-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borix
őstag
válasz Helios #28268 üzenetére
Ez az olvasó behalt úgy néz ki. Nem lenne E-Ink akkor fekete képernyő lenne.
Sorozatszám ismeretében látnák akár azt is, hogy volt e szerviz előtörténete az olvasódnak.
Nem mindegy, távsegítség lehetséges?
Nem.
Őskövület, megéri elküldeni, hogy javítsák meg, ha még vállalnák is?
Nem.
Most mit akarunk akkor kihozni az egészből??? -
borix
őstag
-
borix
őstag
válasz Degeczi #27748 üzenetére
Az olvasót is tudod még használni pl vezetékkel külső akkuval.
A régi olvasóknál még nem volt tapasztalat és túl időtállóra tervezték, Oasis 3-at ezek szerint alul.
Az, hogy nem cserélhető az akku = költekezz itt is már.
Belenyúlhatnának valószínű úgy is, hogy a kijelző adná meg magát 4-5 év elteltével, akkor kevésbé zavarna.
pl Elöltöltős mosógépeknél bizonyos gyártók megoldották, hogy a dob összehegesztett, emiatt a csapágy csere csak nagyobb barkácsolás által lehetséges.
Egyszerű csapágycsere miatt cserélni kellene a dobot az üstházzal kompletten, ami nem éri meg az alsókategóriás mosógépeknél, így gazdasági totálkár a mosógép, jöhet a következő.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz Degeczi #27742 üzenetére
Nem volt jó hasonlat de a lényeg, hogy ha ilyen olvasód van szabadulsz tőle ha még jó, vagy ha már gond van, így jártál.
PocketBook Touch Lux 5-nél előforduló kijelző problémákra Árukeresős hozzászólás.
Egy ideig jól működött. Mi végig kemény védőtokban tartottuk, nagyon vigyáztunk rá. Egy nap meghalt a kijelző.
Visszavittük a boltba, akik előre felkészítettek minket, hogy az eddigi pár tucat hasonló hibás terméket a hazai fogalmazó az esetek 99%-ában "mechanikai sérülés miatt garancia vesztett" szöveggel visszadobja.Ez így van akkor vannak itt több gyártónál komoly gondok.
-
borix
őstag
válasz Degeczi #27737 üzenetére
Telefonok nem így vannak tervezve? Mellé kiszúrják a szemünket 2 év Android és 3 év biztonsági frissítéssel.
Csodálkozom, hogy még nem találták ki, hogy a szoftvert vedd meg rá fél évente, vagy használod a régivel.
Fél évente 15 eurót, vagy évente 20 eurót kibírnánk még a megvételtől is, nem igaz?[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz Handball94 #27695 üzenetére
Gondolom a koreader miatt érdekelte ami 5.14.2-ig megy fel.
-
borix
őstag
Úgy néz ki csak maradok a Kindle olvasónál, pedig nem akartam.
Onyx Page (Leaf 2 utódja) és a Kobo Libra 2 amivel szemezgettem de mindkettő 90K körül van, + a tok ára.
Nagyobb olvasók meg már nem sokkal drágábbak 105K pl a Kobo Sage, PocketBook InkPad 4
Jelenleg 30k-t nem érnek nekem pluszban, így belefér a negatív margózás és a konvertálgatás időnként.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Az alza 24 hó garanciát ír, ez valós? Jól tudom hivatalosan az Amazon 12 hó garit ad csak az olvasóira.
-
borix
őstag
Az olvasókba bekerült a EPUB formátum támogatása, vagy várható a közeljövőben belőlle valami?
-
borix
őstag
Alza vásárlás esetén, a tok amit adnak hozzá milyen minőségű lehet? [link]
-
borix
őstag
-
borix
őstag
-
borix
őstag
válasz hampidampi #27256 üzenetére
A reklámok miatt az Amazon olcsóbban tudja adni az olvasóit, ezért az emberek elnézik az olvasó hülyeségeit, vannak is rájuk okosságok így nem zavaróak.
Az olvasó minőségével pedig nincs baj, mert elég jó minőséget képviselnek az árukhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz hampidampi #27254 üzenetére
Szerintem ez nem ízlés dolga.
Elvégezni a negatív margót AZW formátumban egy rakás könyvön, és mindet felpakolni azért, hogy lehet később vesz egy másik olvasót, ami meg EPUB-ot fogyaszt és nem kell margózni...
Amazon hülyesége, hogy nem engedi az EPUB-ot simán felpakolni és legalább engednék a régi margó átírási lehetőséget, ha már nem képesek elfogadhatóan megoldani menüből. -
borix
őstag
válasz Celtis #27252 üzenetére
EPUB fájlokat nem látja az olvasó csak ha beküldöd és ők teszik rá.
MOBI, AZW könyveket rálehet tenni gépről is, csak az AZW fájloknál szoktak csinálni negatív margót, és úgy már a széléig kiér.
Veszel majd egy új olvasót pár éven belül ami nem Kindle arra meg EPUB fájlok a jók, nem az AZW.
-
borix
őstag
válasz dm1970 #27245 üzenetére
Mi értelme van felpakolni egy rakás könyvet,aminek jó részét valószínű sosem olvasod majd? Letöltötte innen onnan, hogy majd ez is jó lesz... A könyvolvasó azért nem zenelejátszó.
Engem lehet, hogy jobban zavarna a margó, hogy azzal lehet-e valamit tenni, hogy a kijelző széléhez essen. -
borix
őstag
válasz zsoltzsolt #27224 üzenetére
Szimpla próbának szántad, meg kis veszteség, akkor mit variálsz?
Variálsz, akkor meg már nem kis veszteség...
Az is lenne benne mi a garancia, hogy működik majd rendesem? -
borix
őstag
A negatív margó mókolás használható, pl olvasónál elforgatva?
-
borix
őstag
Üdv. A gyári betűtípusokon kívül használtok másokat is, vagy megfelel a beépített?
Nekem még a 4. gen. olvasóm van és mostanában elkezdett zavarni a kis felbontása és a gyári beépített font, amiből csak az egyiket használtam a három közül de az is (unalmassá vált).
Calibre programmal az AZW3-ba lehet más betűtípusokat rakni és akkor megjelenik az olvasón a Publiser Font lehetőség és kiválasztható.
Jelenleg a Source SerifPro Semibold és a Brookerly (talpasok) van tesztelés alatt.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Sziasztok.E-könyvek rendelkeznek egyedi azonosítóval?Mikor megvesszük valamelyik áruháznál bekerül a fiókunkba ha közre tesszük vissza lehet e keresni ezáltal?
-
borix
őstag
Utóirat ha egy mappába raknád a 2 könyvet úgy is jó sőt mappa nélkül is de jobb ha /külön/mappába rakod így ha kiolvastad és törölni akarod a könyvet nem fogod véletlenül másiknak a mentését törölni.
-
borix
őstag
Konvertálásnál változtatsz a könyv címén akármit majd egy külön mappába rakod az olvasónak a /documents/ mappájába.Így külön könyvjelzőt használtok te olvasod a te könyvedet barátnőd meg az övét nem kell ezt túlragozni.
Csak azt ne kérdezd meg,hogy ha elutazik az olvasóddal akkor te,hogy fogsz azon otthon olvasni. Mert azt senki nem tudja. -
borix
őstag
válasz ladislao80 #5534 üzenetére
24,5×17,5×4,2 cm
-
borix
őstag
K4 szerintem 7" kijelzővel kellett volna jönnie rá fért volna vagy minimálisan lenne nagyobb.
-
borix
őstag
Csalóka a méret arány K4 sokkal kisebbnek gondolná az ember de egymás mellé rakva szerintem nincs akkora nagy különbség.[link]
Nekem nem kell billentyűzet sem wifi olvasok és lapozok ennyi.Ezért a K4 nekem jobban megéri. -
borix
őstag
Kindle 4 ha lefagyna mi a teendő?
Az akkut nem lehet kivenni és külön restart gombja sincsen.
Az olvasó kijelzője mennyire érzékeny érdemes fóliát tenni rá ha tokba van akkor is? -
borix
őstag
válasz hampidampi #4588 üzenetére
Király vagy.Az eredetiben volt benne nem vettem észre így megmaradt konvertálás után.
-
borix
őstag
válasz hampidampi #4588 üzenetére
Kindle olvasása közben találok ilyet a szövegben elég sokat ezért zavaró.
-
borix
őstag
tár¬gyi¬la¬gos
em¬lé¬keinek
Ez elválasztásból erednek vagy nem tudom lehet valamit kezdeni velük,hogy ne legyenek ilyenek? -
borix
őstag
Kindle 4 alatt működik a margó beállítás?Nekem visszaáll hiába állítom át.
A beállítás menüben nem látom a restart-ot.
A szöveget össze lehet húzni,hogy ne legyen olyan levegős?/3. A "HORIZONTAL_MARGIN" értékét ami alapból 40 írjuk át 20-ra vagy 10-re.
A 0 érték már nagyon zavaró.
4. Mentsük el a változtatást, majd indítsuk újra a készüléket ( home--> menu--> settings--> menu--> restart/ -
borix
őstag
Kindle Touch kijelzőjének milyen a minősége meghibásodás szempontjából lehet valamit tudni?
Azért kérdem mert az USA-ból behozott,és 2-3 év múlva már gari nélkül érdekes lehet a javíttatása. -
borix
őstag
Sziasztok.A Margó állítással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
/Fontos, hogy csak akkor fog működni, ha nincs nyitott könyvünk, mert ha nem, mindig vissza fog ugrani a gyári alapértékre./
Ez mit takar,és ha visszaugrik mindig újra be kell állítgatni? -
borix
őstag
Sziasztok.ide írok hátha valakinek van tapasztalata hasonló téren.
Van egy Koobe Classic-om már majdnem egy éve használom.Az utóbbi időben fölfigyeltem arra,hogy amelyik sor szabadon marad vagy csak egy szó esik csak bele az a sor picit világosabb sávú a többinél.Ezt bizonyos dőlésszögnél lehet látni.Eddig ilyesmit nem vettem észre.
Más olvasóknál is tapasztalható hasonló vagy a kijelző gyengül vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest