Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz Dyno #9593 üzenetére

    Rosszul fogalmaztam. Nem is a gyengesége, hanem a jel alakjával nem voltam megelégedve. Nézd meg a VX 450-ennek azok a szinusz jelek (ha nem tévedek) sokkal szabályosabbak, nem annyira szőrösek és szerintem ez sem mind1, hogy mennyi az amplitúdó.

    Igazából későbbiekben sem tervezek valami húdesokat evő konfigot, inkább a jó fogyasztás/teljesítmény arány lesz ott is a fő szempont.
    A gépemet egy minőségi 450-es, egy akár egy 400-as táp is simán vinné halkan 24/7-ben tudom, de nekem az a lényeg, hogy halk legyen és megbízható, így néha kicsit túl kell méretezni emiatt.

    A HX 450-eket valóban túlárazzák aprón, én is figyelem egy ideje, de mivel a Corsairekre nagyrészt sok garit adnak boltokban is, így használtan is még 2+ éveseket találni.

    HX 620-ról én is lemondóban vagyok, mert nagyon régi és már nincsen értelmes idejű garival rendelkező táp szinte sehol.

    Szóval az A-DATA lenne a legjobb alternatíva, csak annak a LOAD hangja lenne kicsit sok, de talán az nem is számottevő, de az ára 22k-ért egy 650-es picit sok és csak 2 év garival. Persze van 550-es is, de csak 2-3k kül van 100 Watt között, így logikusan a nagyobbat választanám

    A CM sp-től meg csak a jelalak miatt félek és magától a CM névtől. Nem vagyok teljesen kibékülve, bár ez olvasgatva tápok terén pozitívakat írnak és arra legalább sok gari van, de annak is megkérik az árát újonnan. Viszont cserébe halk.

    Viszonyítási alapként azért VX450-et mondok, mert 3.5 évig az volt a gépembe, de nem várom meg mire kimurdál, mert már ad jelet erre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák