozzá bontott/utangyartott alkatrészt kapni. Ergo ami van az is drágább.
A legjobb haveromnak Mitsubishi SpaceRunnere van, úgy szopik vele mint egy torkos borz. Tavaly volt egy koccanasa, első spoiert nem kapott hozza fel évig, most tálalt, 700 lej. Első lampablokk 1000 lej . 17 eves kocsira. Szerelok azt mondták, ha megomlik a felfüggesztése, vetheti a keresztet, HA kap is hozza, zsebbe nyúlos lesz.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nagyúr
Fogyasztási adatoknak hol tudok utána nézni? Természetesen nem a gyárira gondolok.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Dorien
veterán
válasz fi:zi'k #110192 üzenetére
Azért elég dilettáns módra kell vezetni, hogy valaki a spritmonitoros átlagfogyasztást hozza. Ha ésszel vezetsz 0,5-1,5 literrel kevesebbet fogyaszt az adott autó. Lehet sokan az autobahnon nyomják neki tövig, és úgy jön ki az átlag.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest