Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Nordik #11473 üzenetére

    Bp-n mindent visznek, ez tuti, az elmúlt 2 hónapom erről szólt. Nem tudtam olyan magas árat kitalálni a lakásra, hogy ne vették volna meg. A másik oldalon persze nem jött ebből vissza semmi, mert az orrom elől vittek el kettőt is úgy, hogy már kézbe csaptunk az eladóval. Elég szar érzés, amikor éjszakákat ötletelünk a tervezésen, aztán másnap jön a telefon, hogy bocs, de itt volt valaki, és kp-vel lefoglalózta magasabb vételáron. A vége felé már én is kp-vel mentem (a foglalóhoz), ha nagyon megtetszett valami.

    Megkérdeztem a közjegyzőt is a bankban, mert érdekel a téma, ő meg ugye napi 8 órában adásvételeket jegyez (és nem elfogult ingatlanos). Azt mondta, hogy semmi jele annak, hogy lassulna vagy gyengülne a piac, az egyetlen változás amit lát, az az, hogy óvatosabbak az emberek, az utóbbi hónapokban mindenki csak fix kamatozású hiteleket vesz fel, de ennyi.

    Amúgy ettől még lehet hogy ez a csúcs, és legalább egyszer az életbe összejönne az, hogy itt adok el :D (mondjuk sokra nem megyek vele, mert vettem is :) ).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák