- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Én pozitívumokat olvastam, hogy jó meg gyors is...
Feltettem egy gépre, normálisan futott a KDE4, bár a plasma néhányszor elszállt és újraindult (ezt egy ablakban tudatta velem, egyébként nem volt "zavaró").
Gondolom a hibajavításokkal hamarosan stabilabbá teszik... egyébként tetszik a kinézet és nem tűnt lassúnak sem, összességében pozitív a róla kialakult kép.Feltettem a saját gépemre is, itt viszont nincs minden rendben. Notebookról van szó mindkét esetben.
Indításkor a proci ventit abszolút max. fordulaton tekeri, valamint iszonyatos lassan viselkedik, nem tudtam kivárni a bejelentkezést... (a konzolos felületen sem) illetve mégis kivártam, éjszakára bekapcsolva hagytam és eljutott odáig, - további 15-20 perc alatt - hogy a process managerben megnézzem, hogy szerinte nem eszi semmi szinte a procit...Szóval visszament a 2008.1 - most fordítom a kernelét, mert különben a wlan-ommal kisebb gubancok lennének.
No de a lényeg, hogy az előbb fordítottam a 2.6.27-es kernelt (ami a 2009.0-ban is van) és a 2008.1 is ugyanezt a lassúságot és ventipörgést produkálta, tehát a kernellel van a baj!Egyelőre maradok a 2008-nál, de kíváncsi lennék, szerintetek 2.6.26-os kernellel működne az új rendszer? Szerintem nagyon elsiették a 27-est, valahogy jó volna ezt kijavítani benne...
Hol kéne ezt jelezni a kernel készítőinek?Ja, a 2008.1 a 2.6.26-os kernellel tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest