Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz lsebestyen #242948 üzenetére

    Biztos segít a fejlődésben vagy aki pl edz.. nekem személy szerint sokat "árt" a kedvnek egy nagyon erős szeles napon az egész útvonalon végig (erős)szembeszél, egy koskormánnyal valamit segíthet az alsó fogás) de én inkább passzolom.

    Ez a két útvonalam van ami nekem direkt ilyen - révén mert jóformán egyenes, és irányban halad - a végén vonat is játszik akár, itt ha teljesen (erős)hátszélben tekerek, nagyon ritka ha bevállalom a vissza utat is..ha nem hátszélben megyek vagy "normálisabb az idő" az oké.

    Ha már a sebesség.. van egy tesztem ahol "odafele" totál hátszelem volt (elég jó), visszafele telibe szembe szelem, mindkettőt 156 pulzus átlaggal mentem, oda 32 es átlag, vissza 27 es átlag., lehet kicsit változott a szél erősség vissza útra de ez most lényegtelen. Ez 5 km/h difi. ez egy szinte egyenes irányban haladós no lassítós országúti szakasz...olyan 15 km hosszan. Ez függ a szél erejétől, minél nagyobb lesz annál nagyobb lesz a különbség is és minél kisebb a szél, annál kisebb a különbség ... de ez a sebesség másodlagos dolog, szval erre nekem nincs affinitásom :)

    Egyéb pályán ..legyen az kör akármi...függetlenül a széltől , és itt az irányra értem (nem pedig az orkán szeles napokra), egy 150-156 pulzus átlaggal megvan a 29-30 as átlagom. Ha hátszélben megyek, akkor ez olyan 2km/h átlaggal több, vagy értelem szerűen 140-145 pulzus átlag mellett megvan a 30+ átlag az egész útra. ami egy 30-60km/h utat jelent kb.
    Itt járok jelenleg edzettségben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák