-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Feltettem a defender helyett a 180 napos Bitdefender promót. Háát, nem tudom, tényleg mintha rontaná az FPS számot játékok alatt... Esetleg privátban lenne valakinek F-secure promója legalább egy pár hónappal, hátha jobban muzsikálna mint a BD?
-
Bertiee
senior tag
válasz Bertiee #69082 üzenetére
Vagy kb duplájáért a Kaspersky IS?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok, manapság mi a javasolt free viruskereső? Notira, 3 gb ram mellé kellene. Avira free?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
AVG is promóm lejáróban van. Ha kínaiban gondolkodnék TEncent PV managger vagy 360 TS inkább? Ahogy olvasgatom mindkettőről jókat írtok....
-
Bertiee
senior tag
válasz kiváncsi f.. #38517 üzenetére
A Win 10 és az Avast kapcsolata milyen a tapasztalatok szerint? Már csak 10 nap van a BD TS promóból, lassan váltani kellene...
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok, egy ismerősömnek 2 GB ram és C2D proci mellé kellene free víruskereső. AVAST, Bitdefender free, esetleg 360 TS-t ajánljam neki? (Nálam Bitdefender 2015 IS promó van, de nagyon fogja a gépet boot közben, a free az nem produkálja ezt? )
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
utorrent 3.4.2. megyeget a gépen A Bitdefender IS2015 az utóbbi napokban a következő üzenetet kezdi kiírogatni: linkBlokkolja, meg elvileg biztonságos a gép, de ez új nekem. Évek óta fut a utorrent a gépen, eddig nem problémázott vele.... Nem igazán tudom mi ez.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Emsisoft AM és Webroot SA programokhoz egyaránt van promó kódom. Melyiket tartsam meg?
A Webroot a régebbi, 2-3 hete teszi a dolgát, de az EAM is nagyon tetszik... (Persze így most a Webroot kikapcsolva)
Szóval szerintetek melyik maradjon?
(2 mag proci, 4GB ram Win7)Köszi előre is!
-
Bertiee
senior tag
Köszi! Igazándiból nincs bajom a Webroottal, csak a kíváncsiság az AVG irányába. Mondjuk a gépigénye kisebb lehet az előzőnek, ahogy olvasgatom a hozzászólásokat...
Esetleg még az érdekelne, hogy internetes kapcsolat nélkül (offline) - vagy egy adott hálózatra kapcsolódva (pl kollégium) mennyire lehet jó a webroot? Ilyen esetben nem lehet jobb az AVG? -
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Webroot SecureAnywhere megy egy gépen. Ha a böngészőkben engedélyezem a Webroot Filtering Extension bővítményt, akkor a megnyitott oldalak (pl google.com, facebook.com) a címsor https://... része nem zöld, vagyis elvileg nem biztonságos. Ha letiltom a W. Filteringet, akkor ismét zöld aminek zöldnek kell lennie. Normális ez így? Vagy inkább hagyjam a kiegészítőt és használjak mást, pl Trafficlight-ot?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Nem annyira gyenge notihoz (I3, 4GB) kellene víruskereső. Azt szeretném ha spórolósan bánna az akkuidővel.
Webroot antivirus (promó van most hozzá) vagy 360 IS vagy TS, esetleg valami más?[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Gyors válasz kellene: 360 IS vagy 360 TS a kisebb gépigényű vajon? Egy régebbi C2D gépre menne 2 GB ram mellé...
Köszi előre is! -
Bertiee
senior tag
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Lehet BD 215 IS-ben nyelvet váltani? Sajnos az enyém németül beszél, viszont én nem...
Vagy reinstall és angol nyelvű promós kódda új telepítés? -
Bertiee
senior tag
válasz ViharVadász #29321 üzenetére
Valóban Game Módban van, megnézem. A boot idő növekedésére egyetlen gyógyír a korábban leírt BD eltávolítás csökkentett módban, majd új telepítés?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Amióta a BD 2014 IS-t felváltotta a BD 2015 IS, a gép boot ideje kb. háromszorosára nőtt. (a bejelentkezési ablakig eltelt idő nőtt meg drasztikusan, mindez I3 procin 8Gb rammal...)Ezenkívül létezik, hogy a BD átállítja a Windows update-t automatikusról kikapcsolt állapotra (vagyis NE keressen frissítéseket) ? Minden indítás után ebbe az állapotba kerül a Win7.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Bitdefender 2014 IS-t cserélnék le BD 2015 IS-re promós kóddal. Érdemes?
Ha igen hogyan lenne célszerű?
Uninstall az előző és úgy az újat, vagy az újat indítva simán update a régit?Köszi!
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Mostanában privát üzenetekben "hahahaha" szöveget és különféle .rar, .zip fájlokat kapok a Facebookon. A küldők mindegyike azt mondja, hogy nem szándékos, nem ő küldte. Egyet megnéztem a virustotalonValami Facebookos link generálhatja a küldők nevében amire ráklikkeltek?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi 1-2 hónapban már többször előfordult, hogy a Bitdefender IS Safepay használata közben kékhalállal kifagy a rendszer. Nem minden Safepay használatnál, de az esetek többségében Safepay közben...
Esetleg valaki tapasztalt hasonlót?
-
Bertiee
senior tag
válasz micafighter #27375 üzenetére
Szia, az EMET pontosan mit is takar?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Adott egy még 174 napos (6 hónap) promóval üzemelő Bitdefender IS. Regeltem a 9 hónapos promóra, de nem engedi frissíteni. Szerintetek egy teljes uninstall regisztri törléssel, majd újratelepítés segíthet a dolgon, vagy az ip cím, vagy egyéb alapján úgyis beazonosítanak és akkor sem lehet majd regisztrálni a 9 hónapos kóddal?
Köszi előre is!
-
Bertiee
senior tag
válasz micafighter #27074 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
-
Bertiee
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #27071 üzenetére
Konkrétan semmi, csak mintha szó lett volna róla a fórumon negatív értelemben.. Lehet, hogy rosszul emlékszem. Köszi a linket és a megerősítést!
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Jó reggelt! Nem teljesen ide tartozó, de kellene valami megbízható, kártevő mentes program amivel mdf/mds image fájlt tudnék telepíteni. A Daemonon kívül más ötlet?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Többen vásároltak már a [link] oldalról vírusirtó vagy egyéb szoftvert.
Ha innen veszi az ember és valami miatt Windows újratelepítésre lesz szükség, visszatelepítve az adott programot (konkrétan 1 Pc-s Bitdefender IS-t szeretnék) az működni fog az 1 évből hátralevő ideig?
Vagy kell valami egyéb ügyintézés is olyankor?A kosárban, a termék sora után felkínál valami skandináv nyelvű halandzsát 2.48 Ł-ért, az érdemes kipipálva hagyni? Érdemes ezért vajon 2,48-at fizetni?
Konjkrétan erről van szó:
Utökad nedladdningsgaranti
Ladda hem din mjukvara, få ditt serienummer och se dina fakturor i två år från inköpsdatum. Köp till nu och få en full version av CyberLink Media Suite 9 Centra, Värde 500kr, helt gratis! Sålänge lagret räcker
elektronikus2,48 £
Gugli fordító szerint: Kiterjesztett letöltés garancia
Töltse le a szoftvert, keresse meg a sorozatszámot és ellenőrzi a számlákat két évig a vásárlás napjától. Vásárlás most, és kap egy teljes verzióját CyberLink Media Suite 9 Centra, Séf 500kr, minden szabad! Mindaddig, amíg a készlet tartKöszi előre is!
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 3 gépes 1 éves licenc és jelen pillanatban 1 gép van, de a következő pár hónapban még lenne másik kettő, akkor mondjuk 3 -6 hónap múlva telepítve 1 évig használható lesz a másik gépen/gépeken is?
(A 3 gépes licenc jobban megérné...)
(Bocs ha nagyon nyilvánvalót kérdeztem, de nem szeretnék mellé nyúlni... még nem vettem semmit.)
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Az AVAST IS után KIS próbánál tartok. Mintha jobban fogná a gépet a KIS... + volt egy fagyásom is. Van aki próbálta mindkettőt? Ha igen, melyik vált be jobban?
-
Bertiee
senior tag
Ahogy olvasgatom a topikot, többször találkoztam 1 éves szoftver promókra vonatkozó infókkal.
Ezeket honnan lehet fellelni? -
Bertiee
senior tag
Gondolom triviális kérdés, de most az AVAST IS 30 napos verzióját próbálom, és jól tettem ,hogy kikapcsoltam a WIN7 saját tűzfalát és a WIN defendert ugye?
Mondjuk 1 hét múlva csere lesz más 30 napos verzióra, hátha így könnyebb lesz kiválasztani az igazit...
(Maga a win is javasolta, hogy 2 tűzfal illetve AV progi ne működjön együtt...)
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Az AVAST free 7490,- ért frissítené magát Internet Securityra. (1gép-1év)
Nem ismerem az ár/érték dolgokat e témában. Szerintetek megéri?
Vagy inkább az ESET Smart Security a nejem pedagógus igazolvány alapján: 17 262,- -50%, azaz 8631,- ért?
Esetleg jobb ötlet?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest