Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Becsületesnepper - Szerszámosláda. Hogy ne verjenek át, és ne szemetet vegyél!
Na erre kíváncsi leszek.
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
Tudtok ajánlani Zala vagy Veszprém megyében olyan szervizt, ahol nem csak kicserélik a szélvédőt, hanem körülötte lakatolnak is? Biztos rozsdás alatta, meg az A oszlopot is rendbe kellene tenni. Sajnos elkezdett továbbterjedni a szélvédőn a repedés, ki kellene cserélni.
De amíg tart a járványügyi helyzet, nem akarok visszamenni Budapestre. -
Gaben92
őstag
válasz Gaben92 #162896 üzenetére
Ennyi volt az Enkei-s terveknek valószínűleg... M14-es van csak, nekem meg M12 kell. Szóval meg is van a magyarázat a hiányzó TÜV engedélyre. (Tudom, ABE de ha már korábban elcsesztem akkor folytatom így.)
Átköltözök a felnis topikba, ide meg akkor írok legközelebb ilyen témában ha felkerült a nyári.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
veterán
válasz Gaben92 #162889 üzenetére
Na grat a sikeres szüléshez, tetszetős. 👍
Szerk: Most jutottam odáig, hogy a csavarral gond van. :/Muneztől szívesen átveszem a VW Motorsport felniket.
Hogy meglegyen a szokásos OFF-om is, reggeli tájkép csata után: [kép]
Aggregátor: küldök privatban telefonszámot, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
[link] Fiat-Benz W126
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Manitou #162901 üzenetére
Ehhez képest az én OZ Superturismo GT-im fél kilóval nehezebbek 15-ös létükre.
Mondjuk esetemben a gyári 185/55R15-ös gumiméret volt a meghatározó, ragaszkodtam hozzá, úgyhogy nem is volt sok választásom. Ehhez max. 6,5-ös szélességű felni való, így nagyon hamar leszűkült a kör, mert a legtöbb darab, ami tetszett, 15x7-es (stretch kizárva).
Viszont az előző 14-es szetthez képest így is sikerült kerekenként 1,7 kilót lefaragnom.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Tegnap én is nagytakarítottam, nem lett egy Magnum_-minőség, de ahhoz még pár dolgot tenni is kell a mosáson felül, hogy rá merjem sütni a pecsétet.
Ami most listás:
Első lökös fényezés, motortető elején a hibák javítása/fényezése
Felnifelújítás
Középkonzol beépítése (1 dines tároló és BT-os Pio fej már úton hozzá).A motortérről is csinálok majd képet, de az még sok órás meló lesz, mire fotogénné varázsolom.
Egyébként imádom a gépet, oldalakat tudnék róla írni.
Üdv, Balázs
-
Ádám16
addikt
válasz gooool #162925 üzenetére
Ez a kék edisön (alapból szép ez a kék, kék a tető, plusz egy-ket elem) nagyon szép. A klimaert is irigykedem. :)
Én is mosogattam, plusz feldobtam a nyári szettet pár napja. Maradjotthon időkben az erdei setakon kivul a kruzolas maradt az egyetlen hobbim. Imádom az összes együtt töltött kilométert ezzel az autóval.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Rákerestem a FarkasVerseny oldalán, ez az egyetlen a kínálatukban, ami a specifikáció alapján megfelelne. 70 dekával könnyebbek ugyan, de a saját OZ-im nagyobb tagszámú és vékonyabb küllői jobban tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Azokat a lokos fenyezeskor helyreteszem, nekem is cseszi a szemem, na meg itt a matt fekete racs is a szajara, igyekszem vedeni a klimahutot, ha mar mukodik. :)
Van meg sok aprosag, amit helyre kell rakjak, de azok mar filleres itthoni tevekenysegek. :)Ádám16:
Igen, nekem is tetszik, nem sokat latok belole. :)
Bar a teto mar fekete szovet, de azert igy se rossz, foleg, hogy megvan a takaro hozza. :D
Ez az 1,8 sperr, klima volt a nagy alom, bar nem hibatlan a kasztni, de keves auto van, amiert araban elcserelnem. A Tied se kutya, a Sportive felnik mutatosak, felszereltsege is az? :)[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
-
Ádám16
addikt
válasz gooool #162930 üzenetére
Az enyém alap: 1.6, sperr nélküli, klíma nélküli, viszont rozsdamentes (az előző tulaj (haver) locsolt rá pénzt rendesen, hogy így legyen, én már csak élvezem, hogy azon kevés MX5 NB-k egyike, amik ilyen téren rendben vannak. Ő vett egy NA-t.).
A felnit nagy nehezen vadásztam, sómart rondaság volt, de van egy 30 éve fényező idős úr a közelemben, aki korrekt áron gyárira varázsolta.
Esetleg vezettél már 1.6-ot az 1.8 előtt? Mennyivel adhat többet az a kb 30 LE? -
kisza25
félisten
válasz gooool #162938 üzenetére
2 napja mostam le, de olyan por van, hogy igazából mindegy volt, nagyon kemény itt a víz, kell neki polír+ wax, addig ilyen lesz sajnos 2 naponta moshatom.
MunezXBK: nem mostam le, hanem a gyerek lefröcskölte, én sem örülök neki, de most ezt dobta a gép
Nem szoktam otthon kocsit mosni, mindig mosóba megyek, arról volt szó, hogy meglocsolja a tujákat[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gooool
őstag
válasz Ádám16 #162939 üzenetére
Minden vilagos.
Igen, egy 1,6-os szurke NB-vel kezdtem, tehat tudok hasonlitani es azt kell mondjam a nagyobb motor es sperr kettose boven megeri az arat.
De ha nem akarsz tul sokat beleinvesztalni es a motorero eleg, akkor kell egy sperr es kinyilik a vilag.
A sok nalam okosabb szerint a legjobb upgrade amire megeri beruhazni az az, hogy sperrt raksz a gep ala.Üdv, Balázs
-
tboldi
nagyúr
Napi gyökér rovatunk következik:
Móvár, Szent István Király út, a kórház és az Ad Flexum bevásárlóközpont között.
Haladok szépen a Királyhidai út felől Moson irányába, zöld minden lámpa, és az említett helyen jobbról, index nélkül, centikre az autómtól bevág elém egy Octavia kombi. Nem tetszésemet ~1 mp-es dudálással fejeztem ki, erre föl kaptam egy büntetőféket. Még jó, hogy sárga EBC-k vannak az autón, a gyári, nyúlós betétekkel valószínűleg belementem volna és még én lettem volna a hibás “követési távolság nem tartása” miatt...
Aztán álltunk még egy darabig, a dudálást folytattam, mert mögöttünk is voltak még vagy 5-en, haladjunk. Nagy nehezen csak elindult, de láttam a tükrében, hogy nem őszinte a mosolya...Egyre jobban érik egy dashcam.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz cappa72 #162946 üzenetére
Köszi, majd elolvasom.
Mindenesetre semmiképp nem akarom összetörni az autómat ilyen hülyék miatt, hiába lenne az a vége, hogy ő a hibás.stickermajom: Nem erről van szó, csak ha esetleg mégis bizonyítani kellene, hogy nem én vagyok a hibás...
De ez csak egy hirtelen gondolat, soha nem érdekelt a dashcam-téma, ezért nem tudom, hogy használhatom-e erre, nem néztem utána semminek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.