Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #209255 üzenetére
Engem meglepett elsore, igaz nem szoktam a varosbam hasznalni a radaros tempomatot.
Az jobban zavar, hogy a S/S gyakran veszti el a fonalat es ker manulais inditast. Akkor vissza P-be majd ujra D. Kozben mogottem meg anyaznak, hogy mit pocsolok (teljes joggal).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Vismajor01
addikt
Ha egy autos neki megy a masiknak, helyben elismeri a felelosseget, szamotcserelnek, de keksarga nincs kitoltve, rendor nem lett hivva, es kesobb az aki elismerte a biztositonak mar azt mondja h a masik ment neki, akkor mi történik? Polgari per vagy hogy?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vismajor01 #209257 üzenetére
Kamerafelvétel, fényképek készültek?
-
veterán
-
Vismajor01
addikt
válasz BigBlackDog #209258 üzenetére
Kamera felvetel nincs, fenykep van mindket auto rendszamarol. Apro koccanas, most egyik azt mondja neki ment hatulrol a masik meg h ratolatott.
-
silver10
aktív tag
Úgy látom nem láttad a dr Herpy rendelnek ezt a részét. Mindenképp érdemes rendőrt hívni. Én hívtam, nem ért rá a helyszínelő, mert volt 2 komolyabb balesete. Az elkövető meg lelépett. Szerencsére hátul is van kamerám. Tökéletes bizonyíték volt. Így elég nehéz bizonyítanod, ha nincs tanud. Nekem nem volt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Vismajor01 #209260 üzenetére
Ha nem 1000% egyértelmű, akkor könnyen lehet 50-50% kármegosztás, csak peres úton drágább ide eljutni
-
bandus
veterán
válasz Vismajor01 #209260 üzenetére
szerintem ezt hívják tanulópénznek. persze ha valakinek van annyi ideje, energiája meg pénze, hogy ügyvédet fogad, feljelentget egy apró koccanás miatt, akkor tegye.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
nagyúr
válasz EQMontoya #209252 üzenetére
Jön a suli sajnos, a nagy része a dolgozóknak visszajött szabiból, egyre több céghez lehet bemenni dolgozni, nincs hómofisz, stb.
Mi holnap reggel lemenekülünk a Balatonra, mindenkinek jó szitkozódás a további napokra[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Vismajor01
addikt
válasz bandus #209264 üzenetére
Vicces mert haverom a vetkes aki eloszor azt mondta nekik elismeri, de aztan gondolkodott h a rohadt papa szerencsétlenkedett es befekezett az elagnal ugy h nem varnad, es legyen ez neki akkor tanulopenz. Havernak autoja nem serult egyáltalán. Mondom neki lehet pert akasztanak a nyakadba ha elsunnyogod...ezert kerdezte honnan tudná bebizonyitani a masik fel a bírónak, google meg nem segitett azért irtam ide
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #209263 üzenetére
Igen az utas tanu. Egy ugyanilyen esetben 3 evig pereskedtunk anno. Kitartast neki.
Karszakerto megmondja mi volt a tenyallas, valoszinuleg bukja a pert es meg a perkoltseget is a nyakaba varjak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Reggie0
félisten
Fura. Nekem rollerrel ugyan ugy 35 perc volt beerni es hazaerni is
#209267 Vismajor01: Ha nem volt se rendor, se felvetel, se semmilyen kommunikacio amiben leirja h egyedul utazott, akkor elofordulhat, hogy neki is volt egy utasa, csak elfelejtette... Erdemes megfontolni.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Vismajor01 #209267 üzenetére
igy azert mas a sztori. en nem szeretem az ilyen sunyi szarhazi embereket, remelhetoleg a papper melletti tanu segit a dologban es rendezik az ugyet a megfelelo forumokon miaz, hogy befekezett ahol nem varna? ezert van a kovetesi tavolsag.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Szoszo94
őstag
válasz Vismajor01 #209267 üzenetére
Akkor a haverodnak sok álmatlan éjszakát kívánok, ha hibásként tanítani akar.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Vismajor01
addikt
válasz Reggie0 #209270 üzenetére
Ezt mondta o is de mondom kit veszel ra h hazudjon...
Aztan van biztosítása most kettovel visszasoroljak..nem nagy ugyAm az megint mas h most csakazert is rakerestem h hol kell bejelenteni a karokozast k hnal(en naluk vagyok) es rohadtul nem talalom szal ok se konnyitik meg a becsuletes ember dolgat :D
-
félisten
válasz Vismajor01 #209273 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
válasz szabonagyur #209274 üzenetére
Igen de itt mindenhol az jon ki h en vagyok az artatlan :D ha beakarnam jelenteni h kart okoztam sokra nem megyek vele
-
Reggie0
félisten
Azert lesz ott karokozoi potdij is, ami azert eleg durva tud lenni. Es az osszes biztositasara ramegy, ha tobb kocsija van.
-
félisten
válasz Vismajor01 #209275 üzenetére
Mivel bejelenteni mindig a sértett fél fogja. Ez olyan, hogy ha nem foglalkozik vele akkor neked "mindegy".
-
nagyúr
válasz EQMontoya #209241 üzenetére
Ja, pont ma mentem urológushoz Máv Kórházba az Állatkerthez, élmény volt az araszolás oda-vissza.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MrSealRD
veterán
Ez úgy lett volna jó a haverodnak, ha sűrű bocsánatkérések közben megpróbálja KP-ra rendezni a bácsival a dolgot... értelmes összegre. És akkor nincs bizti hátrasorolás...
Ha meg mégis hivatalosan akarják, akkor így járt.... ahogy bandus mondta: követési távolság... + bónusz.: Bakker ilyen felnőttek világa...elb.szol valamit, akkor fizetsz és tanulsz...[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
stickermajom
addikt
Másik irányba szerencsére annyira nem volt vészes a híd, a Galvanitól kifelé meg mintha hétvége lett volna.
Civil Skoda rám hozta a frászt még a felhajtó előtt. Fogtam egy narancssárgát, rögtön sziréna és utánam jött villogva, utána meg semmi. Ők is át akartak még érni.
-
CactuS
Arcképgyáros
Flotta szinten ezek az önköltséges dolgok. Ehhez hasonló dolgokat utólag bizonyítani, ha jól gondolom, akkor lehetetlen. Ezért kell mindig a baleset után fénykép.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Reggie0
félisten
válasz Magnum_ #209284 üzenetére
Pont ugyan ugy, mint amikor mast mond, mint ami valojaban tortent. Az mar reszletkerdes, hogy ott volt-e. A vetkesek pedig jellemzoen mast adnak elo az utasaikkal egyutt, ha le akarjak razni a feleloseget.
Sajnos be kell latni, hogy bizonyitek hianyabban annak szolgaltatnak jogot, akinek tobb tanuja van es innentol kezdve ez egy zero osszegu jatek. Nincs okod nem hazudni ugyan ugy, mint a masik.Ezert is kell kamera mindenhova.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Szada85 #209190 üzenetére
Itthon is így kellene, meg az indolotlanul lassan haladókkal is!
(#209236) bbubby00:
Érdekes story.(#209252) EQMontoya:
Ez rémít meg a fővárosi élettől, meg az albérletárak, pedig a fizetés jobb lenne ott.(#209282) stickermajom:
Kovács 2 tizedesék a kocsiban: Csak át kellene még érnünk, nem fogunk átérni; nincs kedvem magyarázkodni megint a parancsnoknak, hogy a civil rendőrautó a piroson hajtott át. Hagyjad csak felnyomom a megkülönböztetőt, így áthajthatunk; az előttünk haladók meg hadd izzadjanak, hogy megállítjuk/megbüntetjük. -
nagyúr
válasz grizlisandor #209288 üzenetére
Ezt soha nem értettem, hogy honnan tudod, hogy indokolatlan a lassú haladása, vagy mi az amiről felismered?
Vagy miért vezetnek olyanok, akik egy lassan közlekedőt (például országúton 60km/h-val) nem tudnak megelőzni, ráadásul még dühíti őket. Azok mit csinálnak ha valaki 85km/h val megy, beállnak mögé?
Sokkal egyszerűbb pontos trafit telepíteni, és a jogszabályt átírni, hogy 3km/h-ás sebeség túllépésnél küldik a büntetés."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
stickermajom
addikt
válasz focvis #209290 üzenetére
Volt múltkor, hogy feljelentették a ricert az NKH-nál a szomszédok. Kamera felvétel alapján ezt nem lehetne megtenni a füstölő roncsokkal? Mióta sötétzöld lettem egyre jobban zavarnak. Ha ez így működne, akkor beállnék nyuszinak és felszerelnék egyet, hogy a napi 2-3 bejelentést megtegyem.
-
6030D
Ármester
válasz stickermajom #209291 üzenetére
Lassan eltörölhetnék már ezt a műszakizni_sem _kell dolgot, mert egyre több a szakadt hangú szar az utakon, és akkor még nem néztük a fontosabb dolgokat. Eddig legalább két évente költöttek pár ezret arra, hogy átcsússzon a műszakin, most ezt se.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Szada85
aktív tag
válasz Dluinet #209289 üzenetére
Miért, mi indokolja azt, hogy a 50-es szakaszon 30-40-nel, a 80-as szakaszon 50-60-nal poroszkáljon, mert annyival mer, és látod az autó mozgásán is, hogy bizonytalan, imbolyog az autóval az úton, gyakorlatilag remeg a volán mögött a soför, vagy mert éppen piszkosul el van foglalva a hírfolyam/instafeed görgetésével?
Pedig a KRESZ-ben is benne van, hogy:
"3. § * (1) Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles...
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon." illetve
"4. § (1) Járművet az vezethet, aki...
b) a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van..." -
nagyúr
válasz Szada85 #209294 üzenetére
Egyiket sem látom bizonyítottnak.
Még az autópályán 50-nel haladót sem, mert minden olyan jármű közlekedhet autópályán , ami sík úton a maxim 60km/h-val haladni képes.
50-es szakaszon simán mehet lovaskocsi, vagy mezőgazdasági gépjármű, ha nincs kitiltva, azok pedig nem nagyon fognak 25km/h felett közlekedni.
A jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van kitétel, az nem jelenti hogy lassan hajt, rájuk inkább a gyorshajtás, majd az árokban landolás a jellemző."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
BigBlackDog
veterán
válasz EQMontoya #209241 üzenetére
Amilyen szr volt a tegnap délutáni közlekedés, olyan jó volt a ma reggeli (legalábbis számomra). Nem sokkal 8 óra előtt indultam, az M0 álom volt (végre nincs lezárás a déli hídon) és a városba beérve is könnyen lehetett haladni. Alig volt nagyobb sor, mint az elmúlt hetekben 6-7 óra között.
-
MC Pite
veterán
válasz 6030D #209292 üzenetére
Műűűszakivizsga?
Mi a f*szom az a műszaki?* Jaaaa, azaz adónem, amikor bemész(micsoda hülyeség, akárcsak az eredetvizsgánál, mehetne levelezőn is), és a harmatos fékkel (közúton veszélyesen gyenge, de az eltérés 2 oldal között kicsi, így zöld lesz a mérés) rossz lengéscsillapítójú autót (ami csalás nélkül átmegy a vizsgán, mert mondjuk most [nyáron] 14 éves téligumiban leereszted a nyomást 1.8 bar-ra, és tényleg jót mér), bemattult fényszóróval (így kevésbé feltűnő hogy egyik oldalon felfelé világít, a másikon meg 10 éve el van törve a fényszórót tartó pöcök, így kb5 métert világít csak meg), kiherélt dpf-el, csipszelve, kormolva, nem működő sallangokkal (ablaktörlő hátul, klíma, 4ből 2 elektromos ablak deszkával van kitámasztva, baszakodik a központizár, egyik lámpamagasság állító motor nem csinál semmit mert eltört a pöcök, ködlámpára még vezeték sem megy), itt-ott csak kicsit rozsdásan, csak kicsit kóvályog az úton, de nem még csattognak a futóműelemek, csak pár kiégett izzóval simán, csalás nélkül megy át a műszakin.
Nem fejtem ki a bővebb okait, de ez tényleg átmehet így.
*:Elképzelt történet egy 1.9 dízel B5.5 Passat kombiról.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest