Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz molnarpeter #152650 üzenetére
Nem ismeri az Elantra MD szeriat, csak a korabbiakat. Ceges szamlara ment, majd valamibe jo lesz
-
veterán
válasz sugarforce #152655 üzenetére
(Akkoriban még) Anyámmal éltem, Babettával (is) jártam, macskám volt.
[ Szerkesztve ]
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Önkiszolgáló gőztisztítós automatákról van valakinek tapasztalata? Van egy pár darab Bp.-n, nem tudom melyikhez menjek, illetve hogy mennyire gáz ilyenkor tizenpár fokban megcsinálni, mennyi idő alatt szárad meg.
-
BigBlackDog
veterán
Új autónál, ilyen időben a szélvédőmosó tartályát mivel töltik meg? Cserélik télire még átadás előtt, vagy nem árt meglépni a fagyok megérkezte előtt?
-
fant0mi
őstag
válasz BigBlackDog #152660 üzenetére
Hasznald es szagold meg. Ha szappanosviz szaga van, akkor jatszd ki, es onts telit. Ha nem vagy biztos benne, en biztos hamar kihasznalnam belole ebben a jo idoben. Ezen nem sporolnek.
Epp a napokban beszelgettuk, hogy dragabb az ablakmoso mint az uzemanyag...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nálam a Toyota Mayer-nél télivel töltötték fel.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Peter.70
addikt
válasz BigBlackDog #152662 üzenetére
Új autót vettél?
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #152665 üzenetére
Pedig itt a karácsony
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
freeknight
őstag
válasz BigBlackDog #152662 üzenetére
Mi a céges Transit Customöt májusban hoztuk ki, téli volt benne.
Én akkor úgy gondoltam, hogy az egyszerűség kedvéért csak télit tesznek bele a gyárban, hogy ne kelljen cserélgetni, persze lehet, hogy az is csak azóta állt kint, és a nyárit már nem rakták vissza.
Azt kizártnak tartom, hogy a kereskedés a télen kint álló autókat nyárival tartaná. Jó, az elvileg komoly problémát nem okoz, ha belefagy, de akkor is hogy néz már ki, ha így megy érte az ügyfél.
Mindenesetre nem tétel, spricceld ki a nagy részét, aztán tölts rá télit, ha nem vagy benne biztos. -
veterán
Leginkább semmivel, a gyárban tesznek bele egy keveset - ami logikusan téli; van, hogy akár egy évet is áll az autó a kereskedésben.
Ha mégis feltölti a kereskedő, akkor természetesen az évszaknak megfelelő folyadékkal teszi ezt. -
Egonyolc
aktív tag
üdv,
Tud valaki olyan bontót ajánlani Komárom környékén ahonan ki jönének a kocsiért?
a frogalmi lejárt...Üdv, E
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
dj79
senior tag
válasz Egonyolc #152669 üzenetére
Talán a győrújbaráti brigád vállal ilyesmit.
-
_q
addikt
Ha casco-s ügyintézés van, az a következő éves casco-nál a casco díján emelni fog emiatt, illetve a besorolás is vissza lép egyet, hasonlóan a kötelező esetén amikor biztosító fizet, akkor a bónusz is visszalép?
-
nagyúr
Újpesten a Váci úti Tesconál hogy van a parkolás? Mennem kell egy megbeszélésre a Madarász Irodaházba, és nem adnak parkolót. A weboldalon azt látom, hogy az első 2 óra ingyenes. Elvileg másfél óra a megbeszélés, szal bele is férhetek, de ha mégsem, akkor hogy van ott a fizetés? Be kell menni a közértbe, vagy ilyesmi? Csak hogy ne a sorompónál bénázzak már kifelé jövet.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
_q
addikt
Azt tudom, de a kérdés arra irányult, mitől fokoznak vissza? Mert a kötelezőnél akkor, ha baleset történik. Casco-nál mitől szokás? Mert pl. 50 ezer az önrész és 70 ezer Ft-ért kell valami elemet cserélni/javítani. Akkor lehet jobban megéri a 70et kifizetni és a casco-t kihagyni, mert a 20 ezer Ft amit a casco kifizet, az semmi ahhoz képest, ha a következő évben emiatt minimum 1 szinttel vissza fokozzák a bónuszom.
-
félisten
A pontos arányok biztosítóról biztosítóra változnak. Én sikeresen megtörtem apám Hiluxát egy tolatáskor tavaly, a kárérték nagyságrendje 250 ezer forint volt, százezres önrésszel, a Casco maga viszont a duplájára emelkedett (volna) a következő évre. Így inkább másik biztosítónál kötött újat (ott is be kellett vallani a káresetet, de ennek ellenére is jóval kedvezőbb volt az ajánlat).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
_q
addikt
Ezek szerint akkor lehetséges a biztosítás emelkedés, ha casco-ra javítják az autót. Persze logikus is, mivel valamihez kötni kell, ha már van bónusz besorolás. Tehát nem biztos, hogy minden esetben megéri a casco.
Tényleg, ha mondjuk nem éri meg a casco-t bevonni (pl.: önrészen felül tegyük fel 10-20 ezer Ft-ot fizetne csak a biztosító, cserébe viszont 1 hónapig is eltarthat az egész folyamat), akkor magam fizetve a teljes költséget átvállalva casco kihagyható? Vagy ilyen esetben is be kell vallani, hogy volt káreset, csak a biztosító bevonása nélkül lett rendezve?
Amikor átmegy valaki másik biztosítóhoz, akkor a casco bónusz is vihető?
-
fant0mi
őstag
Már egy rumos sütitől is ugrik a jogsi? A nagy szondateszt. [Index cikk]
-
félisten
Tényleg, ha mondjuk nem éri meg a casco-t bevonni (pl.: önrészen felül tegyük fel 10-20 ezer Ft-ot fizetne csak a biztosító, cserébe viszont 1 hónapig is eltarthat az egész folyamat), akkor magam fizetve a teljes költséget átvállalva casco kihagyható? Vagy ilyen esetben is be kell vallani, hogy volt káreset, csak a biztosító bevonása nélkül lett rendezve?
Nem kell. A Casco esetén csak az számít, hogy Casco ügyintézés volt-e. Ha ropira törted az autót, de nem Casco-ra javíttatod meg, akkor (elvben) nincs árváltozás. Az apróbetűs részt azért érdemes elolvasni az ÁSZF-ben, mert akadnak érdekes vonatkozások, például a Groupamánál az üvegkárnál nincs bónuszfokozat-büntetés.Amikor átmegy valaki másik biztosítóhoz, akkor a casco bónusz is vihető?
Igen. De értelemszerűen ha Casco fizetés miatt rosszabb fokozatba kerülsz, akkor a módosult számít.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
Köszi szépen az infókat nektek! Nem szempont, hogy fizetős-e vagy sem, csak nem találtam a Tesco oldalán olyan infót, hogy hova kell menni fizetni, ha úgy alakul, de [vilike] postjából megvilágosodtam.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Doki16
addikt
Senki se keresse ki a korábbi hozászolásom, hogy soha nem veszek Golfot
Bemutatom nektek a Passat GTE kistestvérét: [kép] [kép] [kép]
Egész jó a fogyi, jó lassan tettem meg ezt a 93 km-t jól be van állva a város: [kép]Fótról hoztam el, ha már ott jártam akkor már ki nem hagytam, hogy ráálljak a Tesla töltőre
160k km, 2015/4. Elég jó magas felszereltség. Nagyon remélem, hogy nem bánom meg. Egyelőre nagyon nagy az öröm és végre az első igazi élményautóm. Most először nem racionálisan választottam.
Holnap szabin leszek, takarítás neki és jöhetnek a rendes képek róla
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
válasz F_Zolee #152691 üzenetére
Teljesen tiszta a kipuf, már ellenőriztem
Jaj, dehogy. Egy rendes kereskedőtől vettem aki kizárólag Holland hibrid autókkal foglalkozik(#152692) Tsebacsi: Köszi Pedig te is tudnál venni, simán kijönne a Focus árából
(#152693) molnarpeter: Nagyon más világ, ebben végre tart az ülés. Jó a kormányzás, jó a rugózás. Össze se lehet hasonlítani. Zongoralakk szerű, de ilyen kis hálós minta van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Igazság szerint az Outlandernek a belső terével volt a legnagyobb bajom. Ez egy teljesen GTI belsős kocsi. Fekete tetőkárpittal és minden elem fekete benne. Nagyon állat
(#152697) Tsebacsi: Jó, de neked ott van egy szinte új kocsid Ez meg azért már 160-at futott és 5 éves lesz hamarosan. Nagyon jó kocsid van neked is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest