Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
A Reloaded-es release van feltéve az 1.0.0.82-es patch-csel, és a hozzá tartozó crack-kel (profiles mappát kivéve, mert azt anno a játék telepítésénél másoltam be a megfelelő helyre, azóta nem nyúltam hozzá). Leszedtem mellé az ehhez a verzióhoz tartozó h4x0r típusú trainert, viszont valamiért nem működik. A játékban hallani a numlock billentyűk lenyomását megerősítő ON/OFF női hangot, mégsem történik semmi. Pl. ha lenyomom az ultimate health-hez tartozó numlock 1-et, hallani az ON hangot, de mégis meghalok. Ötletek? (Arcade módban próbáltam, a Story-t már végigvittem trainer nélkül)
Köszi,
W -
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #497 üzenetére
Úgy tudom idén, már semmiféleképpen nem lesz a game futtatására alkalmas személyi számítógépem ( personal computer = PC )
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #495 üzenetére
Jajj de jó is ez a játék! alig várom hogy legyen megint gépem és végig tolja mén is (ha lehet magyarosítva)
-
Bjørgersson
félisten
Elkezdtem megint a játékot, de most bill + egér kombóval tolom. Sokkal jobban tetszik, nem tudom emiatt-e, és a sztorira is figyelek. Az előbb pedig feltűnt, hogy a készítők "elrejtettek" egy Cognoscentit, amin első végigjátszás során szépen sikerült átsiklanom.
-
törölt tag
Kis negatívsággal meg kis Spoiler-rel:
Kissé már néha idegesítő, hogy Max állandó bénázásaiból kell kikeverednünk. A többszöri lefegyverzések mert alszik vagy nem tudom mit csinál. Sajnos annyira nem lehet átérezni a dolgokat mert már túl sok mindent elbénázik a videókban amiknél bizony a játékosnak kellett volna átadni a lehetőséget még ha konzolos A vagy B választassál is, meg még ha mindenképpen rossz dolog lesz a vége is.
A másik meg, hogy iszonyat idegesítők ezek a COD-os videók egy idő után, tök sok játékidőt ezzel a kötelező anyagokkal töltöttek ki. Ráadásul a lényegeseket át lehet lépni a kis 4-5 másodperces semmiket meg nem. 1-2 videónak meg még vége sincs de már kapja Max a lövedéket pl. a csónakos résznél. A videóknak pont ez lenne a lényege, hogy a játékos jobban átérezze a dolgokat de itt már inkább csak az van, hogy legyen már vége a fenébe.A játék szerencsére lett annyira jó, hogy ezek a (szvsz) bosszantó dolgok miatt is szórakoztató
A sok mai konzolportos szutyokhoz képest meg pláne kiemelkedő lett, akár csak az új Hitman vagy a FarCry 3, de legalább idén van felhozatal is -
ProdyG
őstag
nektek is úgy van, hogy amikor az MSAA-t kikapcsolom, igazából akkor van bekapcsolva, ha pedig beállítom mondjuk 8X-re, akkor valójában nincs is bekapcsolva. én ezt tapasztalom.
-
válasz
Bjørgersson #491 üzenetére
Nem értem, hogy lehetett ez a "probléma" / (problémám) , mikor elindult a game , angol volt, de mikor az alap menü betöltése jött átváltott kínai vagy japánra és azt mikor írja, nyomd meg az enter bill-t (kínai írással +mindent azzal...)
(Max Payne 3 - írásnál / képernyőnél) Social Club -ba is úgy jelentkeztem be.... , de a fentebb linkelt video megoldotta !
L
-
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #490 üzenetére
Ekkora bakit..
-
válasz
MaxxDamage #489 üzenetére
Megoldva EZ segített a problémámon !
(English -re szerkesztve! , de nem vágom miért nem angol nyelven indult el...)
L
-
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy miért van az... felrakom a gamet, leszedi a patcheket és a nyelv nem angol hanem kínai.... korábban felvolt rakva akkor angolként indult / üzemelt , most nem akaródzik.. már 2x felraktam de mind2 esetben nem angol... válaszokat előre thanks !
(mit tegyek?)
Ja és ez eredeti 4 DvD -s verzió ! (mielött valaki azzal ocsárolna, hogy tört verziótól csodát ne várjak..)
L
-
Bjørgersson
félisten
Tervez valaki mostanában Special Editiont venni? Zavvin egész jó áron kapható, átszámítva olyan 25k körül van. Gondoltam szólok már, hátha érdekel valakit.
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy akadozgat a játék egy gtx 670-en. MSSA persze off-on. HBAO-ot is levettem meg tessellationt is de semmi. Tök sima a játék de hirtelen elkezd rángatni egy üres kis helyen is akár.
Mi lehet a gond?
-
krups8
tag
Igen. Túlmisztifikáltam, csak be kellett rontai közéék. Végre nem egy csöpögős trutty játék. Beteg, mint az élet.
-
krups8
tag
Sziasztok! Temetős küldi, amikor a haverral különválunk és nagyon fut 5-6 fegyveres elől. Van 2mp kiosztani nekik a HS-t, vagy lelövik. Barom egy helyzet és nem akar menni, meg tudtátok csinálni? Van itt valami trükk -bár kétlem. másolásvédelem?
-
emery2
tag
válasz
Runner_fxr #482 üzenetére
Nekem ilyen probléma nem jött elő.
-
Na valaki?
-
Egy kis segítség kellene. Feltelepítettem a max payne 3-at, de adódott egy olyan probléma, hogy nem működik rendesen a billentyűzet és az egér a játék alatt. Ami alapból be van állítva arra se reagál, de ha valamit beállítok azt meg nem jegyzi meg. Találkozott már valaki ezzel a problémával ebben a játékban? Konkrétan van ami működik, pl a nyilakkal tudok mozogni, de az egérrel nem hajlandó lőni, pedig be van állítva. Egyszerűen nem értem.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Szerintem uninstall megint, de menj utána "kézzel" is. Azaz a könyvtárat is töröld, ha van még, majd Start menü, Futtatás/Regedit. Itt is keress kulcsokat a Max Payne-hez. (Max Payne 3, Rockstar néven...) Mindet töröld. Utána a Social Club-ot is uninstall. Gépet újraindít. Leszeded a legfrissebb Social Club-ot, felteszed, vagy hagyod, hogy a játék maga feltegye. Automatikus update-re beállítod. És megnézed, m i történik. Ha kéri, vagy nem emlékszem, automatikusan csinálja, akkor DX, Visual telepítését is engedélyezd.
Nem tudom, mi a géped paramétere, ha Nvidia a VGA, akor tedd fel minden előtt a legújabb drivert, most jelent meg!Ha még mindig dll hiba lenne, ezt találtam neked: how to fix gsrld.dll
És legvégül: eredeti a játék?
-
Norby021
csendes tag
Hello!
Valaki nem tudja hogy van e már a Mp 3-hoz magyarositás?
Gondolok pl arra hogy a játék alatt a videóknál magyar felirattal lehessen nézni.
Valaki ha tudna betudná linkelni,vagy valami ötlet h hol lehet találni?
Előre is köszi.Norbi.
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Nekem Telepítés után , játék indításakor : gsrld.dll problémát ír ki !
azt írja lehet hogy nem ehhez a windows-hoz van gyártva, vagy valami ilyesmi. Win7-et használok, és ezt furcsálom hogy , win7-en nem nem tetszik neki valami, mivel most elvileg ez a topp 1. windowsvalaki tudna ebben segíteni ?
Ja, és a ndod32 is virusosnak találja ezt a fájlt...
-
Serpiko
addikt
A noir módot hol kell bekapcsolni? Nem találom a menűben.
-
feco985
csendes tag
Szerintem a Legjobb játék amivel mostanában játszottam. Grafika 10/10 élmény 10/9
-
chatran
őstag
Sikerült megvennem a játékot Amazon akcióban. Kb 40 perc játék után azt mondom kissé fura, de majd megszokom. Ezzel a résszel is az a bajom, mint az első kettővel, nem értem a sztorit. Pedig valamennyire beszélem az angolt de ebben durva körmondatok vannak, hogy nagyon hamar elvesztem a fonalat
Készül hozzá magyarítás?
A portugál karattyolást lehet valahogy angol feliratozni? -
dAnky
aktív tag
http://socialclub.rockstargames.com/news/
Ott van 1 név hogy aimstyler, na az én vagyok az első postban. Szóval mondhatni vágom a multit. Bukott a rockstar a játék eladása terén. Sok embernek nem tetszik. Eleinte voltak kisebb hibák de most már majdnem tökéletes. Nekem nagyon bejön a CS után ez a kedvencem. Oda lő ahova a célkereszt mutat.
-
feribk
aktív tag
válasz
laceszgamer #461 üzenetére
jaah
akk most már csak kipróbálom mert eddig csak pozitív véleményeket halottam
-
feribk
aktív tag
válasz
laceszgamer #455 üzenetére
akk látom tényleg bejött ha többször vitted végig te is
-
laceszgamer
addikt
válasz
Lézerparaszt #458 üzenetére
Mennyibe fog fájni?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
laceszgamer #457 üzenetére
Én most olyanra gyűjtök, már csak az hiányzik a gépemből hogy "jó" legyen
Egyébként azon lepődtem meg, hogy ha mindent feltekerek maximumra, akkor nekem is csak 20-40 fps-t tud. -
laceszgamer
addikt
válasz
Lézerparaszt #456 üzenetére
Akkor szerintem még várok pár évet
Addigra talán elérhetö kategiába kerülnek az yilesmik.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
laceszgamer #455 üzenetére
Az átvezető videókat csak valami brutál SSD-vel lehet kiküszöbölni, mint pl egy PCIEX -es OCZ Revodrive 910Mb/seccel, mert amint betöltött a következő pálya, lehet skippelni a videókat.
-
laceszgamer
addikt
-
törölt tag
Én is végig játszottam. Multiját is imádom.
Szerintem aki játszani akar, és nem csak " kipörgetni" hogy "na ezt is végignyomtam" annak nem számít a hosszú intro. Ugyanis hozzá tartozik a játékélményhez. Én GTAkat is úgy nyomom hogy minden bejátszást végig nézek. Ettől lesz kerek a dolog
A hangulat odab*sz, meg úgy minden!Én 10ezerért vettem a megjelenés napján(előrendeltem), de nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest