Új hozzászólás Aktív témák

  • Lex Icon

    senior tag

    válasz Kobe #57739 üzenetére

    A személyeskedést te kezdted a saját személyes tapasztalatodból kiindulva extrapolálni mindenkire. Örülök, hogy neked már olyan szinten vannak a pénzügyi, gazdasági ismereteid, hogy onnan már csak lenézni tudsz Miklósra, de mint írtam, az emberek 99%-a nem. És azért mert neked nem tetszik vagy lemaradottnak tartod a tudását, az emberek 99%-a nem is rendelkezik ilyen "régi" tudással sem, vagy további évtizedekkel van lemaradva. Olyan pénzügyi tanácsadót meg még nem láttam, aki ingyen osztja a tudását és mindenben igaza lett, mivel a jóslás, mint tudjuk ebben a szakmában a nagyoknak se jön be. Összességében viszont az emberek többségének segített mind a blogja, mind az ingyenessé tett akadémiai videó.
    Jó lenne, ha legalább ezt a lehetőséget nem akarnád elvenni azoktól, akiknek szükségük van egy független, kezdőknek szóló információkra magyarul. Értjük, hogy neked személyes ellenséged, de ezt tartsd meg magadnak és hagyd, hogy ami jó dolog a videóiban és a blogján az átkerüljön minél többek fejébe.
    Másrészt ha te jobban tudod, akkor hajrá, nyiss egy blogot, YT csatornát, és mutasd meg hogy kell ezt igazából csinálni, mert köpködni mindenki tud!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák