Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz -=RelakS=- #16521 üzenetére

    Most már kezd kicsit sok enni ez a brigéciolon való kattogás :U
    A D3 az olaj alapú. Ez nem hígítható vízzel, a víz deaktiválja, egy fehéres tejfől szerű massza lesz belőle. Valamint nagyon büdös, beltéri használatra nem ajánlom. Ez a legerősebb.
    A 2000 res az víz alapú olyan mint egy erős mosószer. Ez higítható vízzel, és akkor is működik, állítólag le bomlik a környezetben. Szaga enyhe, nem illatosított mosószerszag.
    Meg van a citromos, ami citrom savas, műanyagokhoz gumikhoz amiket féltesz, meg ez a leg környezetbarátúbb. Szaga kb zéró, de ez gyenge komoly lerakódásokhoz.

    7 éve mosok mindenféle alkatrészt brigéciollal, a legalsóbb kategóriás szutykoktól a csúcs kategóriáig, sose volt vele semmi baj, nem rázogatva mindenféle pet palackba az alkatrészt, hanem kefével kisikálva brigéciolba, olyan tisztára lehet mosni bármit hogy enni lehet róla.
    Egy alkatrészen vettem eddig észre, hogy kicsit megkapta a D3, Dura ace láncot ha sokáig benne hagyod, akkor a hülye ötvözetét kicsit megoxidálja, de ez annyi, hogy lesz egy fekete foltos matt felülete, ami igazából semmit nem befolyásol.
    Vízzel utána jól ki öblíted mindegyiket hogy ne maradjon benne az oldószer és kész. Attól meg hogy valami vízbázisú, megint csak nem lesz rozsdás, ha nem hagyod benne, hanem napon, vagy melegen (szobába, stb) ki van szárítva minél hamarabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák