Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz footy #162698 üzenetére

    Mondjuk a Shelby műhelyt nem nevezném fostom amerikai cuccnak. Nyilván vannak hibái a gépnek, de alapvetően a futóműve már rendben van ennek a generációnak, még az automata is elég jó lett a facelift után. Beltér szerintem vállalható, ok, nem egy A8 és én jót mosolygok a transit index kapcsolón, de ezt is el lehet viselni. Tér van benne elől, én elférek benne, szóval nem olyan rossz. Más kérdés, hogy én a kicsivel vagy az alap GTvel is meglennék, 430 pacival is már lehet gurulni.

    Mai szerzemény: (Magnum_ ne nézz ide, faszázásra sorul, :DDD kb. 2 hónapja csak időnként beindították, meg gurultak pár métert vele. )

    alt="" title=""

    1. tulaj 4wd, ~200 Le, 53k km. 2018-as azt hiszem, félbőr, van adaptív tempomat, sávtartó, led lámpa, téli és nyári gumi is felnin, mindkettő gyári Toyota (ez most a téli). Tetőablak nincs, ami nem is baj a fejtér miatt. Alul a katalizátor körül van kis rozsda, ami felületi, amúgy patyolat. Vigyáztak rá, ez mögött állt az utód, egy új fullos rav4, karbantartották. A színe érdekes, árnyékban fekete, amúgy gyöngyház fényezésű, zöld és kék között változik.
    1 sérülése volt, a szomszéd beletolatott a bal első ajtóba, Toyotában javították - még azelőtt elmondta, hogy elővettem volna a mérőt és megmértem volna az autót -, ezen kívül 2 apró karc a műanyag elemeken és egy kavics a holttérben, amit levontunk a vételi árból, korrektek voltak.

    Azt hiszem jót találtunk apuéknak, sok éven át kiszolgálja majd őket.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák