Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem tudom ilyesmi kérdés elfér-e a topikban, de régebben (gyerek/tini) koromban bringáztam elég sokat, és mostanában újra kedvet kaptam hozzá, viszont elég hamar realizáltam, hogy ami 10++ évvel ezelőtt teljesen jó volt bringa, az jelenleg kész kínszenvedés (és nem mellesleg 5 percenként ledobja a láncot :,D), így szeretném lecserélni valamilyen normális, felnőtt kerékpárra.

    Az igényeim:
    Használat helye: 99% Város, beton/aszfalt, esetleg nagyritkán egész normális minőségű földút/erdei túraösvény.
    Távolságok: Nagyrészt 10-20km, nagyritkán ESETLEG "hosszabb" x-50km túra, de ez nagyon ???, viszont az tuti, hogy nem tervezek vele több száz km-t lemenni egyszerre.
    Amit szeretnék: Sok sebességes (pl 21), alu váz, duplafalú gumival, első teleszkóp mindenképp, sárvédő.
    Ami nem fontos: csomagtartó, dynamo.

    Ha jól nézelődtem, akkor cross/trekking kerékpárok irányába húznék ezekkel az igényekkel (ha nem, akkor javítsatok ki :D).

    Használtan is tökéletes lenne.
    Összeghatár: A legolcsóbb már használható, de ilyen 150k körül jó lenne megállni. (tényleg nem kellene semmi extrára, csak legyen normális, használható. Lehet hetente lenne csak használva, de simán lehet, hogy nagyon megtetszik a dolog és melóba is járnék vele. Kiderül :) )

    Előre is köszönöm! :)

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák