Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én a dacia dokkert néztem, áll itt egy az utcában, azt éppen el tudnám képzelni, hogy tekerésekhez valami ilyet fenntartanék, nyilván egyéb esetekben sok értelme nincs egy ilyen öszvére gépnek magáncélra Én az utcánkban levő dacia dokkerre nézve mindig azon gondolkodok, milyen jó lehet azzal elmenni biciklis kalandozásra ismerősökkel..
Everybody lies.
-
varsam
őstag
Valamiért az volt bennem, hogy több bringát szeretnél vinni, állítva, erre írtam az S-Max-ot.
Ha "csak" fektetve 1 max két bringa, akkor valami normális kombi kellene. Nekem a Passat B5-be (oké, 19 éves ) befér kettő is egymáson.
Pár éves Skoda Octavia kombi? Azok elég nagyok. Esetleg Superb kombi, az már batár nagy. Vagy Yeti
-
StLui
veterán
Én mértem már, úgy hogy villáskulccsal kell rögzíteni a vonóhorogra, (nem pedálos-taposós, ami jóval gyorsabb lenne) 3 perc felrakni a tartót, és rendszámot is átrakni, 2 perc egy bringa kapkodás nélküli rögzítése, tehát két bringával összesen max 7 perc.
Ha dagonyába futsz utána nincs gond, mert nem kell a kocsiba beóvatoskodni, csináltuk ezt is párszor. Nekem befér az egy bringám, egy sima megane-ba, de már többet eszembe sem jutna, tovább tart a két bringát ráadásul megóvni egymástól. Rendszám mizéria idején küzdöttem 1-2 kanyar erejéig a berakással.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
6030D
Ármester
válasz Kickass #95906 üzenetére
A '97-es C-RV-ben 15 cm-rel hosszabb a hátsó lábtér, mint a '08-as Kugában. Csomagtartó szintén hosszabb a Hondában. Kívülről meg a Kuga a hosszabb. Ez az új autók baja, hogy kívülről nagynak néz ki, belülről meg kicsik.
StLui: vonóhorog nincs, nem is lesz. A dagonyás részben igazad van, de itt nem lesz dagonya.
varsam: a Suberb kombi az nekem az egyik vágyam, pont ezért. 2 m feletti a sík padló, döntött üléseknél. Ott már bármit lehet csinálni.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
StLui
veterán
Csak érdekesség:
Barátomnak van 85 körüli 3-as BMW kabrió, és van neki 26-os BMW fully, amit pont úgy lehet összehajtani!!, hogy zsákjába berakva, egy trükkös mozdulattal centire befér a kabrió csomagtartójába, így tervezték direkt a bringát!(kár a vonóhorogért, én semmi másért nem rakattam a frissen vásárolt kintről behozott megane-ra, de nem kellett vizsgáztatni külön, mert ilyenkor, első magyarországi üzembe helyezésnél csak simán beírták, nem is értem miért van ez így, mintha kintről lett volna így behozva, ja és milyen jól jön ha 2 évben egyszer el kellene húzni egy utánfutót, vagy megvéd egy kisebb hátulról belédcsúszástól). Kecskemétről nagyon jó árakon lehet venni. Mindezt nem azért hogy erőltessem, csak, hogy elmondjam én miért döntöttem így.)
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
jjeahh
nagyúr
No erőt vettem magamon és begurultam a bringaboltba, oszt vettem egy pedált, mert a régi noname vacak már nagyon kotyogott-zörgött. Mondtam a tagnak, hogy nekem fém flat cucc kell rendesen tapadó tüskékkel, de ő egy HT NANO-P-t ajánlott nagyon, így végül lecsaptam rá, pedig 2x annyiba fájt, mint egy fém Wellgo. Tartok a műanyag pedáloktól, de egész masszívnak tűnik úgy, hogy közben könnyebb is mint a régi, kíváncsi vagyok bírja-e majd a strapát. Tapadni úgy tapad mint a franc, erről biztos nem fog lecsúszni a lábam
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
trialboj
őstag
válasz jjeahh #95912 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy bírja alattad, én is néztem ezt a modellt, de még mindig nem tudom elhinni hogy a műanyag van olyan jó mint az alu.
Más, Szétszedtem a váltó kábeleket, hogy lecseréljek pár elemet. GYŰLÖLÖM szétszedni a váltót, mikor jól működik. És ez az X7 es sram úgy váltott mint egy álom, most visszaraktam, de nem tűnik olyan jónak, lehet kell egy kis tekerés neki hogy rendesen elhelyezkedjen, de akkor is fura. Legkönnyebb sebességben furán vált, középen jó aztán vége felé megint fura picit.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
jjeahh
nagyúr
válasz trialboj #95915 üzenetére
Én is így vagyok vele, netről soha nem rendeltem volna műanyagot, de élőben minőségibbnek tűnt mint a fém Wellgo-k. Aztán persze használat közben majd kiderül mennyire bírja a strapát.
Váltóval én is hasonlóan szívok, amióta állítgattam rajta, azóta nem az igazi, pedig hónapok óta finomhangolgatom[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
varsam
őstag
válasz Runner_fxr #95916 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Már csak azért is, mert ha esik nem lesz kedvem hazatekerni még majd... Bár kicsit gáz bringateszt napra bringa nélkül menni, de na Illetve fura lenne visszaülni a kis merev Csepelre a 3-4-5-ször annyiba kerülő fullyk után
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Én bizony párszor már odaütöttem kanyarban,vagy sziklán Saint pedálomat,látszik is rajta,és bár kábé egyik olyan súlyú mint az a 2 műanyag 1ütt,elég jól bírta eddig a strapát.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #95922 üzenetére
Én már a bringaboltból hazafelé odacsesztem a járdaszegélyhez
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #95923 üzenetére
Kissé meg szokott hűlni a vér olyankor bennem,hisz óriásit lehet úgy bukni,de eddig szerencsére megúsztam.Legközelebb készítek egy közeli képet róla,igazi patinás darab,már még a Saint marás egy részét is kitapostam belőle.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #95924 üzenetére
Az fasza, én bírom a szép kopott fém pedálokat, olyanok mint a szakadt farmer, még menő is . Szvsz az ilyen szénszálas cucc ha bírja is a strapát az biztos, hogy nem fog olyan szépen öregedni mint a fém.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Runner_fxr #95916 üzenetére
Én biztos nem bíznám rá senkire se ott a bringámat, mert szerintem nem vállalnak olyan szintű felelősséget, hogyha ellopnak onnan valamit akkor azt be tudd vasalni valakinél...
Egyébként itt a lopás alig tűnne fel, jobbra-balra gurulnak bringák innen-onnan senki se figyeli, hogy az teszt bicikli, vagy saját.
Én villamossal megyek
-
makoss
veterán
Üdv!
Ebben a méretben tudna valaki masszívabb külső, illetve belső gumit ajánlani ami minőségibb, bírja a -20 és akár a +40 fokot is és valamennyire defektálló?
Köszönöm előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
6030D
Ármester
válasz makoss #95928 üzenetére
Külső külföldről 40 euro, a sima verziója 15-20 euro.
-
trialboj
őstag
válasz Runner_fxr #95919 üzenetére
Szépen mozog a kábel. A feszességgel lesz gond, csak azt nem értem miért nem lineárisan szar. Mentem vele pár kört, szinte tökéletesen vált 1-8ig, 9-10 között viszont furán viselkedik néha kerreg néha át is vált magától.
Még bűvölöm picit, GMBN-nek még friss az erre szánt videója : ))"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
OZ37
csendes tag
Őszinte leszek 5000 Ft-ért raktam fel egy másik hirdetési oldalra, és már hajnal óta érdeklődnek. Mondom itt valamit elnéztem akkor, de ezek szerint csak kétszer annyit ér mint amennyiért hirdetem, így megnyugodtam.
-
Sleek
senior tag
-
trialboj
őstag
Ezeken kívül van még olyan bringa márka ami igazán népszerű, csak nem jutott eszembe?
Kösz
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz trialboj #95940 üzenetére
Superior,Ghost,Gepida,Cross,Scott,KTM...Mongoose,GT,Felt,Rose,Bianchi,RockMachine,Fuji,Ridley,Wilier,Focus...továbbisvanmondjammég?
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Vasinger! #95926 üzenetére
Mondjuk ha többen megyünk, akkor esetleg lehet vigyázni egymás bringájára, mert biztos nem mindenki egy időpontban fog tesztelni, de az is biztos, hogy kényelmesebb ha nem kell a saját bringákkal szórakozni.
(#95927) 6030D Kihúzod a gyufát!
trialboj: Akkor szokott még így bizonytalankodni a váltó, ha nem jó a felső görgő távolsága. Kicsit engedd közelebb, hátha úgy javul.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Runner_fxr #95944 üzenetére
Én 2 biciklis társammal megyek, de örülünk ha lesz egy ebédszünetünk Mi eléggé sok bringát lefoglaltunk és szeretnénk is próbálni, úgyhogy sajnos nem sok idő jut majd a standok bejárására sem, nemhogy bringa őrzésre, ezért megyünk vilivel...meg az pont ott tesz le
-
varsam
őstag
válasz Hasaggymeg #95942 üzenetére
+ Csepel
-
trialboj
őstag
válasz Hasaggymeg #95942 üzenetére
Nah, remek, azt hittem kimarad 1-2, de itt több van mint amennyit én összesen összekapartam.
(#95943) Vasinger!: Én csak előkészítem, a projekt lényeg, hogy attól lesz egyedi hogy mindenki saját magának kell legyártsa. Amolyan fapados ikea, csak itt mindent neked kell beszerezned, viszont ingyen kapod az designst és összeszerelési útmutatót.
Runner_fxr: Ezt még holnap kipróbálom, sosem piszkáltam ezt a beállítást, a linkelt videóig, azt sem tudtam hogy erre van lehetőség.
-
6030D
Ármester
Nem a mostani első csíklámpás, hanem az előtte facelift. 4-5 éves. Így remélem megvan. Bazi nagy az a kocsi, felszerelten egy álom. Ha céges.
trialboj: Focus!!!4négy Illetve az alapanyagról valami infót mondhatnál, mit mondjak a helyi printereknek. Meg ahogy a képeiden nézem, pont nem jön ki A4-ből?!
-
DUB Inc.
aktív tag
Segítsetek nekem legyetek szívesek. A Meridám ülését nem tudom megszokni, tehát csere. Azt értem én, hogy mindenkinek más a jó stb, meg próbálni kellene, de valamilyen támpontot adhatnátok. Milyen felépítésűeket érdemes felvennem a listára? A bringra fitness, én 95kg vagyok. tehát van mit tartania... Árban azért nem szeretnék a csillagok közt járni..
THX.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Vasinger! #95945 üzenetére
Én csak kettőt foglaltam le, Merida érdekel a legjobban most, de ott nem láttam foglalási lehetőséget.
Majd kérdezgetem hol van lehetőség, mindig akad pár, mert sokan vannak akik foglalnak, de csesznek menni időben. De szerintem inkább autóval megyek, biztos ami biztos.trialboj: Próbáld meg, tekerd kijjebb az előfeszítő csavart, az szokott segíteni ilyen esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest