Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz AMD Power #10213 üzenetére

    Tehát a legjobb, ha megnézem, ha tetszik, akkor lefoglalózom egy olyan papírral, hogy az eredetvizsgát az eladó csináltatja (én vagy ő fizetem vagy felezzük, ezt megbeszéljük) és ha átmegy az eredetvizsgán, akkor amikor legközelebb megyek fizetem az egészet. Ekkor ő ideadja a törzskönyvet meg lesz egy adásvételim.
    A biztosítás nekem nem tiszta még. Mondjuk rátelefonálok, hogy minden rendben volt-e eredetvizsgán (különben vaktában nem fizetek biztosítást egy olyan kocsira, aminél az se biztos, hogy megveszem), ha igen, megkötöm a biztosítást még mielőtt odamennék rendesen megvenni a kocsit és kérek időpontot okmányirodában. Így lesz törzskönyv, adásvételi és biztosítás. Hazamegyek a kocsival, öröm, bódottá. Időpontra odamegyek okmányirodába, otthagyok egy rakás lóvét, ott egyből adnak forgalmit, a törzskönyv majd postán érkezik a nevemre valamikor.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák