Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát akkor nem ugyanazt értjük stabil alatt... Ha nem indul, akkor az nem megy. Ha rendszeresen crashel menet közben, akkor instabil (legalábbis én így értelmezem).
Azzal egyet értek, hogy nehezebb rá fejleszteni, de hát ez van. A fejlesztők dolga, hogy stabil alkalmazásokat írjanak. Ez a kellemetlenség nem az os-t minősíti.
A fejlesztők meg dönthetnek, hogy ilyen töredezett eszközökre fejlesztenek, vagy az Apple kiüríti a zsebüket (esetleg mind2)
-
Ebben a kérdésben almát az almával. Mennyibe került az Apple telefonod? Mennyibe került a töredezett Android telefonod?
Nekem mindkettő van, s24 Ultra és iPhone 16 is. Azóta nem használom az almás telefont fizetésre, mióta háromszor hetven eurót a semmire levontak a számlámról. A vicces, hogy ma is kétszer 69,99€-t akart levonni, csak már blokkoltam, így nonstop "elutasítva" üzenet érkezik.
Erre a "biztonságra" nekem nincs szükségem.
... hogy vissza kaptam-e? Egy hónap múlva az elsőt, a többi azóta is elbírálás alatt áll.
A becsekkolásnál nincs semmi gond, heti rendszerességgel repülök.
Új hozzászólás Aktív témák
it 2024-ben visszacsúszott Kína korábbi legnépszerűbb mobilos márkája, így az Apple már csak harmadik a Vivo és a Huawei mögött.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest