Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz joysefke #44733 üzenetére

    Amiket en veszek azok mind sima reszvenyek, nincs tokeattet. Itt csak nagyon nagy a volatilitas, mivel a REIT-ek amiket en veszek azok bevasarlokozpontokat uzemeltetnek. Ott ugye a lezarasok miatt sokan eladtak oket, mert attol tartanak, hogy becsodolnek a berlok nem fizetese miatt. Viszont a folyamatos ujranyitasokkal nem lesz gond. Jelenleg azert en nem hiszek abban, hogy online piacterekre valtunk at 3 even belul. A normalisabb uzemeltetok amugy is folyamatosan funkciovaltasban vannak, tehat ha nem mukodik a bevasrlokozpont, akkor atalakitjak azokat, van amelyik ledozerolja a regieket es mas strukturaban epit ujakat.

    A midstream-ek infrastruktura uzemeltetok, tehat a koolaj, foldgaz kitermeloktol a finomitokig viszik az energiahordozot, ill. van amelyik finomitot is uzemeltet. Ugye ezeket is megcsapta az alacsony olajar es a olaj/foldgaz kitermeles es fogyaszasban beallt csokkenes, de ha minden ujraindul, akkor a csovon megy majd az energiahordozo. Attol meg megint nem tartok, hogy egy evtizeden belul ezek csodbemennek, mert nem lesz belsoegesu motor, nem lesz uzemanyagra szukseg.

    Majusban ketto midstream reszvenyem fizetett $400 osztalekot osszesen. A juniusi kihozatal REIT-bol nem volt tul sok a $112-os osztalekaval.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák