Új hozzászólás Aktív témák

  • Volesz

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítséget kérnék a topikgazdáktól.
    Tápot szeretnék venni a hardveraprón Bp-i átvétellel. Sajnos rengeteg féle van, és nem ismerem azokat.
    Konfig: i5 3570K alapfeszes tuninggal, R7 260X 6 pin, de ez le lesz cserélve egy erősebbre, csak még nem tudom mire, 1+1 hdd, ssd, 3 db 9" venti.

    Ami a legfontosabb lenne, hogy üresjárat és light-os terhelés alatt nagyon halk (de legalább is a halk szintnél halkabb :)) legyen. Terhelés alatt nem számít a hangja. Nyilván, mint egy új termék hangjára gondoltam a halkságnál, mint kiinduló pont, a használt termék ettől hangosabb is lehet, ezt tudom. De azt személyes átvételnél tesztelem, ha eredetileg halk tápként ismert, akkor remélhetőleg a használt is az lesz.

    Ami még szempont számomra, és ezek is fontosak:
    modern belső kapcsolás, lehetőleg frissebb 2-4 éves modell,
    4+4 vagy 8 tűs +12V kiegészítő alaplapi tápcsatlakozó,
    Egy 6+2 tűs pci-x tápcsatlakozó, illetve második is kell, de az lehet 6 tűs is, vagy 6+2 is. Csak a jövőre nézve, a jelenlegi vga-mnak csak 6 tűs kell.
    80+ minősítés bármilyen színű fokozata
    Minőség belső, fsp, sirtec, stb, de ez szerintem úgy is alap szempont ebben a topikban.

    Ami nem lényeges a számomra:
    Sata/Pata portok száma, 1-1 2,5" ssd és hdd lesz rádugva. Kábelhossz. Garancia. Modularitás.

    Árszint:7000-11000 között. Tudom, hogy ez nem sok egy tápért, de minden cuccom használtan veszem, mert így tudom csak megfizetni.

    Ha senki nem akar hardveraprós hirdetéseket miattam böngészni én megértem azt is. Én csak szívességet kérek, vagy hátha valamelyikőtök pont mostanában nézelődött a használt táp piacon és van pár jelöltje számomra.

    Amúgy ha újonnan vennék, akkor az ára és paraméterei miatt a Chieftec Force 500W (CPS-500S) tápot néztem, de sokallok 15k-t érte. De lehet az lesz végül. De egyelőre próbálkozom a használt piacon.

    Köszönöm előre is annak, aki válaszol.

Új hozzászólás Aktív témák