Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Khelben #26410 üzenetére

    Megfogadtam, veled nem vitázok. :) Jó volt úgy ahogy jöttem, 90-es tempo mellett félő volt, hogy elalszok. Nagyon nem volt mind1 az a 45 perc, amit megspóroltam ezzel. Forgalomban pl. már én sem hajtok, akkor sok a sün, meg a vezetni nem tudó sofőr. Akkor csak arra törekszek, hogy ne egy konvojban haladjak.

    A KRESZ egy badarság, tele már rég elavult hülyeségekkel. Nem véletlenül a tesztkönyvekben is a Dacia, Lada, Skoda trió a menő. ;) És hagyjuk is ezt, akinek az a biblia, az nézegesse. Aki meg normális, az úgyse veszi szentírásnak az egyes részeit. Persze ennek van másik véglete is, amikor másokat veszélyeztetsz.
    Én, és még sokan rajtam kívül meg így látják. Még azok is, akik ezt a hülyeséget be akarják tartatni, mert civilben azok is ívesen tojnak rá.

    Ebben az évben 4x voltam kint németben, 1x vezettem konkrétan én, egyébként utas voltam. Ez legalább 3000km, nem 1000 holmi... Én nem úgy vettem észre, ahogy Te mondod. A tempó 130, és az a minimum a személyautók körében. Egyébként 160-170 ott is, ahol nincs korlát. A nagyobb gépek meg 200 fölött mennek. Szóval nem tudom merre jártál, de nagyon benézhettél valamit.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák