Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Magnum_ #162682 üzenetére
Ha nagyon unatkoznál, örömmel veszem a segítséget a polírban. Vettem közepes anyagot a karcokra, ill. volt befejező/finom anyag itthon. Félprofi gép is akad - még nem használtam. Lehet, hogy kézi polír lesz a vége.
(#162684) Tsebacsi Bőrös Golfot én se szeretnék még egyszer.
#162693) csabi0805 30-50 ezer Ft.
(#162695) bandus Facelift (MY2014) 13/11, 211 e km, igazi Summum (xenon, stb.), kékesszürke, bézs puha valódi bőr (nem darálék-bőr), gyári fény.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz focvis #162681 üzenetére
Az ibizán is lenne mit csinálni, de egy ilyen értékű autónál csak a műszaki cuccokra fogok költeni, mert most szűk a nadrágszíj. Első körben olaj és minden szűrő. Vezérlés most volt cserélve, akksi új. A fékekkel nem vagyok elégedett, azt megnézetem. Mondjuk elég kicsi az első tárcsa, hátul meg dob és ugye malomkerék van rajta a fék méretéhez.
Lehet csak szoknom kell, mert vw termékekben másképp alakul ki a fékhatás (hyundai, kia, honda bólogatós)
Már nevemre vettemEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Szada85
aktív tag
válasz tboldi #162668 üzenetére
Hogy lenne már forgalomban, rendszám sincs rajta.
Tudom persze, hogy az utóbbi néhány évben lett nagyon rászállva az épített autókra (amiért mondjuk tett is az autós közösség jópár tagja sajnos).
6-7 éve még mi is minden péntek este gurultunk egyet a (nem gyári) autókkal, akkor még a közösség is sokkal normálisabb volt, meg persze az éjszakai forgalom is elenyészö volt a maihoz képest, lehetett veszélytelenül mókázni, és évek alatt sose basztattak a zserbók.
Igaz az autók is max Civic VTi-k, GTI-k, GSi-k voltak, nem arról szólt, mint ma, hogy a gazdag "vállalkozó" gyerekek kiviszik a 6-700 lovas GTR, EVO, RS, AMG-ket, és 2 kilóval veretik végig a Vácin akár pirosokon is át, mert az a jani…
-
máyköl
veterán
Sracok, nekem tegnap ota nem mukodik az ugyfelkapus auto lekerdezo. Akinek van egy szabad perce ranezne, hogy nalam van -e a bibi?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kisza25 #162706 üzenetére
Érthető / nem éri meg. Amit magad meg tudsz csinálni, annyit azért érdemes foglalkozni az esztétikával. Nálam a 800-ből 200 volt az esztétika, a többi műszaki jellegű (típushibák kigyomlálása, összes kopó-fogyó cseréje).
A G4-hez képest is fika a fék? (részben a nagy kerék is tehet róla)
-
kisza25
félisten
válasz focvis #162713 üzenetére
A csomagtartóban csináltam egy szivacsos zajcsillapítást, a kalaptartót is megcsináltam.
Az új szomszéddal beszélgettem, kiderült, hogy autószerelő és van kedvessége bárdihoz, asszonykámnak meg unixhoz.
Van szerelő akna is.
Valamikor átjön, összenézük mi kell, megrendeljük és egy tálca sörért megcsinálja nekem.
Gumit is tud szerezni, de azt hagyom őszre, addig jó lesz ez a Pirelli p7, bár nem egy mai darab, de futó felülete van még bőven.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
veterán
válasz kisza25 #162716 üzenetére
A saját munkámat nem számoltam bele, pár nap már ráment, a belseje volt kb. 16 munkaóra (bőr, tetőkárpit, minden egyéb). De ugye ez nehezen számszerűsíthető, főleg ha hobbi is egyben.
Gumi: Írták már többen - és csatlakoznék hozzájuk így látatlanban - hogy inkább vegyél egy 14/15-ös téli szettet, ez meg jó lesz nyárinak.
-
-
kisza25
félisten
válasz focvis #162717 üzenetére
A gumi 2014-es... Kap egy 195/50 r16 Kleber Quadraxer 2-t és téli-nyári letudva 120eFt-ból
Amúgy az, hogy a gumi 2cm -el keskenyebb, a felni pereme nem fog kilógni a gumihoz képest? (Könnyebben sérül)[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz focvis #162717 üzenetére
Gyors és is néztem, 20-25 körül már olyan szetteket találni, amin legalább két használható téli gumi is van. Vö. 16" gumi darabár, nem rossz deal.
Szerintem 6 év még nem sok, ha tapad, de nálam lazábbak a küszöbök Hankook nyárinak az már sok volt, mostani Firestone téli 7 évesen kiváló.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #162722 üzenetére
Nekem a barum nyári már 4 évesen kemény volt, 5 évesen meg életveszélyes, a ts 830-at meg még puhán adtam el most tél előtt (2011-es)
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
brumi1024
veterán
válasz focvis #162705 üzenetére
Bőrös Golfot én se szeretnék még egyszer
G6-ban szövet ülés volt, nem igazán változott az évek során. A3 (mű)bőr-szövet kombó volt, jól nézett ki, de melegben az sem volt a legszerencsésebb, tapintásra sem olyan, mint az igazi, és kifényesedett az oldalsó támaszoknál. Most a Miniben Alcantara-bőr-szövet kombó van, ez eddig bejövős, kényelmes, jó tapintású, nem túl meleg nem túl hideg, és pont ott kapta a szövet betétet, ahol beszálláskor leginkább dörzsöli az ember. Kíváncsi leszek a tartósságára, de a zöld Mini bőrülésén sokkal inkább látszanak a használati kopások mint ezen.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz kisza25 #162721 üzenetére
Engem az jobban zavarna, hogy nem gyari meret, azert baleset eseten lehet szivni, akar vetlen felkent is. Ha a biztosito szivozni akar, ezzel tud, leszarja, hogy valtomeret, nincs benne a tipusengedelyben. En eladnam vagy felreraknam es vennek hozza 15”-t, akar negyevszakossal, akar telivel.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Tudnátok olyan céget ajánlani, ami így oldja meg a szövet szőnyeget: [kép]
Tehát, hogy szépen bele legyen hímezve, ne csak egy folt legyen rávarrva a szőnyegre. Igazából Alfás szőnyeg kellene, egy igen kedves hölgy ismerősömnekEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #162728 üzenetére
De ez a gyári felnije, seat ibiza sport 2010
rbalint88: a felni tetszik a legjobban az egész autóban, nem adom el akkor veszek rá 25/45 r16 gumikat aztán kész
Más:
Megrendeltem bárditól az olaj/Szűrő, légszűrő, pollenszűrő-t, még így is 25eFt lesz[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
-
Doki16
addikt
válasz Magnum_ #162732 üzenetére
Sok a 25k Ft ezekért?
Én most rendeltem meg a két GTE-re. 9L Olaj, 2db olajszűrő, 2db levegőszűrő, 2db pollenszűrő, 2db leeresztő csavar. Ez lett 42k Ft. Olajból így is a legolcsóbb Castrolt vettem ami bele való.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
rbalint88
addikt
válasz Magnum_ #162728 üzenetére
Nem a felnivel van a gond, hanem a kinezett gumimerettel. 215/45 van a tipusbizonyitvanyban, a 195/50 bar valtomeret, de nem kanonizalt az autohoz. Azzal meg ugy lehet baj. Egyebkent erdekes, hogy a magyar forgalmiba nincs beleirva a gumimeret, a romanba es az osztrakba is biztosan be van irva, de szerintem a nemetbe is.
nekem ma volt olajcseren+atnezesen az audi, csak olaj es olajszuro (1ev/7k km-re levegoszurot nem kell cserelni, pollent meg majd otthon sk), 31k Ft munkadijjal. Nem sokallom, mert legalabb rendesen meg van csinalva.
kisza: vegyel telire 15” acelfelnis garniturat, ugyis csak 1-2 evig lesz meg gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Doki16 #162734 üzenetére
Nekem májusban lesz esedékes. Hozzávetőleges árak:
• 4x1L Motul 8100 Eco-nergy 0W30 - 15000 Ft
• Mann W610/6 olajszűrő - 2600 Ft (de szerintem most gyárit fogok venni, az 4600 a zsemitónál)
• Mann FP1827 pollenszűrő - 16000 FtLégszűrő nem kell, mert mosható K&N-t vettem legutóbb, amúgy 6000 lenne a Mann.
#szarjapánbamindendrága
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz Doki16 #162734 üzenetére
A fiat gyári szervizben 35eFt volt a szerviz éves átvizsgálással és munkadíjjal együtt, ugyanezek lettek cserélve. Amiket most kértem 40% kedvezménnyel volt ennyi.
Jó, mindenből a jobbat választottam, és 4 literes olajat, mert nem tudom pontosan mennyi megy bele, elvileg 2,8liter, de nem akarok vakarózni.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz tboldi #162745 üzenetére
Bosch HEPA-t kellene kinyomozni, elvileg az is tud mindenféle jóságot, de a kereső(katt) nem egy kezes bárány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...