Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz geotigris9 #88336 üzenetére

    Ha leérsz a Naszály kilátótól az M2-ig 10 perc alatt, meghívlak egy sörre. Vagy Csóványosról Királyrétre 15 perc alatt, akkor is. Pedig utóbbi is (csak) kb 650 m lejtőzés. ;)
    Nincs gond a magyar hegyekkel, inkább az utak kiépítettségével. Mivel itt mindenki a másik ellen van, ha nem közös a hobbijuk (turista / bringás / autós / erdész), így nehéz olyan hosszú egynyomosokat csinálni, hogy menj rajta 1-1,5 órát. Előbb utóbb kiérsz valami erdészeti aszfalt útra, vagy szembe jön a gyalogos.
    A másik, hogy a felvitelt is nehéz megoldani. Mert nem hiszem, hogy sokan feltekernek egy fullyval a Kékesre azért, hogy utána másfél órát ereszkedjenek. :) Gondolom ahol a videó készült, ott erre is van szolgáltatás.

    FOSS gumi: mentünk haver új bringájáért egy pesti boltba, és az eladó srác egyből elkezdte ajánlgatni a kellékeket, hogy mit vegyen mellé. Bla-bla... belső van? Nincs. Felcsillant a szeme, ezt ismeritek? Nagyon jó, mert... mondom igen, kár, hogy 4x annyiba kerül, mint egy rendes belső. Montira nem jobb inkább a TL ennyiért? Ja, de... akkor vigyetek egy sima Contit, az is bőven jó. :D (Boltot nem mondok, mert amúgy jó arcok.)

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák