Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tin #255788 üzenetére

    Hát igen, de nem könnyű egy évtizedek óta berögződött dolgot megváltoztatni. Emlékszem, amikor autót tanultam vezetni, az oktató is rám szólt, hogy engedjem le a vállaim :) Szóval csak itt lehet a kutya elásva.

    Emiatt aztán félek, hogy egy bikefitting is pénzkidobás. Nem lehet 1-2 óra alatt lemodellezni, mit fogok érezni 10+ óra után. Például állítottam kicsit a nyergen, 50 km alatt nem volt gond. Most vasárnap, Dobogókőre mászás közben (20km után) viszont már azt éreztem, megpusztulok, ha nem állítok rajta. Felmásztam, majd kicsit előre döntöttem a nyerget. Utána 70 km alatt semmi bajom nem volt azzal.

    flash-: a cipő nálam egy szívás, 40-es, széles lábfejem van. 6-8 cipőt már legalább visszaküldtem, most egy NW Origin Plus 2 Wide-om van 40,5-esben, ami szélességben jó. A klipsz teljesen hátra van tolva, de érzésre még mehetne, csak nincs hova. Egy Lake MX242 még jó lenne talán, amit ajánlottak, csak 130eFt, szóval még emésztgetem a dolgot.

    S bár biztosan köze van a csukló zsibbadáshoz a nyeregnek, cipőnek, stb., talán ennyire azért mégsem. Rossz nyeregbeállítást, vagy cipő problémát előbb a forgómnál, lábfejemnél érzem.

    Ja, meg rengeteget játszottam a markolattal is. Ergon GP2-t cseréltem SQLabs Stubby-ra, ami jobbnak tűnik. Túl felfelé állítva viszont az is gyilkos.

    A rossz ülésmód - így belegondolva - azért rögzülhetett, mert az ősmontim váza nekem nagy volt.

    Maximum1: na igen, ezek egymásnak ellentmondó tapasztalatok :) De nekem is van egy ilyen érzésem, hogy ott még rosszabb lenne, hiszen még előrébb kell dőlni. Köszi a videót, megnézem.

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7

Új hozzászólás Aktív témák