Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz bulikavagyok #169032 üzenetére
-
félisten
Csak "statisztika" szinten.. nem márkaszervizeket nézve, merre mennyi kb. az óradíj?
-
dj79
senior tag
válasz szabonagyur #169062 üzenetére
Nemtom, priusunk van
Felénk függetlenek 6-8e + amennyit benyelnek az alkatrész-kedvezményekből. Ma centríroztattam a 4db 16 collos alufelnit, 7200huf, 30 perc se volt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szada85 #169059 üzenetére
Minél többször látom, annál rondábbnak tűnik. Pedig általában pont fordítva szokott lenni. Fekete hűtőráccsal sötét karosszéria fényezéssel kevésbé, de minden más színkombinációban szörnyen mutat. Plusz (ahogy itt többen megjegyezték) a rendszámtábla tovább rontja a képet.
tboldi: Így, ahogy mondod.
-
Doki16
addikt
2018-ban nekem a Toyota 15k-s óradíjon cserélt olajat. Idén el sem mertem vinni a Golfot sehova, inkább megcsináltam magamnak. Átlagban olyan 15-25 körül dolgoznak.
Az egyik csoportba egy srác felrakott nem rég egy márkaszervizes számlát ami sima 1.4tsi-ről és csak az olajcsere volt 80k.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
molnarpeter
nagyúr
Nógrád, faluban hivatalos kis hely, 3500 Ft/h (+alkatrész).
-
tboldi
nagyúr
A győri Honda tavaly 13k-et kért egy óráért, a móvári Suzukinál meg legutóbb 10k körül volt.
Májusban a WagonR-en egy 20-asért cseréltek gumiharangot a baloldali féltengelyen, ebből az alkatrész kb. 3-4k, és úgy 2 órán át tartott. Móvár, SV Autócenter.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Markaszerives aram van, Hyundai. Mechanikus szerelo kb 19e, villamossagi szerelo kb 21e.
-
kisza25
félisten
Elképesztő fejlődésen ment keresztül a Hyundai a villanyautó piacon [link]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
Ugyan 2019-es ár de a Subarunál egy jó nevű szakosodott szerviz (Bp-en) 15k/órát kér ha nem te viszed az alkatrészt. Ha te viszed akkor 18k/óra.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tsebacsi #169018 üzenetére
Garanciális ügyintézés a márkaszerviznek nettó szívás, millió papírmunka és minimális haszon. Ezért nem is szeretik bevállalni, főleg ha nagyobb dologról van szó, nálad is valószínűleg több körben fognak egyeztetni a központtal.
Volt, hogy egy vidéki szalonból kiengedték elengedték inkább az egyik focusunkat, hogy nincs komoly baja, guruljon vele nyugodtan, Pest felé a pályán széthullott a lendkerék, az autómentőre már fel kellett húzni. Persze elküldtük őket a jó büdös francba, de a problémát nem oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bandus
veterán
Ma hoztam el a kocsit, kia markaszerviz, 17.5k/h. Bar az egesz muveletert csak ket oranyi munkadijat szamoltak, pedig eleg sok mindent csereltek.
jah h nem markaszerviz. azt nem tudom, de tippre 3-4 ezerrel lehet max olcsobb budapesten.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Kickass
őstag
Elit Car Cosmetics:
Ülőlapon a kirepedt bőrt végül csak javitották és nem cserélték igy ez a művelet került kb. 7ezer frointba.
Szivacsot is pótoltak igy már nincs kiülve és nem a vason ülök, sokkal kényelmesebb lett. Összesen 29 ezer forintot hagytam ott, a srác jó fej volt. Kép a javitásról nincs, annyira kicsi volt a repedés és a ragasztással már szinte egyáltalán nem is látszik.Szivacsozásról tudok egy before aftert tolni.
Before (kiülve):
linkAfter (feltöltve):
link -
CactuS
Arcképgyáros
-
Kickass
őstag
válasz CactuS #169081 üzenetére
Facebook (ha neked van), ott válaszolnak is, én ajánlatot is kaptam még fb-n az elküldött képek alapján.
Aztán élőben látta a srác, hogy a bőr rész cseréje nem is szükséges, javitható és úgy is tartós lesz.Ha nincs fb akkor: Elite Car Cosmetics
18. ker Üllői út 310
-
félisten
Köszi mindenkinek
-
rbalint88
addikt
láttam ma egy 8-as Golfot. hát izé. nem annyira csúnya, mint képeken, de azért a szép sem ilyen. hátulról egész jó, szélesnek látszik, oldalnézet is OK, de az eleje az továbbra is botrányos szerintem.
-
Integrale
veterán
válasz Kickass #169078 üzenetére
Jo lett!
Irtam neki en is, azonnal valaszolt. 8e Ft a combtamasz helyreallitasa. Viszont az ulolap hurkai szerintem feladjak a lecket. A huzatra ra van varrva egy vekony szivacs+szovetreteg, az adja a hossziranyu hurkakat.
Egy havert mar elkukdott egy karpitosz hogy azt nem tudja senki megcsinalni, o azt mondta, hogy sima ugy, mert lefesziti a szivacsra a huzatot, de szerintem nem ertette. :D"Bad reklám is reklám too"
-
kisza25
félisten
Azt valahol le lehet kérdezni rendszámmal, hogy milyen matrica van érvényben a kocsimra? Kell Bp-re mennem és hátha van rajta valami
Közben megtaláltam, csak az online vásároltat lehet lekérdezni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...