Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Khelben #21074 üzenetére

    Most jöttem meg külföldről, azért csak most válaszolok.
    Ez egy jó nagy hülyeség... Mert csak gyorshajtás miatt van baleset? Na ne nevettess már ilyennel... Ittas vezetés, telefonálás, zéró tolerancia erre is vonatkozik. És hiába, a főutakon az átlagsebesség 110-re nőt, autópályán 140-150, ha valaki sokat vezet, akkor ezt tapasztalja.
    Visszatérve a balesetekre... Frontális ütközésnél a balesetet általában nem a sebesség okozza, hanem a figyelmetlen előzés. A másik érték ami a statisztikát rontja, a kamionosok tevékenysége, és bizony náluk is szorul a hurok, már kevésbé variálhatnak.
    Konkrétan gyorshajtás miatt általában csak abban az autóban ülők sérülnek/halnak meg, mert fának mennek, árokba borulnak stb...
    Szóval nem kell itt a vetítés a gyorshajtásról, semmi köze a halálos balesetekhez. Én ha 200 fölött megyek az autópályán, akkor senkit nem veszélyeztetek. Márpedig gyakori dolog, de még soha nem volt gondom belőle, semmilyen baleset veszélyes helyzetbe nem kerültem. Egy 150-es tempó meg alap, még akkora sebességgel is olyan, mintha állna az autó.
    Meg kell tanulni vezetni, ennyi.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák