Új hozzászólás Aktív témák

  • vnorbi

    aktív tag

    válasz Andr1ska #61707 üzenetére

    Az nekem is feltűnt, hogy nem egyforma a két terhelés elnevezése, és a panasz előtt megnéztem még, hogy ezek a levonások nem maradtak-e esetleg ott a folyószámla és az értékpapírszámla közti átvezetési számlán, ahonnan majd nap végén magától visszavezetődnek, de nem, ott sincs nyomuk. Ha használod a SmartBróker appot, ott kicsit több látszik. Azt hiszem, csak itt lehet megnézni ennek a technikai számlának a számlatörténetét:

    24-én volt rajta egy díjterhelés, amitől negatív egyenlegbe ment (ez a tranzakció részleteinél látszik), aztán 25-én levették a folyószámláról ennek a díjnak az ellenértékét, ezzel 0-s lett a számla, majd 26-án megint levették, amivel pluszos egyenleg látszik a részleteknél jelenleg, de amikor kifejezetten ezt az egyenleget nézem meg, az meg 0-t mutat, ahogy a fejlécben is 0 HUF szerepel. Majd megfejtik, hogy mit akartak, de simán lehet, hogy ez még tényleg ma rendeződik automata visszavezetéssel.

    Az előző válaszomat idő közben kiegészítettem on-topic témával is, lehet, hogy azt már nem olvastad, mert korábban válaszoltál, mint ahogy én azt befejeztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák