Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ringman #211405 üzenetére

    Ó, én számos kört futottam ezzel, ez miatt csomagtartót kellett cserélnem, amit féláron számítottak csak be. 2 sárvédőt is elfaragtam, majd a szakszervíz is bénán rakta fel a gyári Cube sárvédőket, amiket végül szintén kukáztam. Egyébként válaszra sem méltatott a Cube EU supportja. Szóval, kérdezz nyugodtan :)

    NÁLUK egyébként van csomagtartó, én is itt vettem. S akármire készülsz, NE a 28"-os kiegészítőket vásárold, mert rácseszel, mint én. Bár nem tudom, neked mekkora a gumid, de a MTB gumik már 29"-osak, ahogy az én 50-622-m is annak számít. A legjobb egyébként vásárlás előtt rápróbálni, meg mérlegelni, a jövőben akarsz-e vastagabb gumikat használni. De szvsz a 29"-os sárvédővel, csomagtartóval nem lehet mellélőni, legfeljebb nagyobb hely lesz a sárnak.

    Apropó, sár. A Cube meg nem figyelt, és vastag gumi esetén alig van hely az első kerék és a villa átkötője között. Ilyen esetben mindegy, milyen gyári sárvédőt szeretnél. Én feladtam, mint fentebb is írtam, és maradt az enduro, ami szintén Cube / Acid. A képen látszik az is, hogyan lehet a hátsó sárvédő kérdést is megoldani (az egyébként gyárilag sem volt rossz, de hogy néz már ki más stílusú sárvédő elöl).

    Egyébként beszereztem egy ILYET is, de végül ezzel a konfiggal elfogadhatónak találtam a dolgot, nem szándékozom egy 3. csomagtartót is venni.

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák