Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    válasz Hasaggymeg #233033 üzenetére

    Köszi mindenkinek a kedves szavakat a csodás téli bringabarlangomról ;] Vázvédő törölközőt már rendeltem, a héten az is megjön, addig kistörcsivel küzdök az izzadás ellen.

    Fulton, nem lesznek itt KOMok, csak kint már tényleg nem tudok tekerni időhiány miatt, így legalább több esélyem van rá.
    parandroid, a tavalyi görgő szezont lenyomtam azzal a ventivel, még Aldis görgővel. Nem az igazi, de azért tud fújni. De ha nagyon gáz lesz majd szerzek egy oszlopventit.
    6030D, az a radiátor nem megy, és a kályhát sem gyújtom be tekerés alatt. A kulacsban sima víz van, csak ez valami thermo kulacs, azért ilyen fura fehér. Amilyen sasszeműek vagytok, tudtam én hogy a Zalakarosi maratonon kapott kulacsot kellett volna használni, azért úgyis megdolgoztam rendesen, legalább lenne respektem :)
    Hasaggymeg, sajnos nem a pornhub van a képen, csak a Zwift, bár most hogy így mondod, tényleg hasonlít :D Egyébként a Zwifttel is lehet szopni :DDD

    Akinek van hasonló direktdrive görgője, ennek mennyire kellene halknak lennie? Mert az enyém annyira nem az, kicsit csörög, zörög, váltásnál csattog. Pontosan vált, nem a lánc ugrik, de van egy hangja a rendszernek, pedig ezekre mindenki azt mondta hogy csendesek.

Új hozzászólás Aktív témák