Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz lsebestyen #268846 üzenetére
Well done, jár a kudos (1% alatt nem )!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rétisün
veterán
válasz lsebestyen #268851 üzenetére
ja, én azt hittem, bringáztam, de akkor ezek szerint nem is
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
fulton
addikt
Anno azt olvastam a strava kb jól tippeli a watt. Néha néha előjön bennem h vajon mennyi is az annyi. De ugye ilyen mint szél idő stb nem veszi számításba.
Van stravan egy illető TCR tolja van "power mérő". Nézegetem az értékeit, az alapon a strava azé 20 30 at is mellé lő lefele átlag watt ban. Vagy rosszul van bekalibrálva neki...
Pár értéke
170 watt 77km re 25.2 átlaggal 248szint. szél norma.
181 watt 46 km 28.4 átlag 220 szint
Létezik?[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz lsebestyen #268851 üzenetére
Ha nem hát nem. A Garmin szerint 40 km 600 m. Max power 920 W.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz parandroid #268852 üzenetére
Múltkor néztem, hogy merre indulva milyen szinteket tudnék összehozni, de én annyit nem bírok még laza 7-10%-os emelkedők mindenfelé... mondjuk ez később éppenséggel nagyon jó lesz.
-
Ringman
nagyúr
válasz rétisün #268836 üzenetére
kerti rendrakás és ismerősnél bográcsozás volt helyette, mondjuk biciklivel mentem, ez oda-vissza 13 km
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
őstag
Én tegnap letudtam a rövidgatyás-pólós tekerést...
ügyesen 500 méter után indult is a mászás a TV toronyhoz...28k de csak 269 méter szint volt...
Szóval nem ért semmit
Ma BP-n tekergés, holnap Asszonynak szurkolás a maratonon.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz vallas #268862 üzenetére
Mi meg stickermajom és 6030D- vel köszönjük Csokicsibész-nek a remek túravezetést, faxa kört...na meg az elhullatott és megtalált adrenalinomat, én már csak azzal bírom a tempót.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
őstag
válasz Hasaggymeg #268863 üzenetére
NA jövőre egy ilyen PH-s montira is remélem eljutok, csak kéne egy jobb gép hozzá, bár e-montit tudok kölcsönkérni, akkor legalább lehet bírom a tempót majd...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
fulton
addikt
válasz lsebestyen #268841 üzenetére
Ruhával kapcsolatban, még egy kamáslit tervezek venni, de azt később ha beáll a 0 fok alatt. Jó lenne kitolni a cipővel a telet 0 fok alá, azt már tudom hogy kb addig jó - pár órára, alá zokni és téli zoknival. De aztán kezd fázni, talán egy jó kamáslival majd ez letolható még jobban. Inkább mint vegyek téli cipőt arra a 1-2 hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
fulton
addikt
Ilyen cipő. Ezzel így az egész szezont letudnám anélkül hogy lemondani az spd-ről télen.
már kinéztem csak kell a hideg hogy teszteljem és ha nem jó vissza tudjam küldeni. Csak pár órás útra kéne kibekkelni, 2-3-4 órás kb.
#268873chubby2o6: hát igen, de előtte meglesem ezt az opciót, egy téli cipő nem épp olcsó - kontra - kamásli + meglévő. Legyen az az uccsó mentsvár.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz fulton #268867 üzenetére
én nagyon régen vettem egy Northwave téli cipőt, van talán már 10 éve is, és azóta is használom. ebben járok télen melóba is, szóval azért használva is van, de még bírja.
mindennapos használatra biztos nem szórakoznék kamáslival, de még heti egy bringázáskor sem
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
fulton
addikt
válasz Hasaggymeg #268876 üzenetére
az szívás. Akkor majd jövök fárasztani a topikot
Am az utcai sima kis mezei átmenetiben téli és alá zoknival (az ugye csak taposó opció) simán elvoltam -8 fokban 80 km át (legminimumabb + távabb utam tavaly). Gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz lsebestyen #268841 üzenetére
betársulhatok? csepel-szigeten mentem egy kört, 73 km, 65 méter szint. ha összeadjuk, 180 km, 2014 m szint, jut is, marad is.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #268879 üzenetére
Nálam is megvolt az 1% ma
Nem vittem ma csak 500ml kulacsot se lámpa se semmi, a hídra 3-5% emelkedő úgy mentem fel 30 al mint aki síkon megy (jó csak egy híd volt) vissza kerestem 2 éve itt 12 vel "toltam fel a bringát".
Egyebek mellett a súly csökkenés is benne lehet, bike + rider..csak számít. kíváncsi leszek mit ad az a további -5kg bike érzetben majd.
Mondjuk kiállva nagyon fura volt tekerni az outival, jóval idegesebb volt a történet mint a 600mm széles csepelem szarvát fogva, amivel nagyon lehet tolni-"rángatni" neki(ha nem kellene olykor a lánc megugrástól tartani újabban)de majd megszokom az outin is.#268878Hasaggymeg: Az is lehet igen
[ Szerkesztve ]
-
Wombath
HÁZIGAZDA
82 km, 1680 szinttel a "szezonzáró" mérlege. Mondjuk innen meg jön a fatbike és a lámpa szezonja, de asszem a rövidnadrágot elrakhatjuk
Örülök, hogy végre a Hármashatárhegyen is volt topiktali, nem árt, ha a börzsönyiek látnak valami újat -
chubby2o6
senior tag
válasz fulton #268874 üzenetére
Szerintem a Corsair nem télre való. Kevésbé meleg, mint a Spider plus 3, én csak kánikulában használtam a nyáron.
A kamásli meg tényleg nem egy kényelmes dolog, elég macerás fel-és levenni, ráadásul az enyém elég szűk, boás cipőre nem is menne rá. Pedig az esetek többségében nekem is elég lenne a 2 zokni-kamásli kombó, csak mire felkínlódom a cipőre...Addigra leizzadok -
Tin
veterán
válasz fulton #268874 üzenetére
Annyira nem vészes, 110€, és mint a többiek mondják, ez 5-10 évre elég. Nekem Ecco utcai cipőim vannak, Amazonon Black Fridaykor féláron lehet megcsípni őket, azok nagyon sokat bírnak. Amiben végigtekertem az idei szezont, azt 3-4 éve hordtam sokat, aztán 2 éve ebben festettem ki a lakást, és festékes lett (pár pötty), így asszony kidobásra ítélte. Mondom jó lesz az itthon, mert amúgy semmi baja azon kívül, hogy viseltes, de se szakadás se semmi, így újrahasznosítottam a bringához. Platform pedál előnye Igaz ez is csak 5 fokig lesz jó 2 zoknival, de alatta úgyse akarok tekerni, idővel meg lehet, hogy én is áttérek majd az SPD-re. De most előtte kell egy szett ruha.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Wombath #268881 üzenetére
Kerülgetni a budapestieket külön élmény volt, ennyi alkalommal még sosem mondtam "köszi" egyetlen nap alatt. ...de hát ez ilyen itt minden napsütéses 7végén, szoktam én ide is járni kerékpározni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
dom1n0
senior tag
Valahogy ki lehet nyerni a garmin connect progibol az ez emelkedok szazalekat?
-
6030D
Ármester
válasz Wombath #268881 üzenetére
Jövőre tessék szervezni oda egyet. Vagy hóban.
Mindenhol őrület lehetett, az M2-n a gödöllői lehajtótól a kosdi lehajtóig állt szemből a sor este fél7-kor úgy hogy nem volt baleset, csak sok autó, aki nem tud egyenletesen araszolni. Gyün a hideg, menni kellett.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
flash-
veterán
válasz Ringman #268810 üzenetére
konnyen lehet hogy sokaknak kényelmes a 90 vagy afeletti, nekem max csak alap vagy inkább reco intenzitásnál. ha keményen akarok menni ott nalam a magas pf nek nincsen elonye mert nem is kenyelmes, ugyanazt a sebességet pedig magasabb pedalfordulattal mindig nehezebb tartani, és egy napos túrát is bir a lábam 80 vagy valamivel az alattiak atlag pf -en,sőt ahgy telik az ido úgy egyre kenyelmesebb az alacsonyabb pf de azért most mar olyan 75-78 alá akkor sem megy a lábam(régen ilyen turak alatt 70 alá ment)szoval volt fejlődési de gondolom ezzel kb el is értem a felső határom.
Valter Atit figyeltem, stravája szerint az edzéseinek az átlag pf-je 80-83 legtöbb esetben ,és versenyeken sincs 90. persze tudom hogy az atlag pf becsapos mert amikor nem tekersz vagy intervall kozott alig az lehuzhatja, de megis, mondhani "alacsony" versenyeken azért több neki de 90et akkor sem éri el. szóval en ezt a 90pf hajkuraszast elengedem attól még masnak persze lehet tokeletes
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #268863 üzenetére
Köszi, hogy megvártatok.
-
fulton
addikt
válasz flash- #268894 üzenetére
200%? Hát nem tudom azthiszem ezzel jócskán felül múlod a lakókat "megemelem csepelem"
Tudtok olyan gravel cipellőről ami 46.5 ben is gyárt?( Véletlenül ajánlott is)
A NW ból mind a razer origin label próbáltam 46 ban, beleért a nagylábujjam mindnél kicsit, a 47 es ben meg lógott a lábam némileg, Valamelyikből van wide verzió, azt nem tudtam felpróbálni. Bár lehet az nem is orvosolná ezt.
Ha megint járok pesten - hátha tudnak hozni meridáék.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Jester01 #268888 üzenetére
Azzal nem csak az a baj, újabban alig talál gps jelet, annyit bosszankodtam vele, hogy minap letöröltem a francba a mentett linket telómról.
Stickermajom...titokban örültem a pihiknek én is, így nem kellett széthajtsam magam a 2 ífjú titánnal.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz flash- #268891 üzenetére
Valter montiból jött és kisebb a csapásszáma a profi országútisakhoz képest...legalábbis ezt hallottam apjától.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest