Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz stickermajom #162102 üzenetére
Ja a gumisra vonatkozott a kerdesem, kivancsi vagyok, hogy csak szerencsem volt tegnap, vagy nincs forgalom (utobbi a gyanus). A futar nalam is mindennapi vendeg, de vigyazunk, o kesztyuben, maszkban, alairas nincs.
-
Doki16
addikt
válasz molnarpeter #162098 üzenetére
Még nem tudni, hogy jó-e pumpa. Félek tőle, hogy nem lesz az. Bontott bevizsgált jó lenne, ha lenne valahol Egyébként jó lenne valami típus szerviz. Kösz a tippet ránézek.
(#162097) dj79: Nekem is ez a bajom vele. Nagyon lehúzás szaga van.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Doki16 #162104 üzenetére
Esetleg még egy kicsit olcsóbb, elvileg 12 hó gari [link]
Amúgy bontott cuccal javítás, aztán pedig kell helyette egy jó kis SDI 🤷♂️🤠 Adagolós TDI, 1 millió km után okozott gondot hibás porlasztó, mondjuk 1.9-hez egy bontott garnitúra összesen 15k, adagoló 20k. [link] Nekünk egyelőre 300-at lépte át, sárvédő és küszöb igényel némi törődést.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz brumi1024 #162101 üzenetére
Akkor tolatott ki valaki mikor érkeztem, és mikor távoztam jött másvalaki. Illetve a középső emelőn "parkolt" egy fehér szakadt Ford Transit (?), de lehet, hogy ő már tegnap is ott parkolt, mert nem foglalkoztak vele.
Stickermajom: a Kauffernél voltak előttem 4-en a sorban, utánam 2-3-an, kb. 10 percet vártam, ráértem, tartottuk a 1,5 métert.
Szeretek veszélyesen élni!!! (A lidibe azért én is maszkot húzok.)(#162100) máyköl: Leginkább egy versenykék R-re csorog(na) a nyálam. Ez a Volvo túl észszerű.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz brumi1024 #162101 üzenetére
Én meg úgy döntöttem, felhigítom a 95/e10-et "táltos" makszmósün 100/e5-tel. 333Ft per liter áron.
Remélem jó keveréket alkot.
A fogyikácska meg 8.1Penny martket, este 7 óra, parkolóban 5 autó. Pangás, akciók, heti nagycsaládos vásárlás. Gyorsan végeztem.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
veterán
válasz molnarpeter #162112 üzenetére
Az se rossz. A nálam golfbetegebb* cimborám erre akar megdumálni. Nem rossz, de inkább használtban gondolkodom.
* Volt néki G1,2,3,4,5,7; a G6 kimaradt.
@nandow Az se kutya.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz freeknight #162117 üzenetére
Ezert nem fogom eladni a bmw-t (pedig itt lenne az ideje, mert bar en is ezt gondolom, hogy zarcsokkentes lesz, de en viszont nem vagyok hajlando bukni akkorat az enyemen, hogy mas tul jol jarjon vele.)
I humbly and respectfully decline™
-
kisza25
félisten
válasz freeknight #162117 üzenetére
A tömeges eladás most is megy, viszont nem tudnak behozni autókat olcsón, így az árak is csak picit indultak meg lefele. Legalábbis abban az ársávban amit én követek.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Doki16
addikt
válasz molnarpeter #162105 üzenetére
Ezek amit linkeltél nem csak a fém végek, a csúcsok? Vagy vajon elég ezeket csak cserélni? Ez a 25k/db elég jó lenne
Felmerült az SDI és a PD is. De annyira idősek már, hogy ott meg félnék a rozsdától, sok van belőle a piacon és nehéz lenne egy normális példányt venni.
Másik téma: Szerezzen nekem valaki egy jobb oldali tükröt, mert már hülyét kapok. Mindenhol hiány az egész országban. Azóta nem tudok szerezni amióta leesett. FB csoportokban senki sem válaszol, hogy lenne.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
szimi57
őstag
válasz Dluinet #162123 üzenetére
Én egyáltalán nem nevezném normális tanácsoknak, főleg, ami a 0w-s olajokra vonatkozik. Sok videó kering a neten, ahol az látszik, hogy a kémcsövekből szabadjára engedett higabb olaj hamarabb érkezik célba. A motoroknál más a történet. Nincs szabadesés, hanem egy fogaskerék szivattyu dolgozik. Ezek a szivattyúk térfogat kiszoritás elvén működnek és az egy fordulatra eső továbbitott mennyiség ugyan az pl. viz vagy 15w olaj esetén is! A cikkben foglaltakkal szemben a valóság az, hogy a sűrűbb olaj hamarabb célba ér. Miért? Az illesztési hézagok miatt jelentkezik a résolaj veszteség és ez már igaz a szivattyúnál is. Ez kopott motoroknál több. Tehát a továbbitott mennyiség egy része útközben elszökik. A kémcsöves videóknál látható, hogy erre a higabb olaj az alkalmasabb. Határesetre tervezett olajszivattyúk és kopott motor esetén még egy perc is kellhet, hogy az olaj célba érjen alapjáraton. Sajátomban 10w60-as versenyolajat használok, nemsokára kapja a következő adagot. -20 fokig a full szintetikus minőségi olajokkal nincs gond. 0w vagy 5w olajat max. a garanciális időben engedném azt is felezett, harmadolt csereperiódussal.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
nagyúr
válasz szimi57 #162128 üzenetére
Próbáltál már a folyékony szappanadagolóba vizet rakni?
Egyből látod a különbség. Aminek a jelentőség itt látod.
Ha vastag az olaj, akkor nem fogja a dugattyú alatti hengerfalat szórni, amíg az olaj viszkozitása (sűrűsége) a megfelelő értékig le nem csökken.A magas viszkozitású (vastag) olajat a szűrő fogja meg nagyon, amivel szemben nagyon nehezen dolgozik a szivattyú.
10w-60-at akkor használnék, ha autópályán, 35°C felett, a motort 5000RPM felett pörgetném órákig. Vagy akkor sem.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
anorche1
őstag
válasz kisza25 #162023 üzenetére
Koszonom a valaszokat!
Szerintem ennel a verzional maradok, most is jo minosegu olajat kap, de par ezer km utan ledobom.Lenne meg egy kerdesem:
A motor benne van a Totalcar Húsz motor: ezeket kerülje listajaban.
Foleg az autopalyas resz aggaszt.
Ti mit javasolnatok? Jelenleg egy 94-es papir swiftet hajtok kb. 1.5 eve, azota 30 ezer km belement, es a "tempos" (gps szerinti 150) palyazassal sem volt gondja (attol tekintsunk el, hogy ez mekkora felelotlenseg. Eladhatnam mind2 -t es vehetnek az arukbol valamit. Csak a virus miatt nem hiszem hogy az emberek most nagyon autot vennenek.
Vagy adjam el a swiftet, es hasznaljam a skodat? Csak abban az allapotan kivul semmi nem vonz. Nehez kasztni, gyenge motor, ronda kinezet (sedan verzio, hatchback es a combi is millioszor jobban nez ki szvsz). Meg elony meg a nagyobb biztonsag. De swiftet nem kellett sajnalni, es diakfizubol is konnyen fenttarthato (skodanal egy 100ezres vezerles csere nem esne jol). Plusz a papir jellege miatt mar alacsonyabb tempo is izgalmas vele"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Kickass
őstag
-
Magnum_
nagyúr
válasz Kickass #162138 üzenetére
Nekem is megment az agyam 2 hete, most mar egy hete ra sem nezek mobile-re direkt.
Most E90 lehetne, ha nem lenne korona, de jovore varok kis penzecsket, gazdasagosabb, ha most marad az E46 (plane ilyen muszaki es esztetikai allapotban), es majd kesobb nezek mast (a.k.a. dragabbat, bmw vonalon maradva, lehet, hogy suv)I humbly and respectfully decline™
-
molnarpeter
nagyúr
válasz anorche1 #162136 üzenetére
Általában a papás, kímélt darabok hullanak el. Ha taposod, később romlik el a Skoda, nyergelj át arra Stift árából meg ha kell, tudsz rá költeni.
Ultimate verzió: add el mindkettőt, és vegyél SDI Fabia-t nem gyorsvonat az sem, de akármit csinálsz, elmegy kb 5 literrel, és nincs minek elromlani rajta félmillió km-en innen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz EQMontoya #162143 üzenetére
E90 pre-LCI volt még M47 20d, abban volt anyag, vezérműlánc is elmegy sok százezer km-t, első példányokból ki lehet fogni DPF menteset. Mondjuk M57 30d is volt, ott előbb kell lánc csere, de az sem rossz cucc. Benzin vonalat nem nézem, akkor E36?
SUV vonalon X3 még E46 technika
-
szimi57
őstag
válasz stickermajom #162129 üzenetére
Igen, a kedvező mellékhatását nem említettem. Az olajfogyasztásom 7-ről lement 3 decire 1000-ren.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz Dluinet #162130 üzenetére
Attól nem kell tartani, hogy a hengerfal alulról nem kap olajat. A BMW felülről is kap. Az olaj is összenyomhatatlan, mint a legtöbb folyadék, még a szűrő sem lehet akadály. Max. a szivattyú hajtás mehet szét, de ahhoz még a lekvár is kevés
-
szimi57
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest