Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Lauda #23809 üzenetére

    Mi nem téli ország vagyunk, fölösleges bevezetni. Főleg úgy, hogy az idióta magyar felrakja a Tescós téligumit az autóra, aminél még az én nyárim is jobban tapad.

    Más, ami félig meddig ide tartozik, és a magyar mentalitást mutatja.
    Ma gumit cserélni mentem a 6-os úton, jött velem szemben egy kutya az út közepén. Labrador, tiszta sárosan, alig vonszolta magát. Jól látható volt, ha az ember nem hülye, akkor nem tudja elütni. Egyből tudtam, hogy kirakták, de sietnem kellett. Városban kerestem egy rendőrautót(Paks tele van, nem nehéz találni), szóltam neki, hogy a vasúti múzeumnál a főút közepén sétál egy kutya. El is ment megnézni. Majd megyek hazafelé, azt látom, hogy villog a rendőrautó, és az út közepén sétál szegény szerencsétlen kutya visszafelé, a feje jobb oldala csurom vér. Tesómmal voltam, volt nálunk pokróc is, így megálltunk. Rendőr próbálta leterelni az útról a múzeum parkolójába, de egyedül volt. Oda mentünk, és együtt lekergettük, ő közben már szólt a helyi menhelynek. Nem mertünk közel menni, mert a kutya sokkos állapotban volt, és így életveszély lett volna. Az autósok végig kerülgettek minket. Kérdem én. Miért kellett elütni azt a szerencsétlent? Hogy nem lehetett egyenes szakaszon észrevenni, és lassítani? Ennyi bunkó paraszt van itt az országunkban. És egyiknek sem jutott eszébe az, hogy félreálljon, és segítsen leterelni onnan. Lassítani is csak azért lassítottak, mert látták a villogó rendőrautót.
    És milyen parasztság kell ahhoz, hogy elütöd a kutyát, és csak úgy simán tovább hajtasz, mikor láthatólag megsérült?! Sikerült leterelni, szerintem nem súlyos a sérülése. Megjött a menhelyes is, befogni már nem kellett segíteni, volt ilyen nyakszorítója. Viszik az állatorvoshoz, utána dől el a sorsa. A fiatal rendőr előtt pedig le a kalappal.

    A nagypofájú nagy magyarok az árpádsávos nagy Magyarország matricájukkal pedig laposkúszásban sunnyugjanak el. Kb. 8 ilyen autó ment el mellettünk, és egyik se próbált segíteni. Ez ma az ország, ilyen emberek vannak. Menő lett az állatkínzás, és az állatok semmibe vétele, pedig egy ilyen kutya 100x többet ér akármelyik parasztnál.

    Csak ezt szerettem volna megosztani veletek, nem félek kimondani, hogy elsírtam magam én is, és a tesóm is, mert rossz volt így látni egy élőlényt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák