Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz szimi57 #209387 üzenetére
Jelenlegi állás szerint a veszélyhelyzet a szeptemberi ülésszak kezdetétől számított 15. napon ér véget (ami nem feltétlenül szept. 15.), és onnantól van még 120 nap türelmi idő.
szerk.: 2. bekezdés
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz nandow #209401 üzenetére
Nalunk a cegcsoportban van 6db kb 4 eves tucson es 3db i30 (2db 2,5 eves es az enyem, ami ket honapos), na ezek kozul csak az enyemnek a valtojahoz nem kellett meg nyulni. De az egyik tucsonban mar ketszer kuplungot es egyszer komplett valtot csereltek, de fonokomet is most kuplungoztak masodszor, 140ezernel, pedig nem megy allat modon. Sajnos ez egy nem annyira sikerult sztori naluk. Kar erte, mert szerintem a proceed az egyik legjobban kinezo kompakt, de sok varosozashoz onszivatas lenne kezivaltosat venni.
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #209404 üzenetére
Telefonodon van kameras google translate, ami atirja a szoveget a megjelenitett kepen. Ez akkor is mukodik, ha a monitor ele tartod:
-
stickermajom
addikt
válasz Vismajor01 #209396 üzenetére
Megbeszélés kérdése, én felajánlottam az üzemanyagot anno, de az csak 25km volt odavissza, ő vezetett és mentem vele az autóban. Viszont őszintén szólva a 80km-re nem látok sok esélyt.
-
Doki16
addikt
válasz beni18 #209390 üzenetére
Csak, hogy mindenki elégedett legyen. Passat GTE Amúgy nem teljesen.
Toyota Corolla hibrid ennyi pénzért már belefér pár darab. Ha meg nagyobb merítést akarsz akkor Auris TS. Corolla jobb modernebb, az Auris unalmas igásló, de a legolcsóbban fenntartható egyik legmegbízhatóbb autó a piacon. Igen tudom mindig csak magamat ismételem.
Ford Mondeo-t mondtam volna elsőre, mert tetszik és jobb (értsd erősebb) a motor benne. A 2019-es kombinak is még kiábrándító a csomagtere.
Ha kicsit egyedibb dologra vágysz akkor a Mazda 6. Igaz nincs belőle hibrid, de a 2,5-ös motorral nagyon jó. Bár ez nem tudom, hogy férne bele a keretbe. Vagy egyáltalán bármelyik kombi benzines egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
BigBlackDog
veterán
Volvo megvétele előtt kb. egy 70 kilométeres próbakört mentünk vele. Magánszemély volt az eladó, tank tele volt. Indulásnál annyit mondott, hogy amíg van gázolaj benne, addig mehetünk. Aztán navigált, hogy legyen benne pálya, országút és város is. (Viszonylag ismeretlen volt a terep számunkra.) Szóval nem feltétlen akadály az a 80 kilométer szerintem.
-
stickermajom
addikt
válasz BigBlackDog #209409 üzenetére
Szerintem attól is függ mennyire kelendő épp az autó. Asszony autóját nem hagytam volna elvinni még a két utcával lejjebb lévő szervizbe sem, mert óránként csörgött a telefon miatta. Olyan vigye akire a legkevesebb időt kell rászánni. Persze, ha hetekig egy hívásom lett volna, akkor mehettünk volna 80km-re is.
-
Doki16
addikt
válasz stickermajom #209410 üzenetére
Ugyanígy voltam vele én is. Az Aurisom nem volt túl kelendő a "magas" futás miatt meg mert Dunaújvárosban volt, így elautóztam a 160 km-t a szakértőhöz. Megérte mert el is kelt a kocsi.
Ennek pont ellentéte amikor a Ioniq-ot vettük. Ezek a kocsik olyan szinten pörögnek, hogy egy kapavágást nem hajlandó tenni párkereskedő. Olyat nem tudtam velük egyszerűen leegyeztetni, hogy legalább munkaidőben vagy kívül megnézhető lehessen az autó. Többel is beszéltem pedig. Azt mondták majd elviszi az aki éppen ott lesz amikor ő is. De a megvásárolt példány is csak a szerencsén múlt, mert ha 1 órával később érkezünk már nem mi vittük volna.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
válasz stickermajom #209410 üzenetére
Pontosan.
Egy 10 perces tesztkör magától értetődő. Ha akarja, hozzon szerelőt aki a helyszínen megnézi.
Volt, hogy az első személyes érdeklődő sokat okoskodott, lekérdezte az autót mindenhol, szervezte az átvizsgáló embert... a következő érdeklődő megvette, fizette. (Ő pedig pofára esett, panaszkodott, hogy sokba kerültek a lekérdezések. Sorry.)
Másik esetben elmentünk egy Bosch szervizbe, ő szervezte, ő fizette. Ráment 1,5 órám, ez a max. ami belefér. (Aztán persze a szakértők sem találtak semmi problémát.)[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz gzbotii #209112 üzenetére
Egyszer ebből majdnem lett egy mocsok nagy balesetem. Ráadásul trakinak mentem volna neki amin zéró gyűrődési zóna van. Az volt a szerencse, hogy széles ott az út és elfértünk hárman.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #209409 üzenetére
De az maganszemely. Egy nepper nem fog ezzel vacakolni, max ha nagyon el akarja sozni/biztos benne hogy nem talalnak semmit vagy busasan megfizeted az idejet.
#nincsbennetarcsi
-
Puma K
nagyúr
válasz Vismajor01 #209393 üzenetére
Neh most komolyan...? Egy számtech oldalon ilyet leírsz, hogy nem tudsz valamit lefordítani?
The 7 Best Browser Tools to Translate Web Pages - link
The 8 Best Mobile Translation Apps to Convert Any Language - link
Az internet nem csak a közösségi médiák miatt létezik...
A neten előbb a tudás volt fent aztán jött a hülyeség is...[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
beni18
tag
válasz rbalint88 #209395 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat. Igazából a hibrid nem szükséges, csak a dízel a kizáró. Tudom hogyan nagyon nagy a lista, de egyszerűen nem tudok elindulni sem. A fontos még és elfelejtettem leírni, hogy azért szeretném, ha legalább minimum 1,4 motorja legyen és 140Le fölötti. Ilyen nagyon kicsi ccm motort nem szeretnénk, ami csak erőlködik a kasztni alatt. Egyébként bármit meghallgatok, még a ssangYong korando-t néztem ki, de kicsit ódzkodom tőle. Nissan X--trail mi a probléma konkrétan? Outlanderből sima benzines sem lenne jó?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vismajor01 #209417 üzenetére
Pl. az alábbi link mögött én egy weboldalt látok, amiről jó pár PDF letöltéséhez el lehet jutni. Az egyik 2015-ös listában én látok PHEVet (D6) is.
Egyébként nekem van egy olyan emlékeim, hogy itthon nem is forgalmaztak D6-ot, tehát gondolnám, hogy magyar nyelvű árlista nem is lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz beni18 #209418 üzenetére
“Nissan X--trail mi a probléma konkrétan? Outlanderből sima benzines sem lenne jó?”
Ulj bele egy modernebb/europaibb utan es rajossz
ssangyong is kocsit furi belul, de jo deal, elmentem volna megnezni en is, ha nem lett volna kikotes a hyundai cegesnek.BBD: ott a pont egyebkent nem
nagyon volt kulonbseg a sima es D6 verziok Momentum es Summum felszereltsege kozott.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Vismajor01 #209417 üzenetére
A lényeg, hogy Summum felszereltséget vegyél. Ha nem xenonos, akkor nem Summum.
Summumhoz lehetett venni még (kábé):
- tetőablak
- első kamera, hátsó kamera
- táblafelismerő
- radaros tempomat
- komolyabb hifi
- okos kulcs
- keyless
- kormányfűtés
- vonóhorog
- más / nagyobb felni, de a 17-essel is eléggé rázkódik+ mindenféle R design kiegészítők (sportülés - ez van a barna belsősben, spoilerek, stb.)
Ezekből - számomra - a tetőablak, első / hátsó kamera, esetleg az okos kulcs és a sportülés képvisel komolyabb értéket. Illetve bicikliszállításhoz jól jön a vonóhorog.
-
stickermajom
addikt
Srácok van valakinek fotója, hogy egy jól beállított projektoros fényszórónak hogy kell kinéznie a csóvának egy falon?
-
Vismajor01
addikt
válasz BigBlackDog #209420 üzenetére
Pdf-et letöltöttem, google translate-camera dolgot kipróbáltam de szép angolos kifejezéssel élve: dogshit.
Angol nyelvűvel már tökéletesen elégedett lennék
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
MasterMark
titán
válasz stickermajom #209424 üzenetére
[link] A jobb oldali projektoros xenon, a bal meg projektoros halogén.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
z0d1@Ku$
senior tag
Sziasztok!
Autót vennénk a héten. Átírás necces, mivel mindenhol 2 hónapra be van foglalva az összes időpont. Tehát két opció van: 1. autózunk egy órát, átíratjuk másik városban, vagy 2. bemegyünk a legközelebbi ocsmányirodába 5 napi hideg élelemmel és fohászkodunk, hogy hátha sorra kerülünk.. Az első variáció tiszta, működhet. A 2. opció mennyire lehet reális? -
stickermajom
addikt
válasz MasterMark #209426 üzenetére
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz molnarpeter #209436 üzenetére
Működni működik mindenhol, csak emiatt szabit nem akarnék kivenni egész napra
-
Szada85
aktív tag
No nem tartott sokáig, máris megérkeztek a német piacra is a Ahrweiler és környéki áradások után keletkezett "Wasser edition" kiadások: [Autos mit Wasserschaden]
Nem igazán vagyok képben a "rendes" árakkal, csak kíváncsiságból néztem egy 7-es Golfot, a vízkáros 10.500€, a mobile-n a "hagyományos" darabok pedig 18.000€-tól vannak.
Egy Seat Leon 5F ST 1.5 benya pedig 8150€ vizesen, az épek pedig 20.000€-tól mennek.
Kérdés meddig tart majd az öszinteség, gyanítom fogunk még hajmeresztö sztorikat olvasni a használtautó-piacról.
-
kisza25
félisten
Ilyet szerintem nem találsz aki ezt megengedi
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
molnarpeter
nagyúr
Kereskedő esetén 99%, hogy nem fogod tudni elvinni sehova, mert neki is nyitva kell lennie valahogy, meg csak úgy valakinek nem fogja valószínűleg odaadni az autót - maradnak a kiszállással dolgozó átvizsgáló szakemberek (van klubban 1-2 bejáratott hely viszont, ahol azért kisebb a lyukra futás esélye)
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #209419 üzenetére
Nekem a seatot úgy vették meg, hogy meg sem nézték, csak a hirdetésemet (kereskedő), a tipo-t, i20- at, i30- at ki sem próbálták, csak az udvaron. (Kettő magánszemély, egy kereskedő)
Azt mondták, hogy becsületes fejem van
A skodát is csak átnézték a kereskedés udvarán.
Egyedül a kia ceed-et próbálták ki, de természetesen hibátlan volt.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egy 2014-es háromajtós Audi A3 autóm van. Pár hónapja a hangszórókból véletlenszerűen erős sistergést hallatszik, mintha nem lenne megfelelő "térerő" a rádiónak.
Amennyiben bluetooth-ról hallgatok zenét, akkor is ugyanazt csinálja.
Van ötletetek, hogy mi okozhatja a gondot? Esetleg tudtok ajánlani valakit aki valószínűsíthetően fel tudná tárni a hiba okát?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest