Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    Megjött a biztosítótól az ajánlat jövő évre. Mivel december végén jár le az éves szerződésbontás lehetősége.
    Első érdekesség. Eddig a negyedéves az 15kx4, 14kx4, 13kx4 volt, most 9500x4 lett. WTF?
    Megnéztem a szorzókat, a bónusz szorzó alig lett kisebb ahogy minden évben alig változott, tehát az tuti nem okozza. Az alapdíj még drágább is lett, mint volt. :DDD A többi szorzó sem változott. Ellenben a végén az összesített szorzónál 0.71-ről 0.48-ra estem ami a korábbiaknál szintén csak kicsit változott. Ezért lett ennyire olcsó, csak ebből nem derül ki mitől. Van idős gépjármű és hengerűrtartalom ( :( :D ) kedvezmény, lehet a következő évre ezek kedvezményét növelték volna? (ezekhez nincs írva szorzó)

    Másik érdekesség, hogy a levél aljában le van írva, hogy ha nem válaszolok akkor automatikusan érvénybe lép blabla, viszont ez is megújuló szerződésnek minősül, ugyanezen adatokkal újrakötött biztosítás nem lehet olcsóbb. Ez régen is így volt? Mert régen mindig azt mondták kössem újra akkor is, ha ugyanoda kötöm, mert olcsóbb lesz. Sose lett olcsóbb, annyi lett, mint ami felajánlottak automatikusan is. Most viszont már nem fogom újrakötni, mert ezek szerint nem lehet olcsóbb az sem.
    Amúgy már az előző évi értesítőben is le volt ez írva, én marha meg újrakötöttem akkor is, biztos nem néztek hülyének. :D
    Akkor viszont nem értem, hogy miért tanácsolták az újrakötést ugyanoda is, ha már régen se lehetett olcsóbb. Vagy ez valami pár évvel ezelőtti szabálymódosítás és még nem mindenkinek esett le?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák