Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz #89309696 #187725 üzenetére
Reggel majdnem nem indultam el... na nem azért, mert nem indult volna be a dízel Merci, hanem mert azt a nyomorult kulcsot nem tudtam elfordítani a 3 közül egyetlen zárban sem. Naná, hogy akkor fagy be a zár, amikor sietni kellene... szerencsére volt kéznél zár-jég-oldó, így a bejutás megoldódott és persze 1 izzításra indult is. Az másik dolog, hogy motort melegíteni nem volt idő (amúgy se fogom telefüstölni az utcát), a gázpedál fagypont alatt meg "ragadós": mikor váltásnál elveszed a lábad a gázról, nem ejti vissza azonnal a fordulatot - kuplung benyomásra meg felpörög az autó... Fújkálom az istennyilával is a gázpedál rudazatot, de valószínűleg szét kellene szedni és rendesen bezsírozni. Amikor eléri a víz a kb. 40-60°C-ot, normálisan működik már.
A hátsóablak fűtéssel kapcsolatban pedig valószínűleg molnarpeternek lesz igaza: ma megnéztem, és újra megolvadt a biztosíték Szétszedni nem fogom emiatt az autót, de azt kipróbálom majd álló helyzetben, hogy mennyi idő alatt égeti ki a biztosítékot.
Van fogyasztás is, akit érdekel: 7,19l/100km - 802km - 57,66l (országút és autópálya)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest