Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #16535 üzenetére

    Az a baj, hogy csak a saját fejeddel gondolod végig, hogy neked mire van szükséged, közben meg vannak más szempontok is.

    Nem elég nekem a saját fejemmel foglalkozni? :D Gyors a rendszer, nem tearingel, nem lagol vagy mi az, KDE-nél szokott vízszintesen hullámzani egyben pár sor itt a PH-n, de ezeket megoldom, így aztán a ragyát érdekli mennyi csomagot tölt be.

    Nekem a Mint Cinnamon bevált, tudom lassan készségszinten használni, bármit kell rajta csinálnom. Mivel totál IT analfabálaként jöttem át Winről és meg is rekedtem a Legacy korban, nekem már kb itt a vége a fejlődésnek. Használom a Mint-et, nem nagyokoskodom a topikokban, nem telepítgetek.....

    Az megint nem mérvadó, hogy milyen hosszú az uptime.

    Azért zárom le a gép fedelét, mert amikor TV-n elkezdem a sorozatomat nézni, zavar a nyitott noti, utána el is feledkezem róla, így hetekig nem indítom újra. Sose nyekereg másnap, ha felnyitom.

    Egyébként értem én, amit írsz a minimalizmusról, de én ilyen alap nélküli tudással rendelkezőknek ezt tartom jónak, hogy egy nokedli disztróban elmélyedjenek, max kicsit később ismerkedjenek mással is, ha kíváncsiak. Nem kell minden autót vezetőnek rally-versenyző szintig jutni. ;]

    új Samsung 980 1TB SSD 22,5eft, gyártói garancia, amazon.de vásárlás

Új hozzászólás Aktív témák